Şimdi Ara

MT6575 1.ci SINIF Iphone 5 (TAKAS ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığındada dediğim gibi elimde MT6575 Iphone 5 Mevcuttur.
    Iphone 4S ile takas edilecektir. Takas sebebim Iphone 5 büyük geliyor daha öncede Iphone 4S orjinal kullanıyordum alışamadım ve onun yerini aratmicak bir telefon istiyorum.
    MT6573 olanlar hiç yazmasın konuya. Gerçekten gerçekci bir Iphone 4S düşünüyorum.
    Cihazım 1 ay kullanılmıştır. Sadece Hat çıkartılan deliğin çok küçük bir ucundaki bölüm kırılmıştır. Yani hat koyulan yerin yuvarlak kısmının cok ufak bir parçası kopmuştur Gözle bile görülmüyor ama ben yinede söylemek istedim. Çizik vb.. yoktur Jelatinlidir cihaz. Cihazın Iphone yazıları vs.. Silmeye çalışşsanız bile silinmez. Gerçekten kalitelidir.

Telefonda 1gb RAM Çift çekirdek işlemci mevcuttur. Diğer ürünlere benzemez.
    IOS7 rom'u yüklüdür 1e1 Notificasion bölümü ve 1e1 Parolalı Kilit ekranı mevcuttur. 3G Aktiftir. Hiç bir oyunda donma kasma olmaz. Sadece Ankara içi olur. Cihaz önerecek arkadaşlar fotoğraflarınıda koyarsa memnun olurum. Şimdiden saolun. NO: 0506 978 77 78

NOT: Iphone 4S Siyah Olmalıdır. MT6573 ler mesaj atmasın.

Cihazdan tek görüntü diğer yönlerini çekmek nasip olmadı fotoğraf makinesi dondu :(

MT6575 1.ci SINIF Iphone 5 (TAKAS ANKARA)

• Fiyatını yazmamışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Fiyatını yazmamışsın

Kardeşim takas dedim satılık demedim :) ama genede fiyat istiyorum 275 tl ye bırakırım. Gerçekten kalitelidir. Okuduysanız eğer.
  • orjinal ip4s mi istiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

orjinal ip4s mi istiyorsunuz ?

Kardeşim olur mu öyle şey :) Replika 4S istiyorum Siyah olcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.