Şimdi Ara

MTB Bisiklet Tavsiyesi Lazım Bilgi Sahibi Olanlar Lütfen Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Istanbulda yasiyorum fakat memleketim ordu bisikletimide ordudan almayi planliyorum sadece köyde kullanicam bu yüzden tercihim tabiki mtb'den yana olacak. Kron xc150 dusunuyordum fakat gecen sene 850tl olan xc150 bu sene 1350 tl civarinda onun yerine cikardiklarini dusundugum xc100 modeli ile 850tl civarinda. Fakat ben bu bisikletlerin bu parayi hakettigini dusunmuyorum satmaya adam aramalari gerekicek gibi gozukuyor. Tamam dolar kuru vesaire yukseldi ama bu kadar artış bi anda cok fazla oldu. Simdi ne secsem diye kafam çok karistigi icin tavsiyelerinizi bekliyorum. Ordudan alabilecegim veya internetten, servis sikintisi yasamayacagim 27.5 inc tekerlekli (26 kucuk 29 buyuk geliyor :D), olursa hidrolik disk cunku hidrolik hastasiyim:) bisiklet lazim.
    Fiyatlar(3 fiyat secenegim var duruma göre alacagim aklimda 3 bisiklet bulunsun istiyorum...)
    >>900-1000tl dolaylari icin;???
    >>1100-1200tl dolaylari icin;???
    >>1300-1500tl dolaylari icin;???
    Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27.5 jant olarak sadece 2 tavsiyede bulunabilirim. B'TWIN Rockrider 520 yada 540 modeli. Salcano astro, ng450 veya ng650 modeli.
  • 520de vites atma sorunlari vardi en son 540 olabilir evet. Salcanonun hicbir modeli hakkinda bilgim yok salcano cok al benisi olan bir marka gibi gelmiyordu bana. Önerdigin modelleri biraz daha acar misin fiyatlarina degerler mi kronik sıkıntısı falan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wot-blitzci kullanıcısına yanıt
    Salcano modelleri fiyatlarına göre iyi bisikletler. Fazla bütçesi olmayan alıcılar için max. performanslı ürün vermeye çalışıyorlar. Genelde ng ve astro modeleri tercih edilir. ng'lerde ise 450 ve 650 daha çok alıcısı vardır. B'TWIN rockrider'da ise 520 ve 540 markalar var. 540, 520'ye göre biraz daha kaliteli. Bisikletten fazla bişey beklemiyorsan 520 alıp geri kalanla ekipman dizebilirsin. Bisikletin fabrika çıkışına bağlı... Hatasız kurulum olarak gelirse herangi bir kronik sıkıntı olmaz. Vites sorunu vites kolu, attırıcı, vites teli yada dişliler ile alakalı olur. Her modelde aynı sorun olma şansı düşüktür. Carraro modellerinede bakabilirsin fakat daytona ve big modeller 29 jant. 27.5 jant 26 ve 29 ortası olduğu için az tercih ediliyor. tercihe göre;

26" en çok
    29" orta
    27.5" az

28" tur bisikletleri için
    20" çocuk ve BMX için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.