Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
106.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    902m i bu şekilde ve tool flsah ile kurtardım.
    sanırım flash zarar görmüş.
    dün akşam IdontKnoWw un yardımları ile formatlamaya çalıştık ama birtürlü flash ı bulamıyor hep hata veriyor. işimiz flash bulmaya kaldı sanırım.
  • Flash chip'inden mi bahsediyorsunuz peki?
  • evet
    samsung K4T51163QI-HCE7
  • chip'in bacakları altında gördüğüm kadarıyla, belkide bacaklarından birisinin lehimi çatlamış olabilir. eğer öyleyse zor iş derim :(
  • bir taraftanda düşünüyorum flash gitse neden şarj işlemi ekranda görünüyor? şarj bitince led mavi oluyor.
  • belki bazı chipin bazı adreslere yazıp okumasını engelleyecek şekilde bir veya daha fazla bacağı ayrılmış olabilir diye düşünüyorum şimdi.
  • düzeltiyorum.
    samsung K4T51163QI-HCE7 rom deyil ram chipi imiş.....
  • İdontknow ve mistikkilic aynı üründen olan bir türk kullanıcı buldum nasıl yapılabileceğini bilmediğini. yardımcı olmak istediğininden bahsetti
    bana ulaşabilirmisin. ivedi
  • Fatih kardeşim merhaba,

PndFlashTool ile cihazdam bin uzantılı olarak yazılımı alıp aiçinden firmware dosyalarını ayıklamak gerekiyor sanırım. Bu konuda İdontKnow ustam ilerleme katettim diye bahsetmişti sanırım. Size bu konuda yardım edebilir diye düşünüyorum.
  • İ dont know ustanın msn adresi varmı
    sende mustafa bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: titri

İ dont know ustanın msn adresi varmı
    sende mustafa bey

pm attım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikkilic

MTK cihazlarda kabuğu Türkçeleştirme.

Aşağıdaki linkte yeralan Hungary.xml dosyasını cihazın wince'sine çıktıktan sonra windows gezgininden Residentflash2 dizini altında App klasörünün içinde bulunan config klasörünün içindeki languege klasörüne koplalıyoruz. Daha sonra cihazı resetliyoruz, kabuk gelince ayar menusunden dili hungary olarak seçiyoruz. Cihazın kabuğu Türkçe oluyor böylece. Neden Türkçe.xml yapmıyoruz derseniz, onun açıklaması da dil seçeneklerinde Türkçe seçeneğinin olmamasındandır.

http://sendfile.su/210186

App\config\skin klasörü içindeki lang.xml doaysını text editörle açıp Hungary dilinin olduğu satırı aşağıdaki şekilde düzenleyip
    <Data PARA="Turkish.xml">Türkçe</Data>
    kaydedersen ve Hungary.xml yi turkish.xml olarak yeniden adlandırırsan dil seçeneklerinde türkçe çıkacaktır.

ayrıca 7" lik 902m cihazla ilgili olarak cihazı bir kere çalıştırdıktan sonra usb üzerinden değilde kart üzerinden rom güncelleme yaparsanız doğru yazılımı denediğinizde ekran kayması sorununun çözülebileceğini düşünüyorum..

IdontKnow usta dediğinizi yaptım.ancak Hungary dosya adını turkish yapmayı unuttum ve ardından menüden türkçeyi seçtim cihaz kapandı açılamıyor ve "Create Window Error!" veriyor ve açılış penceresinde takılı kalıyor.bilgisayara bağladığımda usb olarak görüyor ancak resedentflash2 ye ulaşamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musun.şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

Orijinalden alıntı: mistikkilic

MTK cihazlarda kabuğu Türkçeleştirme.

Aşağıdaki linkte yeralan Hungary.xml dosyasını cihazın wince'sine çıktıktan sonra windows gezgininden Residentflash2 dizini altında App klasörünün içinde bulunan config klasörünün içindeki languege klasörüne koplalıyoruz. Daha sonra cihazı resetliyoruz, kabuk gelince ayar menusunden dili hungary olarak seçiyoruz. Cihazın kabuğu Türkçe oluyor böylece. Neden Türkçe.xml yapmıyoruz derseniz, onun açıklaması da dil seçeneklerinde Türkçe seçeneğinin olmamasındandır.

http://sendfile.su/210186

App\config\skin klasörü içindeki lang.xml doaysını text editörle açıp Hungary dilinin olduğu satırı aşağıdaki şekilde düzenleyip
    <Data PARA="Turkish.xml">Türkçe</Data>
    kaydedersen ve Hungary.xml yi turkish.xml olarak yeniden adlandırırsan dil seçeneklerinde türkçe çıkacaktır.

ayrıca 7" lik 902m cihazla ilgili olarak cihazı bir kere çalıştırdıktan sonra usb üzerinden değilde kart üzerinden rom güncelleme yaparsanız doğru yazılımı denediğinizde ekran kayması sorununun çözülebileceğini düşünüyorum..

IdontKnow usta dediğinizi yaptım.ancak Hungary dosya adını turkish yapmayı unuttum ve ardından menüden türkçeyi seçtim cihaz kapandı açılamıyor ve "Create Window Error!" veriyor ve açılış penceresinde takılı kalıyor.bilgisayara bağladığımda usb olarak görüyor ancak resedentflash2 ye ulaşamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musun.şimdiden teşekkür ederim.

• indir
    bu dosyayı rardan çıkarıp hafıza kartına kopyala sonra cihazı resetle..daha sonra gerekli düzeltmeleri yapabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

indir
    bu dosyayı rardan çıkarıp hafıza kartına kopyala sonra cihazı resetle..daha sonra gerekli düzeltmeleri yapabilirsin..

Ustam büyüksün.oldu Allah razı olsun çok teşekkürler.
  • arkadaslar herkeze iyi çalışmalar bendede bi çin malı gps var. normalde bluetooth ozelliği var ama bi gün dikkatimi cekti bluetooth simgesi kaybolmus. bende yeniden yazılım yuklerken cihaz kapandı bidahada acılmadı cihazın resimleri

http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/4982.jpg

http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/5015.jpg

yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_rock43

arkadaslar herkeze iyi çalışmalar bendede bi çin malı gps var. normalde bluetooth ozelliği var ama bi gün dikkatimi cekti bluetooth simgesi kaybolmus. bende yeniden yazılım yuklerken cihaz kapandı bidahada acılmadı cihazın resimleri

http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/4982.jpg

http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/5015.jpg

yardımlarınızı bekliyorum.

PM yolladım.

• merhaba arkadaşlar, birşey danışıcam, yeni bi tane 5" cihaz getirttim çin malı.. ancak cihaz çalışmıyor.. mavi ışığı yanıyor, şarja takınca mora dönüyor fakat bir türlü cihaz tepki vermiyor açılmıyor.. bu cihazı nasıl kurtarırız?
  • cihaz geldiğinde mi öyleydi, yoksa sonradan mı oldu?
  • üzerinde kart takılı değilmiş en başta, öyle açmayı denedim ama hiç tepki vermedi.. sonra kartını taktım, hala tepki vermiyor..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.