Şimdi Ara

msüyü batırmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe ve sosyal mahvetti moralim 0 aileye güzel geçti dedim battım çukurdayım şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam bundan sonrası asıl kritik olan yer , siz moralinizi bozup çalışmaları aksatırsanız sene sonunda daha çok üzülebilirsiniz. Bu sınavı bir dönüm noktası olarak belirlryin ve ona göre tempoyu arttırın. Mesela bende türkçeyi batırdum. 28.75 geldi. (Normalde 33-34 civarı yapıyorum)33 net yapsam 100 neti geçiyordum ama olmayınca olmuyor. Hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım

• Hocam bende çok kötüyüm kendimi çok bitkin hissediyorum

• takıntılımakinadevrim kullanıcısına yanıt
    Matematik nasildi
    Benim turkce ile sosyal(2 soru haric) iyi gecti fen de oyle ama matematik bi soruya 4 dakika harcamisim ortalamaga vurunca bu yuzden 15 soru cozebildim sadece ben de mi sorun yoksa sorular oyalandirtici miydi

• Hocam bundan sonrası asıl kritik olan yer , siz moralinizi bozup çalışmaları aksatırsanız sene sonunda daha çok üzülebilirsiniz. Bu sınavı bir dönüm noktası olarak belirlryin ve ona göre tempoyu arttırın. Mesela bende türkçeyi batırdum. 28.75 geldi. (Normalde 33-34 civarı yapıyorum)33 net yapsam 100 neti geçiyordum ama olmayınca olmuyor. Hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım

• Aynen kafaya takmayın. Benim bir arkadaş 5k yapmıştı ben 700 yaptım yks sonucu aynı geldi

• Sağ olun hocalarım ders alıp devam edeceğiz yapacak bir şey yok

• MSÜ genelde beklenenden iyi gelir.Moralini bozma.Şuanki beklentinden daha iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben bitmişim. Özdebir sonucum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MSÜ 78k gelmişti geçen sene, sınavım kötü geçmesine rağmen 60k yaptım.

Bundan sonraki süreç çok önemli diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.