yok bu son daha inmeyecek ama şöyle diyeyim belki artacak eski fiyata çıkabilir tekrar. halojenler 40 dı bi iskonto kopardık indik aşağı sürüm sadece bendeki şu an. bir de satışa çevirmeyelim özelden konuşalım sorusu olanlar. kuralları geçmeyelim geçtik biraz sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: impress
ben kimseyi zorlamıyorum burada isteyen istediği yerden alsın ancak çamur at izi kalsın yapmasınlar. satın aldığınız iyi bir mala çamur attıklarında sizi de görüyoruz anında aslan kesiliyorsunuz.
dogru yerinde olsam ben de ayni tepkiyi verebilirdim sanirim bilmiyorum ben zaten espri yaptim
Alinmayin yani
mtec arıza ışığı yakmıyor bu kesin bişey.
mtec xenon hakkında tüm bilmek istedikleriniziwww.mtec.com.tr den aktarılacağınız siteden bulabilirsiniz
Pekiyi çok uzun bir süredir xenon lu araçlarda far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı zorumluluğu var , yarın öbür gün sivrilerden biri çıkıpta araç muayenelerinde bu işlerin peşine düşerek bizleri yakmasın ?.. Olası kaza durumunda ( allah vermesin ) xenon far kırıldı diyelim orjınal ekipman olmadığı için sigorta standart far verdi , bunun faturasını sigortaya işletip te işini garantiye alanınız varmı sorun oluyormu sigortada . .., ve ve son olarak farkına varan yetkili servis sadece far aksamını mı garantiden çıkartıyor , yoksa far ile ilgili tüm aksamımı ( servislerde kendilerini korumak zorunda ve onlarda çok daha pahalı olan bu sistemleri kendileri satarak daha fazla kazanmak zorundalar buna teşvik için garanti olayını silah gibi kullanabilirler )
mtec 3.şahıs mali sorumluluk paliçesi veriyor.axaoyak ta mtec ten dolayı arabada 75.000$ a kadar bi hasar olsa bile kaskolu.araba mtec ten dolayı yansa bile ki böle bişi olmaz ama olsa bile kaskolu.bunu biliyomuydunuz_????
Yani Mtec marka hid takıldığı zaman Axaoyak sigorta rahatlıkla ürünü sigortaya işliyor ve sorun olmuyor diyorsun. Yanlış anlamadım değilmi.
arabada mtec ten dolayı bi sorun olursa,75.000 a kadar mali sorumluluk poliçesi veriyor.
kötü bi özellik mi?
mtec renk seçeneği.kelvin çeşitleri
buda mtec xenonla standart sarı ampullün karşılaştırması
Mteclerin 10000k sı var mı ? Fiyatları 8000k ile aynı mı ?
8000 den sonrası yok yazmayı unuttum
Dünyada araca özel HID (Xenon)setlerini sadece MTEC üretmektedir.
mtec:Arıza ikaz sistemini uyarmadan çalışabilen nadir markalardan biridir.
mtec:9V Scooterlardan başlayıp otobüs, tır, kamyon gibi 24V beslemeli araçlara kadar tüm araclarda herhangi bir ilave parça gerektirmeden direk uyum sağlayarak çalışabilmektedir.
mtec:Dünyada ilk metal kenarlı H7 ampulu üretmiştir.
mtec:Tercihi kaliteyi uygun fiyata almaktan yana olan tüm satıcı ve kullanıcıların tereddüt etmeden kullanabileceği sorunsuz bir markadır.
MTEC, seti oluşturan balans ve ampul için 2 yıllık garanti kapsamı süresince arıza durumunda herhangi bir tamir işlemine gitmeksizin birebir değişim garantisi verebilen bir markadır.
sanırım sorduğum soruya her tarafadan kapsamlı bir cevap aldım.. Teşekkür ederim tüm arkadaşlara..
quote:
Orjinalden alıntı: omer_yilmaz4
Dünyada araca özel HID (Xenon)setlerini sadece MTEC üretmektedir.
mtec:Arıza ikaz sistemini uyarmadan çalışabilen nadir markalardan biridir.
mtec:9V Scooterlardan başlayıp otobüs, tır, kamyon gibi 24V beslemeli araçlara kadar tüm araclarda herhangi bir ilave parça gerektirmeden direk uyum sağlayarak çalışabilmektedir.
mtec:Dünyada ilk metal kenarlı H7 ampulu üretmiştir.
mtec:Tercihi kaliteyi uygun fiyata almaktan yana olan tüm satıcı ve kullanıcıların tereddüt etmeden kullanabileceği sorunsuz bir markadır.
MTEC, seti oluşturan balans ve ampul için 2 yıllık garanti kapsamı süresince arıza durumunda herhangi bir tamir işlemine gitmeksizin birebir değişim garantisi verebilen bir markadır.
Açıklamalar için teşekkürler,
Mtec ile ilgili bilgi alabileceğimiz firmanın uluslararası bir sitesi var mı? `Mtec ve xenon` kelimelerini taratınca bile ilk sayfada Yılmaz-Oto Müziğin sayfası görünüyor (ek olarak hep bildik satış siteleri). Bir de üretimde bahsi geçen Maruta ibaresi ne ifade ediyor? Onunla da ilgili açıklayıcı bilgiye ulaşamadım. Firma sadece araç aydınlatma sitemleri üzerine odaklanmış bir kuruluş mu? Yardımlarınız için şimdiden sağolun,
Saygılarımla,
yılmazoyo mtec türkiye distribütörüdür.firmada xenon dışında kendi ithalatımızı olan stell mate park sensörününde türkiye distribütörüdür.bunun dışında ass marka kapasitörler,kablola ve birçok mal.ve müzik ve görüntü sistemleri.eğer siteyi ziyaret ederseniz bunlar daha detaylı şekilde var.ayrıca mtec ile ilgili herşey sitede var.fiyat sitede yazmıyo.şifre var oda bayilere verilio. yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?
çok şükür
sole bı fırmadan gerçek xenon almıs bı arkadasımız bıze gece bı foto koysada bızde gorsek fıkır edınsek ne guzel olurdu + aldıgı fıyat
tamam xenon aldık diyelim bu mercek işi ne olacak, benim aracımda mercekli far yok, bunu sonradan taktırabiliyormuyuz, taktırabiliyorsak maliyeti ne kadar? mercek olmassa xenon da ne gibi performans düşüklüğü yaşarız?