Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
105.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında

Aşağıdaki linkte yeralan Hungary.xml dosyasını cihazın wince'sine çıktıktan sonra windows gezgininden Residentflash2 dizini altında App klasörünün içinde bulunan config klasörünün içindeki languege klasörüne koplalıyoruz. Daha sonra cihazı resetliyoruz, kabuk gelince ayar menusunden dili hungary olarak seçiyoruz. Cihazın kabuğu Türkçe oluyor böylece. Neden Türkçe.xml yapmıyoruz derseniz, onun açıklaması da dil seçeneklerinde Türkçe seçeneğinin olmamasındandır.

http://sendfile.su/210186

• arkadaşlar ben bu cihazlaı kendim getirip satıyorum anladığım kadarı ile sizin cihazlar 7 inç ben 5 inç cihazları tercih ediyorum 7 inç istege baglı getiriyorum bana büyük geldi ön camı kaplıyor bu yüzden tavsiye etmiyorum
    asıl konuya gelince bu cihazlar bu kadar çabuk bozluyormu ben yaklaşık 20 tane 5 inç getirdim mtk 3351 anakartlı olandan problem yaşamadım ancak bunları eşe dosta veriyorum daha sonradan mahcup olmak istemem yoksa cihazları sizmi ileri derecede kullanmaktan bozuyorsunuz cihaza kamera bağladım direkt çalıştı ince uçlu giriş aldım yinede traşlamam gerekti tam oturmadığı için görüntü sağlamadım en başta ürünleri aldığım tedarikçilerle aram iyi, çok ürün alıyorum onlardan bana yardımcı oluyorlar bana cihazlarınızın tam bilgilerini atar iseniz onlaraa sorarım yazılım isteriz
  • Valla satıcılara sorabilirseniz çok memnun olurum :)

6" 800x480 YG-902M-V2.3 anakartı olan ve ARM1176JZ-S-MT3351 işlemcili, Hiynix HY27UF081G2A Nand Flash, Samsung K4T51163QG DDR2 Ram özelliklerindeki cihaz için yazılım. Ancak yazılım dosyaları aşağıdaki gibi olacak.

Eboot.nb0
    Datazone.bin
    Metazone.bin.
    Logo.nb0
    Xldr.nb0.ind
    Xip.nb0
    gpsapp.msk

Rus sitesinden istediğim birisi bana yazılım göndermiş, ancak denemek için işyerine gitmem gerekiyor o yüzden doğru dosyalar mı bilemiyorum şimdilik.

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistikkilic -- 18 Kasım 2010; 10:05:15 >
  • şuna bir bak istersen
    Firmware for DX GPS SKU.45316 YG-908D V2.0 800x480/NOBT/NOAV-IN/128MB with step by step guide

http://www.filefactory.com/file/b4377gd/n/yg908d_repair.rar
  • Teşekkür ederim, deneyeceğim. Ancak dosyayı upload ettiğiniz site çok kötü indirmek için epeyce uğraştım. Nedenhttp://sendfile.su sitesini kullanmıyorsunuz. İndirirken hiç soru sormuyor ve bekletmiyor. Upload etmesi de kolay hem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikkilic

MTK cihazlarda kabuğu Türkçeleştirme.

Aşağıdaki linkte yeralan Hungary.xml dosyasını cihazın wince'sine çıktıktan sonra windows gezgininden Residentflash2 dizini altında App klasörünün içinde bulunan config klasörünün içindeki languege klasörüne koplalıyoruz. Daha sonra cihazı resetliyoruz, kabuk gelince ayar menusunden dili hungary olarak seçiyoruz. Cihazın kabuğu Türkçe oluyor böylece. Neden Türkçe.xml yapmıyoruz derseniz, onun açıklaması da dil seçeneklerinde Türkçe seçeneğinin olmamasındandır.

http://sendfile.su/210186

App\config\skin klasörü içindeki lang.xml doaysını text editörle açıp Hungary dilinin olduğu satırı aşağıdaki şekilde düzenleyip
    <Data PARA="Turkish.xml">Türkçe</Data>
    kaydedersen ve Hungary.xml yi turkish.xml olarak yeniden adlandırırsan dil seçeneklerinde türkçe çıkacaktır.

ayrıca 7" lik 902m cihazla ilgili olarak cihazı bir kere çalıştırdıktan sonra usb üzerinden değilde kart üzerinden rom güncelleme yaparsanız doğru yazılımı denediğinizde ekran kayması sorununun çözülebileceğini düşünüyorum..

• linki başka yerden kopyaladım orjinal link yani senin yazdıklarını tedarikçiye kopyaladım anlamamış detaylı bilgi istiyor
    hi, dear friend ,
    which kind gps firmware you need ?
    sorry, i am not very understanding the processor . you see i am not the engineer .
    i look forward your message .
  • İdontknow ne yazsak sen daha fazlasını biliyorsun kardeşim olmazki ama yaaa :)

Teşekkür ederim, menüde artık Türkçe de geliyor.
  • Bekaert merhaba,

daha fazla bilgi istiyorlar demişsiniz, daha fazla ne bilgi verebilirim ki? Cihaz çöktüğü için yazılım ve rom numaralarını bilemiyorum, sanırım onlar o bilgileri istiyorlar.
  • Anakart revizyonu: YG_902M_v2.3
    2009-11-11
    OS V21.0.10.05.20.128mb
    AP V1.2.11.10.05.20
  • çinliler anlaması kıt insanlar yada safa yatıyorlar gelen cevap aşagıda
    hi, dear friend ,
    the firmware i send to you before can work it .
    i checked from my factory and the engineer tell me the firmware i send to you can work the gps i send to you , pls check .
    if you have any problem of it , pls feel free contact me .
  • Biraz da onları şu konuda anlamak lazım. Bu cihazlardan aynı olmasına karşın o kadar çeşit var ki, içini açmadıkları için hangisi birbiriyle aynı onlar da bilemiyor. Çin sitelerinde aynı özelliklere sahip sadece dışı değişik yüzlerce değişik cihaz var. Sanırım alıp sattıkları için fazla yazılım donanım konusunda bilgileri yok. Ben ebaydan cihaz almıştım. Firmware dosyasını satıcıdan istedim hemen gönderdi. Demekki kendi sattığı cihazınkini kolayca bulabiliyorlar. Böyle kod vererek isteyince bulamıyorlar sanırım.
  • benim şuan kullandığım cihaz 902-m v3.4 müş ve nand flash ddr2 yani bacakları görünmüyor..nasıl driver moduna sokucam bilemiyorum..flashın bahsi geçen bacaklarının board üzrinde nereye gittiğini ölcebilirmisin..
  • Kartının arkalı önlü detaylı resimlerini gönderebilir misiniz?
  • Çetin abi sanırım sonunda aradığım XLDR dosyasını buldum. Cihaz şimdi sorunsuz çalışıyor. Birkaç gün deneme yapayım sonra hazır olur umarım.

Bu arada YG_902M_V2.3 vihazı olanlar için ve GoClever isimli cihazları olanlar için yararlı bir site ismini verdiğim cihazların orjinal dosyaları bulunuyor. Rus sitesinde birisi paylaşmış. Ben de içlerinden birinin xldr dosyasını kullandım.

http://www.goclevergps.ru/files/
  • Mustafacım çok sağol yaa.. seni sevmeyen ölsün :)
    identknow ve bekaert ile yazışmalarınızı da okudum
    bu problem sonrasında pek çok cihazın kurtulacağı kanısındayım artık. :))
    ellerinize, gözlerinize, beyninize sağlık
  • İdontknow merhaba, cihazın sorununu çözebildiniz mi?

Eğer anakartın detaylı resimlerini ve nand flashın kodunu verebilirseniz incelemek isterim.
  •  MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında

çin malı 7" navigasyon aleti aldım Win ce ile uğraşırken bahsettiğiniz resident2 gizliklasörüne girdim 2-3 dil dosyasını sildim gereksizdir diye daha sonra cihaz yarıya kadar açılıp hata veriyordu senin verdiğin YG-918-d-V1.1 romunu flasha attım vee çalıştırdım maviekranla kurdu ve hatta blutoot yoktu oda çalıştı kullandım hatta.Cihazı tekrar kapadım açılmadı şarj oluyor ama açma düğmesine bastığımda siyah ekranda kalıyor şarjıda kesiyor sanki.hiçbir işlem yapamıyor. Cihazın içini açtım ve yazılanlar şunlar YG-918D-V1.2 AP:V1.2.21.10.06.05 OS:V19d02001100816 ROM ile çözülürmü sorun yoksa yanlış rom kurdum diye cihaz elden çıktımı.doğru Rom'u nerden bulurum ve nasıl yüklerim.Satın aldığım kişiye mail attım orjinal rom için ama cevap verirmi bilmem..İdontknow ve mistikkilic sanırımkonu uzmanı sizersinizyardımınızı bekliyorum saygılarımla iyigeceler

cihazın arayüzü Yukarıda verdiğin resmin aynısıdır

• Dediğiniz gibi yanlış rom versiyonu olduğundan çalışmamış. Bi bakalım birkaç yerde görmüştüm sanırım v1.2 dosyalarını.
  • http://multi-up.com/352003

veya

http://sendfile.su/183824

bu adresteki romu bi deneyin sanırım bu v1.2 romu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistikkilic -- 23 Kasım 2010; 11:28:56 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.