Şimdi Ara

MTK çin telefonlarında 3g hız sorunu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea ve MTK birleşince sonuç berbat oluyor adam gibi internete giremiyorum kitkat la beraber inşallah fixlerler şu meseleyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Avea ve MTK birleşince sonuç berbat oluyor adam gibi internete giremiyorum kitkat la beraber inşallah fixlerler şu meseleyi

Ayarlar/pil kısmındaki CPU tasarrufunu kaldırdığımda bende hız artışı oldu. İstersen sende bir dene.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Paket alınca denerim. Neredeyse hiç girilmiyor internete hız testi yapıyorum 10 kbps felan çıkıyor Mecburen eEDGE kullanıyorum paket olunca şu an bizde değilim o yüzden Wifi deyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

H standby mod oluyor.
    Mtk islemcilerde H modundan H+ moduna geçiş problemli. Tamamen pcb hatasindan, modem yazilimindan ve antenden kaynakli.
    iocean forumunda da yazdim.
    Sorunun tamamen cozumu yok ama eger sebeke
    H+ H H+ H gibi cekiyorsa devamli H+tan H'a dusup tekrar H+a geciyorsa cozum basit ama hardware mod gerekiyor.

bende snapdragonlu nubia z5s var, edirne ye geldiğimde avea ile aynı sorunu yaşadım. yalnızca mtk lara özgü değil, yanımdaki arkadaşta da discovery vardı ondada aynı sorun oluyordu. ikimizinki de aveaydı, o yüzden olabilirmi acaba
  • Onlatca mtk cıhaz kullandım hıc hız sorunu yasamadı vodafonelıyım

• MT6592'ye kadar bu tarz sorunlar vardı Mediatek çipsetlerde (3G geçişinde bağlantı kopuklukları ve GPS bağlantı sorunları). Bunlar MT6592 ile birlikte (tüm çipset) revize edildi ve şu an bu tarz sıkıntılar yok. MT6592 ve Mt6592T kullanan hiç kimse donanımsal olarak bu sorunları yaşamaz. Ben Avea ile birlikte MT6592T'li telefonumda çok iyi hızlar elde ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Eylül 2014; 13:50:13 >
  • S3 Replika telefon vardı, 300 ile indiriyordu en fazla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

MT6592'ye kadar bu tarz sorunlar vardı Mediatek çipsetlerde (3G geçişinde bağlantı kopuklukları ve GPS bağlantı sorunları). Bunlar MT6592 ile birlikte (tüm çipset) revize edildi ve şu an bu tarz sıkıntılar yok. MT6592 ve Mt6592T kullanan hiç kimse donanımsal olarak bu sorunları yaşamaz. Ben Avea ile birlikte MT6592T'li telefonumda çok iyi hızlar elde ediyorum.

Ben en fazla 10 Mbps gördüm. Sizin rekor kaç acaba. Gerçekten dediğiniz gibi ben H ye düşme görmüyorum. İndirme sürdüğü sürece hep H+ da kalıyor.

• Bu H ye dusme sacmalıdı nedır ?
    H ıse 3g baglantısı var H+ ıse 3g aktıf kullanılıyor sız bu h ıle h+ farklı seylermı sanıyosunuz hıc sadece h de ınte gırdıgınızı gordunuzmu ?

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Avea ile maksimum 11 Mbps hızlarını görüyorum (2.5 Mbps gibide upload) Evdeki ADSL'im bu hızı yakalayamıyor (Ultranet 16 Mbit olmasına rağmen).

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

Bu H ye dusme sacmalıdı nedır ?
    H ıse 3g baglantısı var H+ ıse 3g aktıf kullanılıyor sız bu h ıle h+ farklı seylermı sanıyosunuz hıc sadece h de ınte gırdıgınızı gordunuzmu ?

İndirme devam ederken iletinin anlık kesilmesi. Yani sürekli h ve h+ arsında geçiş olması. Daha nasıl anlatayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 8 Eylül 2014; 23:19:26 >
  • MTK 'lı THL 5000 ile max 6-7 mbit hız görüyorum. Sizlerde daha iyi sonuçlar alan oldu mu? İşlemci 6592t
  • cihazın sebekeden aldıgı ip gidince + işareti gidiyor benım redminote dada aynı şey var ve bazen kanser adiyor
  • Konuyu hortlatmış olacam ama ben Lg optimus g kullanıyorum qualcomm işlemcili. Ve çevremdeki insanlarda mtk işlemcili telefonlar var. 2 telefondaki hatta avea. Lg ile 30 mbit hızlara ulaşırken mtk6582,mtk6589 ve mtk6592 işlemcili telefonlarda hız en fazla 6mbit e çıkıyor. Mtk 65XX serisi işlemcilerde bunun çözümü yok sanırım. Peki bu yeni çıkan Mtk 67XX seri telefonlarda 3g hızları nasıl? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • jiayu s3 dede 3g(wcdma) ara ara kopmalar var...
    4.4 romlarda da 5.1 romlarda da aynı sorunlar var...
    ınternet gıdıyor ve bazen sayfa donup duruyor...
    telefonla gorusmede pat dıye sebeke gıdıp gelıyor
    sebeke sımgesı yok olup tekrar gelıyor...
    çözüm yok gibi...
  • Nazmi azmine hayranim valla heryerde yaziyorsun bu sorunu,needrom ve xda bile gordum yazilarini. Ben senin yerinde olsaydim ya hatti degistirdiydim yada telefonu satardim. O kadar sabirli degilim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

jiayu s3 dede 3g(wcdma) ara ara kopmalar var...
    4.4 romlarda da 5.1 romlarda da aynı sorunlar var...
    ınternet gıdıyor ve bazen sayfa donup duruyor...
    telefonla gorusmede pat dıye sebeke gıdıp gelıyor
    sebeke sımgesı yok olup tekrar gelıyor...
    çözüm yok gibi...

Mtk 3.5gye geçişte bu sorunu çözemedi.
    2 yöntemi var sorunun çözümğ için.
    1. Ril ile anten bağlantı kısmında bi direnç var o direnci söküp direkt lehimlemek ya da kurşun kalemle üzerini karalamak.
    Mevcut flexible anteni söküp bakır folyo ile flexibledeki şemayı folyoya çizip folyo anteni kullanmak.
    2. Telefonu satıp kurtulmak

• 2. Madde sanırım daha kolay 😊...
    Benim anlamadığım italya ve ispanya formlarında bu sorun neden bahsedilmiyor...
    Bizim aldığımız çinli annada ki telefonla onlardaki telefon farklı mı?...
    Hata varsa hepsinde olması gerekir...

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

2. Madde sanırım daha kolay 😊...
    Benim anlamadığım italya ve ispanya formlarında bu sorun neden bahsedilmiyor...
    Bizim aldığımız çinli annada ki telefonla onlardaki telefon farklı mı?...
    Hata varsa hepsinde olması gerekir...

Baseband yazılımı ülkedeki baz istasyonlarında problemli

• quote:

Orijinalden alıntı: dys

Nazmi azmine hayranim valla heryerde yaziyorsun bu sorunu,needrom ve xda bile gordum yazilarini. Ben senin yerinde olsaydim ya hatti degistirdiydim yada telefonu satardim. O kadar sabirli degilim ben.

Teşekkürler @dys hocam aslında vakit bol ve bu tarz sorunlarla uğraşmak ve çözüm bulmak hoşuma gidiyor...
    Gelgör ki sorun ara ara olması çözüme ulaştırmıyor...
    Yani birşey uygulasan beklicen ki gün boyu kesilme var mı yok mu?
    Aslında vodafone ye buluyodum şuç kafamdan da geçmedi değil aslında ama bir arkadaş bizde de oluyor deyince vazgeçtim...

Aslında telefon satıldı gibi yakında formdan kopabilirim...(bir arkadaşıma)...
    Bu şekilde vermek istemiyorum aslında en azından şu sorun hallolsaydı daha iyi olurdu...
    Belkide kullanmayacak mobil ağı bilemiyorum..
    Redmi note 2 şipariş verdim.
    Onda da bu ve benzeri sorunlar olursa çin telefonlarına elveda edicem...
    Onuda satar tr den bilindik bir telefon alırım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.