Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
106.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekaert

hi Gokham,

the firmware of 7 inch is here:
    http://www.sendspace.com/file/syj9ts
    http://www.sendspace.com/file/syj9ts
    aynı link

usta verdiğin linkte Wince ve kabuk dosyaları var . birde asıl GPS'in ROM flash dosyaları var " eboot.nb0 ,XLDR.nb0.ind,Metazone.bin,rd_datazone.bin ,Logo.nb0 , mp-scatter.txt " asıl bunlar lazım .Senin verdiğin linkteki dosyalar bana lazım olan dosyların üzerine kuruluyor.Sen alışveriş yaptığın vatandaştan isteyemezmisin sana zahmet ben sana cihazın kodlarını versem sen bana yardımcı olamazmısın acaba..

GPS 7" 800х480 MT3351
    Моdel: YG-918D-ABFSJ-1M-AS
    AP: V1.2.21.10.06.05
    YG-918D-V1.2 2010-7-31

Cihaz modeli tam olarak budur. 128 MB ram'a sahip . 4gb Harici SD kartı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titri -- 14 Ocak 2011; 16:01:38 >

• ingilizcem çok iyi değil çinliler anlaması kıt insanlar bana tam olarak ne istediğini hangi dosyalar olacağını ve cihazın sistem bilgisini yollar isen ingilizce olarak
    elimden geleni yaparım forumlar bunlar içindir buralardan çok şeyler ögrendim bende birşeyler vermek isterim
    bana mail atabilirsin
    egtuna@gmail.com
  • mistik ve ıdontknow arkadaşlar yaw siz bu aletle internete girdiğinizi söylemiştiniz acaba internet explorer programını nerden bulucam bunun için kendisinde yok
  • internete girebilmen için win ce ye düşmen gerekir daha sonra data kaplosunu baglayıp internet explore tıkladığımda giriyosun sanal klavye çıkıyor benim işletim sistemi win 7

• bekaert

arkadaşım email adresine gönderdim postayı umarım ulaşmıştır eline benimde ingilizcem iyi değil ama kırık dökük çevirdim biraz. Umarım sende ulaştırman gereken yere ulaştırmışındır. Senden haber bekliyorum...
  • evet dostum dediğini yapıorum ama gps de internet explorer yok..onun için internet explorer.exe yok bende nerden bulabilirm sende varsa yollar mısın dostum..
  • evet 7 inçler bazen kapalı geliyor ben dosya ile giriyorum bana mail at sana yolayayım burada sormuştum aslında nasıl ekran kabuga atarpıyruz diye ama kimseden ses çıkmadı ben 5 inçte yapıyorum ayarlar menusunde kısa yolu var 7 inçe boş karta kısa yol gösterip açıyorum
  • arkadaşlar bu cihazlar bluetooth üzerinden telefonun gprs ini kullanarakta internete girebiliyor hatta bunu yapabilen kabuklar bile var, bir ara denemiştim ama bana çok gereksiz geldiğinden üstünde durmadım, şimdi tam hatırlayamıyorum.. ayrıca masa üstünde exlorer kısayolu olmasada adres çubuğuna girmek istediğiniiz adresi yazdığınızda eğer activesycn bağlı ise internete giriyor diye hatırlıyorum..
  • saolun arkadaşlar yardımlarınız için ben opera mini buldum nette gezerken,cab uzantılı.cab manager ile kurdum gps e zaten en sevdiğim tarayıcıdır kendisi pc cep tel herşeyde bunu kullanırım..herşey yolunda gitti kurdu ama internete bağlanmıyor..acaba ağ bağlantılarıyla ilgili alette veya pc de bi ayar yapılacak mı?bi de Idontknow hocam bluetooth la telefonu modem yapabilir ve gprs üzerinden bağlanabilirsem 10 numara olur..ben her ay internet paketi yüklüyorum cebime bunu gps le kullansam harika olur hem de kablosuz...offf süper..yapabilirmisin Idontknow?
  • bekaert dostum özelden yazamıyorum mailiml..
    yasinjohnpetrucci@mynet.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

saolun arkadaşlar yardımlarınız için ben opera mini buldum nette gezerken,cab uzantılı.cab manager ile kurdum gps e zaten en sevdiğim tarayıcıdır kendisi pc cep tel herşeyde bunu kullanırım..herşey yolunda gitti kurdu ama internete bağlanmıyor..acaba ağ bağlantılarıyla ilgili alette veya pc de bi ayar yapılacak mı?bi de Idontknow hocam bluetooth la telefonu modem yapabilir ve gprs üzerinden bağlanabilirsem 10 numara olur..ben her ay internet paketi yüklüyorum cebime bunu gps le kullansam harika olur hem de kablosuz...offf süper..yapabilirmisin Idontknow?

daha önce yaptım ama şimdi o kabuğu bulamadım..yinede cihaza miopoket kurarsan bunu ve daha birçok şeyi kolaylıkla yapabilirsin mio poket kurarken ve kullanırken hafıza kartına gpstest.exe koyarsan cihaz kabuğu başlatmaz ve daha hızlı çalışır..

• oooofff offf off bir türlü bulamıyorum sinir katsayılarım artıyor bazen......bir türlü bulamadım 1 milyon adet eboot denedim belki olmuyor ne yazıkki.....
  • titri dostum senin adına gerçekten üzülüyorum..ya aslında çinli kız geliyorsa geriye sadece win ce ve arayüz programı kalıyor bence yani eboot ve diğer 4 dosya tamam hafıza kartına atıcan dosyalar yanlış bence..alette led ışık var mı?bende yanlış eboot attığımda çinli kız geliyor ama kartı taktığımda o ışık yanmıyordu doğru eboot atılınca ve kartı takınca led mavi ye dönüyor ve karttaki yazılımı okumaya çalışıyor..bu oluyor mu?
  • Idontknow hocam bu miopocket in 800x480 ekran uyumulu olanı var mı bulamadım internette
  • 4.0 mio kurmuştum bende ama interneti denemedim orada görmüştüm 800/480 arayüz hatta istediğini seçiyorsun inetnette çok iyi olur yaparsak bu arada istedğin dosyayı yoladım boş karta atarsın cihaz kapalı karta takıp cihazı aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

4.0 mio kurmuştum bende ama interneti denemedim orada görmüştüm 800/480 arayüz hatta istediğini seçiyorsun inetnette çok iyi olur yaparsak bu arada istedğin dosyayı yoladım boş karta atarsın cihaz kapalı karta takıp cihazı aç

arkadaşım sadece 1 bağlantın mı var GPS aleti aldığın başka kimse yok mu iletişimde olduğuğun varsa onlarıda bir deneyebilirmisin..
  • arkadaşlar tam cihazı düzeltmiştim az önce arabada giderken alet düştü.ekranı boydan boya çatladı kimse var mı acaba bunun ekranını temin edebilen..nerden bulacağımı bilen birileri arkadaşlar çok sinirilyim offff yaaa of..bıktım bu aletten..
  • bu arada cihazı söktüm kırılan sadece touchpad yani lcd sağlam bilen duyan gören olursa çoksevinirim...aletin fiyatını geçmediği sürece satın alabilirim:)
  • BURADA
    bir kaç model var..soket çıkışına göre uygun olanı alabilirsin yada satıcıya sor sendeki gps in modelini yaz belki daha uygun birşey temin edebilir.. kolay gelsin..
  • ben bu aletten ne kadar satıcı varsa hepsine mesaj attım ürünlerin resimlerine bakarak.aralarında bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim yaa.bi de ebaydan hiç ürün almadım.bi bakıcam..ekranı ölçmem gerekecek
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.