Şimdi Ara

mssql için proje önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitirme projesi konusu lazım bana.hoca projeni kendin bul dedi.programlama ile aram iyi değil.yüzde 10 programlama yüzde 90 sql kullanabileceğim konu,proje biliyor musunuz?bu arada hoca otomasyonları kabul etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sinema bilet satış flan yap
  • ozethaber.somee.com sitesinin benzerini yap,kelime arama eposta ve rss ile bilgi verme gibi konular olur SP ile cogunu yaparsın MVC ile yaptım siteyi sen aspx ile yap kafam karısmaz.
  • navicat, sql admin tool gibi bir veritabanı yönetim uygulaması yap :)

hem otomasyn uygulaması değil,
    hem veritabanlarını aktif olarak kullanıcaksın,
    arayüzden kullanıcı hangi işlemi yaparsa yapsın, arka planda sql kodu yazıp çalıştıracaksın :)
    hemde arayüz tasarımı bence zor değil,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecivas -- 1 Kasım 2014; 15:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcay2012

Bitirme projesi konusu lazım bana.hoca projeni kendin bul dedi.programlama ile aram iyi değil.yüzde 10 programlama yüzde 90 sql kullanabileceğim konu,proje biliyor musunuz?bu arada hoca otomasyonları kabul etmiyor.

piyango sistemi olabilir, sql de rastgele sayılarla bilet üretimi, biletlerin rastgele isimlere satışı, piyango çekilişi,biletlere vuran rakamların belirlenmesi, ikramiye oranlarının belirlenmesi ve dağılımı vs.vs. :) kısa zaman önce bir oyun web i için yapmıştım, zevkli iş ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.