Şimdi Ara

MSÜ netleri=TYT netleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocan haklı herkesin bir doyum noktası vardır bu saatten sonra da tytye özel bir çalışma yapamazsın ayt çalışmak zorundasın %80 ihtimalle MSÜ ve tyt netin benzer gelecek .Girenlerin %10udüşürür %10u yükseltir burada yine onları söyleyip gaz falan verirler ama %80 ciddi bir oran yabana atma derim.Bir de iki sınava da aynı ciddiyette girmen lazım bir karşılaştırma için. msüyü hiç umursamayıp düşük yapar adam sonra msü 70 tyt 100 aga diye gezer burada mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 27 Mart 2021; 23:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSÜ denemeleri ile Tyt denemeleri hemen hemen benzer olmuyor mu?Perşembe günü sınav yerleri açıklanınca heyecana gelip şunun ilk denemesini(paraf) çözdüm normalde 85-86 yapıyordum bunda 95.25 yaptım çok şaşırttı beni sınavda böyle gelse kâfi.
    MSÜ netleri=TYT netleri

• Gayet de yükseltirsin 2 ayda hocaları anlamiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

msüde 49.75 yapmışım tyt de 51 yapmışım yalnız msü mat 8 net tyt mat 17 net yapmışım bence çok takılma geçen sene girdiğimizde msü türkçesi aşırı basitti tabi ben geçen sene yattıgım için

hocam bu ilk mezun seneniz mi? ve netleriniz şu an ne durumda

• ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

hocada zaten onu ima etti ama ben anlatamadım. bencede bi miktar haklılık payı var. şu an netlerim falan cok oynak psikolojik olarak kırılganım içime oturdu vallahi. aytde çok rahatım ben hocam. organik yarısı kaldı birde bitki. nisan 15-20'ye fit olurum diye düşünüyorum. sonrasında 1 hafta tyt ağırlıklı çalışırım diye planlamıştım

• ilk mezun senem tyt 70-80 arası 90 da gördüm değişken yani ilk ayt 55.5 geldi

• abim 5 kya girdi.Msüde 2018de 98 yaptı gerçek sınavda 95 yaptı,gerçekten çok oynama olmuyor.Abanalım.

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt

bazı hocalara kalsa(felaket tellatları) şubattan sonra netinden maks 5 net artırabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

ilk mezun senem tyt 70-80 arası 90 da gördüm değişken yani ilk ayt 55.5 geldi

benim de tyt hep 60-70 arası değişiyor deneme çözmek isteğim gelmiyor resmen bu netleri gördükçe MSÜ netleri=TYT netleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 27 Mart 2021; 23:29:17 >
  • Bizim de geometri hocamız bu saatten sonra artık netleriniz pek değişmez dedi
    Daha 3 ay varken böyle şeylerin denmesi çok saçma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Msü matematik = tyt matematik gerisi genellikle zor

• hocam gecen seneden tecrubelisiniz bu son 3 ayda 12 lerin yapmamasi gereken hata nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: SweetChildOMine

geçen sene msü netimle tyt netimin arasında 10 net fark var iki sınavın arasında sadece 2 hafta var.msü türkçe 36-4 iken tyt türkçede 26-14 yaptım. diğer dersler nerdeyse aynı 1-2 net fark etmiştir

Sure farkini UNUTMAYIN

• aynen aga neden öyle diyorlar ki tyt için diyorlar bunu bir de ayt için öyle diyeni hiç görmedim

• GenjutsuPlaviest kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt netleri konuyu öğrendikçe çok kolay artabiliyor ama tyt ayt den daha farklı biraz daha yorum ağırlıklı mi desem ne desem bilemedim şu an ama yine de netleriniz yakın olacak denmesi bence mantıksız 3 ay varken. 1 ay kalsa neyse çok şey değişebilir bu sürede.

• çok haklısın. nisan 20sinden sonra tytnin içinden geçicem MSÜ netleri=TYT netleri yarın derste konusunu açıp hocamla iskenderine iddiaya giricem bakalım varsa yüreği kabul eder. onun tezimi doğruymuş benim antitezim mi

• GenjutsuPlaviest kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım umarım istediğin sonuca ulaşırsın iskenderi de kaparsın.

• hankm00dy kullanıcısına yanıt

hiçkimseyi dinlemeden gündemi takip etmeden çalışmaya devam etmek sakın salmayın bu aylar ilk 20 30k nın belli olduğu aylardır tyt de bol deneme ayt de ise deneme + konuların tam gbittiğinden emin ol

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

tamam işte tyt daha uzun süre olmasına rağmen msüden 10 net daha düşük yaptım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.