Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
105.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mistikkilic

idontknow ben kartta nand flash göremedim, acaba rom ve ram ikisi de samsung çip içinde mi yeralıyor acaba. ölçü aletiniz var mı? eğer varsa samsung çipin yanında bulunan küçük kondansatörler var onlarla gnd arasında 3.7 volt gördüğünüz samsung çipin besleme ucu olabilir. benim hyniz çip için verdiğim bacaklar çipin besleme uçlarıydı. cihazı açarken hafıza çipinin besleme uçlarını kısadevre edince işlemci açılışta nand hafızayı boş olarak görüyor ve hemen usb driver olarak yükleniyor. burda da eğer nand flash görevini samsung çip yapıyorsa açma düğmesine basarken bu çipin besleme uçlarını kısadevre etmek çözüm olabilir.

Ayrıca birkaç yöntem daha var. açma tuşu ile birlikte menu uçlarını kısadevre etmek, menu uçlarını uzun süre kısadevre etmek. menü uçlarını kısadevre ederken usb'yi bilgisayara bağlamak gibi yöntemler var denediniz mi acaba?

bencede ram ve rom u bir araya koymuşlar ama bu durumda bu chip in besleme ucunu kısa devre yapmak işe yararmı bilemiyorum çünkü cihazı driver moduna sokma görevinide samsung çip yapıyor olabilir..neyse eğer cihaz çalışmasaydı denerdim, ama çalışan cihazda bu işlemi denemek istemiyorum.. menü tuşuyla ilgili tek yapabilmidiğim şey çalışan cihazda, cihazı kabuk çalışmadan windows a alması oldu her türlü kombinasyonu denediğimi düşünüyorum bunun daha basit ve kesin bir yolu olması gerekir aslında ama çözemedim..

• Evet dediğiniz gibi aslında her modele her versiyona göre belirlenmiş sağlıklı bir yöntem olması lazım. Bizim kısadevre falan yapmamız riskli bir işlem sonuçta. Mesela bizim makina otomasyonunda kullandığımız bazı cihazlarda ayar menüsüne girmek için cihazın bazı tuşlara belli sayıda basmanız gerekiyor. Eğer yöntemini bilemezseniz neredeyse girmeniz imkansız oluyor. Bunlar da aynı işte biz kısadevre ederek açılışta bazı döngüleri atlamasını sağlıyoruz sanırım o yüzden de driver olarak geliyor olabilir. Ama ben nand flashın uclarını kısadevre etmeyi sadece 6" mtk cihazda uyguladım. 7" mtk cihazda zaten mn ve nf isimli iki pin vardı onları kısadevre etmiştim. Neyse eğer elinize arızalı v3.4 cihazdan geçerse o zaman risk alınabilir dediğiniz gibi.
  • ewt artık bozuk bir gps e sahibim yeni bir cihaz geldi..bluetooht menüde yok diye yeni rom atıyım dedim.. ilk önce sadece işletim sitemi dosyasını attım ve cihaz wince de hafıza kartını görmemeye başladı sonra full rom dosyası attım ve cihaz hafıza kartını açılıştada görmüyor dolayısı ile yeni rom deneyemiyorum.. cihazın içini açtım ve 902m değil 912m olduğunu gördüm her türlü fikre açığım..
  • Merhaba tam olarak anakart kodu nedir acaba? Bir de nand falan nedir üstündeki. Resimlerini de ekleyebilirseniz beraber fikir yürütme şansına sahip oluruz.
  • anakart aynı 902m e benziyor.. driver moduna sokmayı başardım.. driver ı da tanıttım fakat pnd flash tool ile ne okutabildim nede yazabildim hata alıyorum..sanırım bendeki driverler ve dosyalar hatalı..cihazı nasıl driver moduna soktuğumu ayrıntılı resimlerle ekliyicem önce bir çalıştırıyım..
  • PNDFlashTool ile aldığınız hata kodu nedir?
  • bir dosya okunamıyor..
    yazılamıyor şeklinde hata alıyorum..(rakamlarla hata alıyorum ama karşılığına baktım)
    com3 olarak tanıdı bilgisayar ama pnd flashtooldan ayar yapmak gerekiyor direk görmüyor..
  • Eboot klasörünü gönderirseniz düzenleyip geri gönderebilirim size, ini dosyasında falan düzenleme yapmak gerekiyor.
  • bendeki dosyalar uyumlu değil zaten..özelden msn yolluyorum vaktin varsa ekleyebilirmisin..
  • http://bbs.manbu.cc/search.php
    çin sitesi her türlü dosya tek tek mevcut
    5.0"New Car GPS NAVI Bluetooth+av.in+ FM Touch mp3/4 2GB Map
    yazılımı aşagıdaki linkte ihtiyacı olanlara haziran 2010 yazılımı
    http://www.filesend.net/download.php?f=2bfa8833c81102e0a72c233b23f63eb9
  • Teşekkürler umarım yararlananlar olur
  • idontknow merhaba, size bahsettiğim dosyaları buldum ama 912 için olan sadece xip.nbo dosyasıymış. 908 için 902 ve 918 için tüm dosyalar var 912 için sadece wince dosyası mevcut.
  • arkadaşlar bana 5 inç lcd ekran lazım elinde olan varmı cihaz sıfır ama düşürmüşler ekran çatlamış cihaz çalışıyor ama ekrana dokununca başka yerlere gidiyor nerden bulabilirim yada elimde ekranı sağlam arızalı cihazı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

arkadaşlar bana 5 inç lcd ekran lazım elinde olan varmı cihaz sıfır ama düşürmüşler ekran çatlamış cihaz çalışıyor ama ekrana dokununca başka yerlere gidiyor nerden bulabilirim yada elimde ekranı sağlam arızalı cihazı olan varmı

dokunmatik panelmi çatlamış lcd mi?
  • benim cihazında 4.8'' touch screen i çatladı. Nerden bulabiliriz ? Getirtmeyi düşündüm ama kargo da çatlar diye cesaret edemiyorum.
  • düşürmüş ekran çatlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikkilic

Arkadaşlar bugün cihazımı kurtarmayı başardım.

Benim cihazın anakart numarası YG-918D-V1.1, ARM1176JZ-S-MT3351 7" 800x480 özelliklerinde.

Aynı cihaza sahip arkadaşlara isterlerse elde ettiğim dosya ve yükleme yazılımını gönderebilirim.

merhaba kardeşim

senin rus sitesindeki cihazın aynısı bende var ve rus sitesindeki fotolardaki açılıştaki görünen o çinli kızı nasıl değiştireceğim bilmiyorum sırf onun için rom değiştirmek istiyorum o haldeyim yani :)) ben ordaki firmware i indirdim ama yeni bir rom ve firmware yüklemek için adım adım ne yapmamız gerek anlatabilirsen çok mutlu olurum
  • http://sendfile.su/220379

bunu deneyin goclever cihazların logosu sade bir logodur
  • logoyu indirin hafıza kartına direkt yükleyin cihaza takın çalıştırın eğer bahsettiğiniz cihazla aynıysa uyacaktır, ben kendi cihazıma yğkledim sorunsuz çalıştı.
  • Mustafa bey 2 haftaya yaklaştı hala Yg-918d-V1.2 çıkmadı yada ben bulamıyorum.Sizler bulabildiysenizsevinirimsaygılarımla iyi çalışmalaar..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.