Bildirim
MTEC marka Xenon Nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mtec iyi marka.Bende araştırıyorum ama bazı markalar arıza ışıgı yakıyor.Mtecler arıza ışıgı yakmıyormuş.1-2 hafta icinde almayı düşünüyorum.
Forumda impress nickli arkadaş satıyor , fiyatıda uygun :) -
hmm.. sagol hocam bakayım siteye..
bende düşünüyo gibiyim. -
bende bu sıralar h7 xenon araştırıyorum.aksesuarcıma gittim.elinde mtec ve HID diye 2 marka vardı.bana HID ı önerdi.8000k sı 350 ytl montaj dahil.2 yıl garantili,su geçirmiyor arıza ışığı yakmıyor falan filan.takan bir abimin arabasına bindim gece bende mtec halojen kullanıyorum.şu kadar söyleyeyim biz kör kör gidiyormuşuz gerçekten acayip bir aydınlatması var.zaten far ayarıda en altta.bakalım bende taktım kafama 10-15 güne alırım inşallah.burda paylaşırım. -
quote:
Orjinalden alıntı: achilleus1986
bende bu sıralar h7 xenon araştırıyorum.aksesuarcıma gittim.elinde mtec ve HID diye 2 marka vardı.bana HID ı önerdi.8000k sı 350 ytl montaj dahil.2 yıl garantili,su geçirmiyor arıza ışığı yakmıyor falan filan.takan bir abimin arabasına bindim gece bende mtec halojen kullanıyorum.şu kadar söyleyeyim biz kör kör gidiyormuşuz gerçekten acayip bir aydınlatması var.zaten far ayarıda en altta.bakalım bende taktım kafama 10-15 güne alırım inşallah.burda paylaşırım.
taktırırsanız resim koyabilirmisiniz bendede corsa var nasıl durucağını merak ediyorum -
M-TEC markayı neden önermedi?
sorunlu ürün mü ne bileyim HID ona göre daha mı uygun fiyatlı ??
bunu açıklar mısın..
dediğin fiyat iyiymiş ayrıca 6000K tavsiye ediyorlar, genede zevk meselesi -
aksesuarcı bu xenon balastlarının suyla teması halinde hemen bozulduğunu söyledi.daha önce taktığı bir mtec te müşteri böyle bir şikayet yaşamış.ama daha sora yaptığı mtec montajlarında bu balastları pıt pıt ların arasına soteliyor böylece su teması abartılmadığı müdddetçe önleniyor.bu HID lar ise tamamen su geçirmez malzeme.suyun içine atınca bile bişey olmuyor.bu arada 2 yıl full garantili.ayrıca fiyatıda mtec ten daha uygun.ben asla marka kötülemiyorum.şu andada zaten mtecin halojenlerini kullanıyorum.çok memnunum.ancak gerçekten xenonla mukayesesi bile yanlış.
bu 6000-8000k olayına gelince.eğer bembeyaz ve daha kullanışlı bir aydınlatma istiyorsanız 6000k tercih etmelisiniz.eğer hafif mavi ışık istiyorsanız 8000k alın.ben ikisinide yan yana gördüm ve 8000k da karar kıldım.görüntü çok cezbedici oluyor.
-
Peki HID ler arıza ışıgı yakmıyor dimi ? Bende araştırayım bakalım -
achilleus söylediklerin şaşırtıcı.. HID su geçmirmiyo vs..
aldıgın yerin Internet sitesi yada ulabilecegim msn/telefon numarası varsa sevinirim..
ayrıca acık adresi..
Bilgiler için sağol dostum -
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
Peki HID ler arıza ışıgı yakmıyor dimi ? Bende araştırayım bakalım
hayır mteclerde HID larda texon larda arıza ışığı yakmıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
achilleus söylediklerin şaşırtıcı.. HID su geçmirmiyo vs..
aldıgın yerin Internet sitesi yada ulabilecegim msn/telefon numarası varsa sevinirim..
ayrıca acık adresi..
Bilgiler için sağol dostum
ben HID ları bizzat gördüm ürünün kendisini montaj edilmiş arabaya bindim ve çok memnum kaldım.aksesuarcımda tanıdık olduğu için yamuğu olmaz.zaten bir alt sokağında oturuyorum. yani bir arıza çıkınca başını ne çok ağırttığımı kendisi iyi bilirona mtec mi HID mı dediğimde HID ı önerdi.daha yeni 4 adet impetus 2 aldığım için şu aralar para kalmadı.ancak 15 gün içinde nasipse alırım.şüphede olanlar beklesinler.resimleri falan atarım.bu arada ben izmir karşıyakadayım.bahsettiğim aksesuarcı girne bulvarında ismi infor.
-
bugün evren le konuştuk msn den ve bana mtec in önerilmediğini söyledi. şu an girdim ve durum açık o da bilgilenmiş olur...
birincisi HID diye marka olmaz. xenonun genel ismidir o ve açılımı high intensity discharge dir.
önermemesinin sebebi de şudur. elinizde kendini kanıtlamış ve peynir ekmek gibi giden bir marka var, diğer tarafta adı sanı duyulmamış daha fazla kar bırakan ama tercih edilmeyen bir mal var.
yok değil 300 e de xenon var ancak atın çöpe gitsin. çin malı kore malı tayvan malı... 2 gün sonra ampulünüz patladımı bulamazsınız bulsanız da bir ton para isteyecekler.
ben olsam ben de çamur atardım elimde kalanı satmak için.
derim su alıyor, bozuluyor, ampul patlatıyor diye. çünkü mtec i herzaman satar.
ha böyle olsa bil mtec de ampulüne kadar garanti var ve birebir değişim yapılıyor. sorunu olan var ise getirir değişir ne bozuksa...
fiyat olayına gelince mtec de verdiğim fiyat hiçbir firmada yok. 350 ytl 300 ytl tabi daha uygun daha cezbedici ancak ucuz etin yahnisi de o kadar oluyor. kullanılan parçalar 23000 volt ile tetikleme yapıyor. ben aracımı tehlikeye atmam açıkcası.
burada yazdığım mtec e çamur atan şahsadır. burada kimseye bir lafım yok çünkü herkes öğrenmek ister uygununu arar. benim dürüstlüğümü de herkes bilir. malımın sonuna kadar arkasındayım. mtec ile ilgili bir şüpheniz olmasın dünyanın birçok ilki onda. böyle olmasa bu kadar sükse yapamazdı.
reklam sanılmasın isteyen istediğini alabilir ben sadece bilgi verdim
saygılar...
-
simdi reklamlar -
ben kimseyi zorlamıyorum burada isteyen istediği yerden alsın ancak çamur at izi kalsın yapmasınlar. satın aldığınız iyi bir mala çamur attıklarında sizi de görüyoruz anında aslan kesiliyorsunuz. -
quote:
Orjinalden alıntı: impress
bugün evren le konuştuk msn den ve bana mtec in önerilmediğini söyledi. şu an girdim ve durum açık o da bilgilenmiş olur...
birincisi HID diye marka olmaz. xenonun genel ismidir o ve açılımı high intensity discharge dir.
önermemesinin sebebi de şudur. elinizde kendini kanıtlamış ve peynir ekmek gibi giden bir marka var, diğer tarafta adı sanı duyulmamış daha fazla kar bırakan ama tercih edilmeyen bir mal var.
yok değil 300 e de xenon var ancak atın çöpe gitsin. çin malı kore malı tayvan malı... 2 gün sonra ampulünüz patladımı bulamazsınız bulsanız da bir ton para isteyecekler.
ben olsam ben de çamur atardım elimde kalanı satmak için.
derim su alıyor, bozuluyor, ampul patlatıyor diye. çünkü mtec i herzaman satar.
ha böyle olsa bil mtec de ampulüne kadar garanti var ve birebir değişim yapılıyor. sorunu olan var ise getirir değişir ne bozuksa...
fiyat olayına gelince mtec de verdiğim fiyat hiçbir firmada yok. 350 ytl 300 ytl tabi daha uygun daha cezbedici ancak ucuz etin yahnisi de o kadar oluyor. kullanılan parçalar 23000 volt ile tetikleme yapıyor. ben aracımı tehlikeye atmam açıkcası.
burada yazdığım mtec e çamur atan şahsadır. burada kimseye bir lafım yok çünkü herkes öğrenmek ister uygununu arar. benim dürüstlüğümü de herkes bilir. malımın sonuna kadar arkasındayım. mtec ile ilgili bir şüpheniz olmasın dünyanın birçok ilki onda. böyle olmasa bu kadar sükse yapamazdı.
reklam sanılmasın isteyen istediğini alabilir ben sadece bilgi verdim
saygılar...
ben tekrar vurgulamak istiyorum.ben asla mtec kötüdür demedim.aksine bencede kesinlikle kaliteli bir ürün.ama sen hemen önyargıyla diğer markayı kötülemissin.ben sadece mtec kullanan müşterinin balastına su temas etmesi yüzünden yaşadığı sıkıntıyı belirttim.ben mtec inde HID ında montajlı olduğu araçları gördüm.açıkcası arada bir fark göremedim.zaten 2 üründe 2 yıl garantili.aradada 100ytl civarı fark var.ben zaten çok kaliteli bir ürün istesem ne mtec ne HID nede texon alırım.gider parama kıyar philips alırım.
ayrıca sen mtecin pazarlamacısısın bense sadece bir tüketiciyim.yani bu konuda senden daha objektif olduğumu düşünüyorum.
-
Bende bugun araştırdım herkes mtec onerdi.50-100 pahalı olsun ama sorun cıkarmasın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 6 Şubat 2007; 11:39:07 > -
beyler bende 1 aydan fazla bir süredir mtec h7 xenon kullanıcısıyım.
almadan önce baya bir araştırdım.
osram ve philipsten sonra mtec gelir diyorum.
Piyasada birsürü adı sanı duyulmamış xenon çevrim kiti var.
Bunların çoğu noname üretim üzerine sticker yapıştırma markalar.
Renk olarak mtec h7 6000k orjinal hella 4200k ya çok yakın duruyor,
piyasadaki en pahalı kitlerden biri.
Bana da çok dediler cenmax takalım onu takalım bunu takalım diye.
Ben adamda olmamasına rağmen sipariş verdim.
1 hafta bekledim mtec geldi ve taktırdım.
Hiçbir şekilde taraflı değilim.
araştırmalarımdan edindiğim sonuç budur.
Aradaki fiyat farkı %25-30 arası, ucuz malın daha kaliteli olabileceğine ihtimal verebiliyormusunuz? -
detaylı bilgi için,
http://forum.geceucusu.com
dolaşın biraz -
quote:
Orjinalden alıntı: achilleus1986
ben tekrar vurgulamak istiyorum.ben asla mtec kötüdür demedim.aksine bencede kesinlikle kaliteli bir ürün.ama sen hemen önyargıyla diğer markayı kötülemissin.ben sadece mtec kullanan müşterinin balastına su temas etmesi yüzünden yaşadığı sıkıntıyı belirttim.ben mtec inde HID ında montajlı olduğu araçları gördüm.açıkcası arada bir fark göremedim.zaten 2 üründe 2 yıl garantili.aradada 100ytl civarı fark var.ben zaten çok kaliteli bir ürün istesem ne mtec ne HID nede texon alırım.gider parama kıyar philips alırım.
ayrıca sen mtecin pazarlamacısısın bense sadece bir tüketiciyim.yani bu konuda senden daha objektif olduğumu düşünüyorum.
hocam ben gayet objektif davrandım bir tüketici gibi düşündüm.
tekrar ele alalım xenonlarda ışık rengi hemen hemen aynıdır ona pek bir fark göremezsiniz. ayrıca ben satıcıya dokundum size asla bir tüketiciyi suçlamadım. ben de ürün alıyorum ve çok araştırıyorum. her zamanda iyi sini alırım. ha beklerim param yoksa ama yine iyisini alırım varsın fiyatı yüksek olsun.
ampul garantisi vermiyordur arkadaş hiç tahmin etmiyorum. ya ben burda ne konuşsam reklam diyeceksiniz ama gerçekler bunlar. satıcı öyle bir anlatmış ki resen iyi markayı kötülemiş diğerini satmak için. ben kaç kişi ile karşılaşıyorum elinde kalan malı kakalıyor millet paso.
su olayına gelince her beyinin su alma olasılığı vardır. montajın da bir adabı var. tutup tampon içine koyarsanız tabii ki su alır. balast motorun üst taraflarına far arkasına direksiyon altına bakacak şekilde takılmalıdır. poşete de koyarsanız daha sağlam olur.
xenonda renkler standarttır zaten 6000k, 8000k,12000k... bunlar aşağı yukarı aynı rengi ve performansı verir ancak bir de işin kalite ve arkasındaki satış sonrası hizmeti önemlidir.
piyasaya o kadar çok çin malı kore malı girdi ki kimse takip edemiyor artık. 250 ytl ye xenon verecekler artık. bir müşterim 6 ay önce aldığı cenmax xenon lu aracı ile kaza yapmış ve benden rica etti bulmam için. distribütörü olan centrum bana artık üretilmediğini söyledi. piyasa böyle işte. yolladı patlak ampulleri soketleri mtec ampulü ile değiştirdik. 6 ay önce satılan ürünün arkası yok ve bunlara 500 ytl gibi rakamlar ödeniyor.
ben bir mal alırken önce kaliteye sonra servis ağına bakarım. artık gel abi takarız değişiriz bakarız ederiz devri bitti bana göre.
ben burada asla size sataşmam yeterince objektif olmaya çalışıyorum sonuçta tüketicisiniz maksimum fayda elde etmeye çalışıyorsunuz herkes gibi. kim alacağı şeyi araştırmadan alır ki zaten
-
hocam sana samimiyetine güvenerek bir soru sormak istiyorum.ben mtecin halojenlerini 2 ay kadar evvel 50 ytl ye aldım(piyasadan) şu anda sen 25 e satıyorsun(daha evvel 45 e satıyordun sanırım).böyle bir indirimin xenon dada olması mümkünmü.şimdi ben lafın gelişi 500 verdim aldım senden 2 ay sonra sen onu 250 ye satarsan aramız bozulur valla.
Benzer içerikler
- karter yağ kaçağı
- katalizör iptal edilirse ne olur
- şırınga ile tavan döşemesi tamiri
- arabaya seramik kaplama yaptiranlar
- lastix.com güvenilir mi
- 2024 mtv tablosu
- renault logan
- audi bisiklet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X