< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
msüyü batırmışım

-
-
Hocam bende çok kötüyüm kendimi çok bitkin hissediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matematik nasildi
Benim turkce ile sosyal(2 soru haric) iyi gecti fen de oyle ama matematik bi soruya 4 dakika harcamisim ortalamaga vurunca bu yuzden 15 soru cozebildim sadece ben de mi sorun yoksa sorular oyalandirtici miydi
Hocam bundan sonrası asıl kritik olan yer , siz moralinizi bozup çalışmaları aksatırsanız sene sonunda daha çok üzülebilirsiniz. Bu sınavı bir dönüm noktası olarak belirlryin ve ona göre tempoyu arttırın. Mesela bende türkçeyi batırdum. 28.75 geldi. (Normalde 33-34 civarı yapıyorum)33 net yapsam 100 neti geçiyordum ama olmayınca olmuyor. Hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım
-
Aynen kafaya takmayın. Benim bir arkadaş 5k yapmıştı ben 700 yaptım yks sonucu aynı geldi
-
Sağ olun hocalarım ders alıp devam edeceğiz yapacak bir şey yok
MSÜ genelde beklenenden iyi gelir.Moralini bozma.Şuanki beklentinden daha iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum.
-
MSÜ 78k gelmişti geçen sene, sınavım kötü geçmesine rağmen 60k yaptım.
Bundan sonraki süreç çok önemli diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam bundan sonrası asıl kritik olan yer , siz moralinizi bozup çalışmaları aksatırsanız sene sonunda daha çok üzülebilirsiniz. Bu sınavı bir dönüm noktası olarak belirlryin ve ona göre tempoyu arttırın. Mesela bende türkçeyi batırdum. 28.75 geldi. (Normalde 33-34 civarı yapıyorum)33 net yapsam 100 neti geçiyordum ama olmayınca olmuyor. Hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X