Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
105.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgin olsun diye yazıyorum, (seni unutmadım yani)

cihaz Ok. navigasyon, bluetooth, araçlar, oyunlar, ayarlar v.s herşey çok güzel...
    sadece FM transmitter eskisi kadar kaliteli yayın yapmıyor o kadar. herhalde ileride onun için ayrı bir program yükleyebiliriz.
    birde pilerden randıman alamadım yaklaşık 15 ile 30 dk arasında 0 oluyor. yine ilerde onun içinde ayrı pil bakarım.
    saygılar. :))
  • Çetin Abi merhaba,

batarya ve fm transmitter olayına üzüldüm abi keske senin getirdiğin bataryaları öldürmeseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikkilic

logoyu indirin hafıza kartına direkt yükleyin cihaza takın çalıştırın eğer bahsettiğiniz cihazla aynıysa uyacaktır, ben kendi cihazıma yğkledim sorunsuz çalıştı.

çok teşekkür ederim. bunu edit leyebileceğimiz bir program var mı?
  • daha önce logo yapmaya merak sardığımda image source editor diye bir program indirmiştim ama bu program sadece bin, dat ve img uzantılı dosyalar içinde yeralan logoları düzenlemek için. o yüzden işime yaramamıştı. nb0 dosyalarını düzenleyebileceğim bir programa rastlamadım şimdiye kadar. o yüzden bundan vazgeçi hazır olarak düzenlenmiş çeşitli gps cihazlarının cihazımın çözünürlüğüne uyan logolarını kullanmayı tercih ediyorum.
  • belki diğer arkadaşlara yardımcı olur senin dediğin programı kullanmıştım daha önce ama dosya adı herşeyi düzeltti tabi. o programla bitmap dosyayı açıp bin şeklinde kaydedip adını değiştirdim orjinal gibi oldu :)) saol
  • Mustafa üzülmeye değecek bir şey değil, sen ölmüş cihazı canlandırdın, ellerine sağlık..
    ilerde bir fm dosyası bulur yükleriz.
    Pil değiştirmekte çocuk oyuncağı..
    saygılarımla
  • Titri kardeşim merhaba,

Nasıl bulabildin mi bişeyler?
  • Yok üstadım bir türlü bulamıyorum. yavaş yavaş eboot dosyası ve xldr dosyasının içini incelemeye başladım birde oradan irdelemek istiyorum.Umarım sen bişeyler bulabilirsin ...Saygılarımla üstadım..
  • idontknow ustam birkaç firmware verdi tektek upload edicem istersen deneyebilirsin
  • Titri Kardeşim bunları bi deneyin bakalım

http://sendfile.su/223127

http://sendfile.su/223129
  • olmadı mustafa bey bunlar.eboot dosyasının içini açınca değişik dosya isimleri çıkıyor inceledeğim kadarıyla..
  • eboot dosyasının içinde ne yazıyor ki değişik şeyler yazıyor dediniz anlamadım.
  • eboot.nbo ve xldr dosyasını notepad ile açınca çalışma şemasını ve dosya sırlamasını görüyoruz.bizim cihaza yükledeğimiz dosyalar flash tool ile çalışacak dosyadan farklı olduğu görülüyor .yani
  • Merhaba arkadaşlar.
    benim elimdede iki tana cihaz var birinde türkçe yoktu, rom atarken ikiside açılmıyor artık.
    cihazların romlarının farklı olduğunu anladım (geç oldu ama)

MODEL:YG-902M
    AP: V1.2 11 10 05 10

MODEL:YG-912M
    AP: V1.2 11 10 05 21

902 ye uyan bir rom yükleyemedim
    pnd tool flash ile vcom bağlantı sağlıya biliyorum fakat yükleyemiyorum. iki gecedir uykusuz kalıyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso2626

Merhaba arkadaşlar.
    benim elimdede iki tana cihaz var birinde türkçe yoktu, rom atarken ikiside açılmıyor artık.

pnd tool flash ile vcom bağlantı sağlıya biliyorum fakat yükleyemiyorum. iki gecedir uykusuz kalıyorum.

banada 912m lazım ama sağlam bir tane bulup flash ı okutmadan 912m i kurtarmak imkansız gibi..
    902m için eğer cihazın 480*272 ise kendi cihazımdan okttuğum flash dosyalrını kuruluma hazır bir şekilde derleyip sana yollarım..
    bu arada vcom bağlantısını nasıl sağladın? tp35 ve tp5 ilemi flashtan mı?

• 902m 480*272 dahili hafızası olmayan cihazlar için flash tool İNDİR
    bununla cihazı kurtarırsın..
    ardından hafıza kartına bu linkteki dosyadan İNDİR
    card2 nin içindeki dosyaları kopyala ve cihazı resetle cihaz yeniden çalışıcaktır..
    ayrıca ilk verdiğim flash tool 912m in flashını okumak için ayarlanmıştır, eğer sağlam bir 912m bulursan okuttuğun dosyaları bana gönder ben onları editleyip kullanılabilecek hale getiririm ve ikimizin cihazıda kurtulur
    önemli uyarı: sağlam cihazı okutmak için cihazı bağlamadan önce download all a basıp stop diyip easy mod a geçip "read back" kısmına gelmen gerekir aksi taktirde o cihazıda uçurursun.. hatta daha garantisi böyle bir işleme kalkıştığında eboot klasörünün içini boşaltki flashtool cihaza birşeyler yazmaya kalkmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 5 Aralık 2010; 1:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

Orijinalden alıntı: yaso2626

Merhaba arkadaşlar.

banada 912m lazım ama sağlam bir tane bulup flash ı okutmadan 912m i kurtarmak imkansız gibi..
    902m için eğer cihazın 480*272 ise kendi cihazımdan okttuğum flash dosyalrını kuruluma hazır bir şekilde derleyip sana yollarım..
    bu arada vcom bağlantısını nasıl sağladın? tp35 ve tp5 ilemi flashtan mı?

evet önce tp35 ve tp5 kısa devre sonra reset ve açma tuşlarına bastım birkaç saniye sonra sırası ile reset açma ve tp35 ve tp5 vcom bağlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

902m 480*272 dahili hafızası olmayan cihazlar için flash tool İNDİR
    bununla cihazı kurtarırsın..
    ardından hafıza kartına bu linkteki dosyadan İNDİR
    card2 nin içindeki dosyaları kopyala ve cihazı resetle cihaz yeniden çalışıcaktır..
    ayrıca ilk verdiğim flash tool 912m in flashını okumak için ayarlanmıştır, eğer sağlam bir 912m bulursan okuttuğun dosyaları bana gönder ben onları editleyip kullanılabilecek hale getiririm ve ikimizin cihazıda kurtulur
    önemli uyarı: sağlam cihazı okutmak için cihazı bağlamadan önce download all a basıp stop diyip easy mod a geçip "read back" kısmına gelmen gerekir aksi taktirde o cihazıda uçurursun.. hatta daha garantisi böyle bir işleme kalkıştığında eboot klasörünün içini boşaltki flashtool cihaza birşeyler yazmaya kalkmasın..

İNDİR kısa yolu çakışmıyor

• İNDİR kısa yolu çalışmıyor
    cihaz açıldı mediatek yazısında kalıyor
    karta copyalayacağım dosyalar için link verirmisin gercekten sağol
    seninle diğerinide kurtarırız IdontKnoWw

link tamam şimdi yüklüyorum sanırım tama olacak
    IdontKnoWw tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaso2626 -- 4 Aralık 2010; 18:39:13 >
  • 902 çalıştı fakat av in özelliği çalışmıyor bt de cihaz bulamıyor neyse çalıştı ya önemli değil.
    tekrar teşekkür ederim.
    912 ye gelince: bir rus sitesinde bazı dosyalar buldum bir incele işimize yarayacakmı
    http://depositfiles.com/files/ks4m5a1cy
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.