< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MSÜ netleri=TYT netleri (3. sayfa)

-
-
hocam alakası yok geçen sene msü-yks arasında 2 hafta olmasına rağmen msüde 55 tyt de 82 yaptım.ama benim burdaki fark msü de elim ayağıma dolanmıştı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3hiçkimseyi dinlemeden gündemi takip etmeden çalışmaya devam etmek sakın salmayın bu aylar ilk 20 30k nın belli olduğu aylardır tyt de bol deneme ayt de ise deneme + konuların tam gbittiğinden emin ol
teşekkür ederim hocam. bizim okul sınav yaptıgından düzen bozuldu ama toparlayacağım. üç ayda deneme çözmek çok işe yarar.
-
Hocam vallaha bende diyorumki keşke yaptırmasaydım kayıt yaptığıma çok pişmanım şuan.
-
bana da türkçe kolay sosyal ve mat daha zor gelir 2 kere girmiş biri olarak söylüyorum
-
Geçen sene aralarında sadece 2 hafta olmasına rağmen msü mat 18, tyt mat 35 net geldi. Sen düşün...
-
Sınav sorularının neredeyse alakası yok. Tek önemli olan bir ösym sınavına girip deneyim kazanmak. Kodlama, zaman kontrolü olsun, sınav anı daha farklı oluyorlar. Msü'de bunları tattıktan sonra tyt daha iyi geçiyor.
-
alakası olduğunu düşünmüyorum. msü'ye girmendeki amaç, sınav anını yaşamak olsun. sonucunun bir önemi yok eğer harp okulu düşünmüyorsan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X