Şimdi Ara

msnmgsr.exe Uygulama düzgün olarak başlatılamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür bu sorunla karşı karşıyayım . Ortada hiçbirşey yokken ortaya çıktı . Masaüstündeki Msn iconuna tıkladığımda bu hatayla karşılaşıyorum . Msni kaldırmayı denedim kaldırmadı , ben de birtakım programlarla windows live temel parçaları kaldırdım . Tekrar kurmaya çalıştığımda bu seferde aynı hatayı wlsetup-web.exe için almaya başladım . Bu olay diğer programların exe lerinde başıma gelmiyo . wlm ile ilgili bir sorun nasıl çözerim bir yardım lütfen .

İşletim sistemi Windows 7

• Güncelleme yapmayı deneyebilirsin. Eksik parçalar varsaa yüklensin bakalım.
  • Virüs taraması yap. Windows Live'ı elinle kaldırmak pek akıllıca bir iş değil doğrusu.
  • Zaten o kadar illet bişey ki kolay kolay tertemiz biçimde kaldırılmıyor msn...
  • Elimle kaldırmadım arkadaşlar programla kaldırdım, sistem geri yükleme denedim , güncelleme yaptım fakat çözülmedi sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Virüs taraması yap. Windows Live'ı elinle kaldırmak pek akıllıca bir iş değil doğrusu.

virüs taramasıda temiz çıktı . Anlamadığım nokta hiç yoktan nerden çıktı bu sorun. Sadece msn için recovery de yapmak istemiyorum . Arattım sorunu ama hiçbir çözüm bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 10 Temmuz 2011; 11:37:16 >
  • Recovery yapacaksın mecburi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Recovery yapacaksın mecburi .

yaptım bile :))
  • Valla dedim ya msn kadar yapışkan başka uygulama yoktur bilgisayarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.