arkadaşlar benim alpin aw7000 chazım var güncelleştirme sırasında sistem dosyalarını ozdum.şimdi o dosyalar lazım bana.aynı cihazdan kullanan varsa dosyaları gönderebilimi bana.
petruççi ortak sende benim gibi bu cihazda amma çektin ha. diyarbakır diyarbakır olalı böyle eziyet görmedi diyeceksin heralde....
arkadaşlar merhaba bende çin malı MTK ARM1176J2-S-MT 3351 İŞLEMCİLİ 5" Navigasyon cihazı var bu cihaza format atma yolu aşağıdaki gibidir :ben denedim gayet sağlıklı çalışıyor işinize yarayacaktır
Navigasyona format atmak
Adım 1-http://www.4shared.com/file/GGSPZeZf/GPSOS.html adresinden bu GPSOS.rar dosyasını indirin. Adım 2- GPSOS.rar dosyasını sağ tıklayarak dizine açın. Adım 3- Boş bir micro SD kartınız varsa onu formatlayın (30MB lik alan gerekli), yoksa GPS ile birlikte gelen karın içindekilerin tamamını bilgisayarınıza yedekleyin. Bu kartı formatlayın. Adım 4- Biraz önce dizine çıkarttığınız GPSOS klasörünün içindeki 2ad dosyayı (912D_SD_S.nb0 ve GPSAPP.msk) karta kopyalayın. Sadece dosyaları kopyalayın, klasörü kopyalamayın. Adım 5- Cihaz kapalıyken kartı cihaza takın. Adım 6- Cihazı normal şarj cihazına takın ve açın. Adım 7- Cihazın ROM\'u yenilenecek bekleyin. Adım 8- Yükleme bitince Apple stil menü gelecek. Bu menü rusca. Ekranın alt sağdan 2. ikonu (gülen yüz gibi)tıklayın. Dil seçeneklerinden ingilizceyi seçin ve sağ üst köşedeki geri tuşuna basın. Adım 9- Şimdi ana ekrana döndü. a-Eğer Wince kullanmak istiyorsanız Adım 10'a geçin. (menü dili ingilizce olarak kalacaktır) b-Eğer Wince istemiyor sadece Türkçe olmasını istiyorsanız Adım 16'ya geçin. Adım 10- Cihazı kapatın, Kartı çıkarın. Adım 11- Eğer kendi kartını kullandıysanız, kartı yeniden formatlayın. Yedeklediğiniz dosyaları karta tekrar yükleyin ve cihaza takın. Başka kart kullandıysanız cihazın kendi kartını takın. Adım 12- Cihazı açın. Aynen Apple kullanır gibi parmağınızı aşağıdan yukarıya doğru kaydırınca menünün geri kalanı çıkacaktır. Wince yi orda göreceksiniz, tıklayarak kullanabilirsiniz. Adım 13- Yine burdayken \"Navi Patch\" ikonuna tıklayın. SDMM tıklayın, IGO8 tıklayın, IGO8 tıklayın ve geri tuşuna basın. Adım 14- Ekranın sol üst tarafındaki navigasyon ikonunu tıklayınca navigasyon programı başlayacaktır. Navigosyon programının ayarlarından Türkçe'yi ayarlayabilirsiniz. Adım 15- İşlem bitti diğer adımları uygulamayın. Adım 16-http://www.4shared.com/file/8_hD4_p3/GPSAPP.html adresinden bu GPSAPP.rar dosyasını indirin. Adım 17- GPSAPP.rar dosyasını sağ tıklayarak dizine açın. Adım 18- Kartı formatlayın Adım 19- Biraz önce dizine çıkarttığınız GPSAPP klasörünün içindeki GPSAPP.msk dosyasını karta kopyalayın Adım 20- Cihaz kapalıyken kartı cihaza takın. Adım 21- Cihazı normal şarj cihazına takın ve açın. Adım 22- Cihazın ROM\'u yenilenecek bekleyin. Adım 23- Yükleme bitince menü Türkçe olacaktır. Cihazı kapatın. Adım 24- Eğer kendi kartını kullandıysanız, kartı yeniden formatlayın. Yedeklediğiniz dosyaları karta tekrar yükleyin ve cihaza takın. Başka kart kullandıysanız cihazın kendi kartını takın. Adım 25- Cihazı açın. Menüden ayarları seçin/ navi dizin seçin. SDMM tıklayın, IGO8 tıklayın, IGO8 tıklayın ve geri tuşuna basın. Adım 26- Ana menüden Navigasyon tıklayın ve ayarlardan menü dilini Türkçe'ye çevirin. İşlem bitti.
hiç sorma titri yaaa...sen neyaptın halledemedin mi hala..bu arada benim tayin mardine çıktı bu sıkıntıları mardinde yaşıyorum şu an...tatilde memlekete(adanaya) gidecem orda ne kadar bu işle uğraşan varsa bulup çalıcam kapısını gerkirse bi tane daha alıcam ama buna takıcam ekranı inat ettim..
arkadaşlar gittigiidiyordan birisi bana 100 tl fiyat verdi kargo filan hepsi içinde ya bu sayfada kimse yok mu acaba çinle teması olan..Idontknow hocam verdiğin linktekilerin hangisi benimki anlayamadım çünkü camı arka yüzüyle mi ön yüzüyle mi koymuşlar anlamadım..
hoca sıkıntı ve inat yapma boşver benim gibi en iyisi yenisini sipariş vermek lazım yoksa baş ağrısı yapıyor ben beklemeye aldım vitesi ne zaman gerekirse o zaman alırım.Sanırım senide bunalttı bu cihaz sanırım ayrıca 100 tl bana pahalı geldi açıkcası....
quote:
Orijinalden alıntı: petrucci82
arkadaşlar gittigiidiyordan birisi bana 100 tl fiyat verdi kargo filan hepsi içinde ya bu sayfada kimse yok mu acaba çinle teması olan..Idontknow hocam verdiğin linktekilerin hangisi benimki anlayamadım çünkü camı arka yüzüyle mi ön yüzüyle mi koymuşlar anlamadım..
ohaa 100 tl nedir bu ben benim elemandan sipariş verdim 5 inç ekran hatta 2 tanede taşıma aparatı verdim müşterilerim kırmıştı ekranı 10-15 gün içinde gelir hatta tv.li olan 5 inç cihazın taşıma aparatını kırmıştım ücretsiz yolladı çok ürün aldım uşakta müşterim var o komple söküp arabanın torpidoya gömüyor cihazı 3 adet 7 inç ekran istedi bekliyorum 5 inç ekran gelsin diye bakalım ne gelecek diye eger doğru ürün gelirse 7 inç ekran siparişide vereceğim 5 inçlerin içini açtım ama ekranın arkasında kod yok sizde varsa bana yollayım sorayım ama kargo dahil 50 tl.yi geçmez
way dostum benim yüreğime su serptin resmen 50 tl kabul edilebilir bir rakam.ama sanırım benim sorduğum eleman komple lcd+touchpad fiyatından bahsetti..bilmiyorum artık..ben şimdi telefondan girdim evde değilim ama gider gitmez yazıcam modelini.hocam tekrar hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum ama bana lcd ekran değil sadece lcd nin üzerindeki dokunmatik panel lazım..o arabaya gömecek arkadaş komple ekran istemiştir muhtemelen..inşallah hallederiz hocam
Arkadaşlar yeni gps cihazı alacaklara tavsiyem olacak. Eğer hem arabada hem de evde işyerinde çeşitli nedenlerden wince programlarından da yararlanmak üzere kullanacağım diyorsanız, normal bir gps cihazı almanızı önermem. Onun yerine wifi'li usb girişli gps özelliği olan ve fiyatı da çok uygun cihazlar var. Cihazların bazıları wince bazıları da android işletim sistemi ile geliyor. Ama hepsi tamamen kullanışlı yazılımlarla yüklü olarak geliyor arkadaşlar. Bu cihazların tek eksiği araca monte aparatı olmuyor kutu içinde. Usb girişine mouse klavye flashdisk harici harddisk gibi donanımlar bağlanabiliyor. Wifi den nete girmek çok güzel. Birçok office yazılımı çok kullanışlı. Ayrıca Live TV ile netten tv izlemek de mümkün. Bana sorarsanız navigasyon cihazı alıp da wince'siyle uğraşmaya hiç gerek yok, zira deneyenler hep sonunda çöken cihazına uygun yazılımı bulup eski haline getirmekten mutlu olmakla yetiniyor maalesef :(
evet bende baktım onlara almakta istedim eksileri şunlar 1. hepsinde dahili gps anteni yok yani bazılarına gps yapabilmek için extra usb.li gps anteni almak gerekir 2. Araç şarjları yok herhalde 3. Araca monte edilemiyor aparatı yok 4. Usb girişleri klavye ve mause bağlamak için olabilir flash bellek olurmu bakmak gerekir 5.Bunları satanlar sadece satıcı ve spot satıyorlar ürünler hakkında en ufak bilgileri yok ve bir müddet sonra bakıyorsun bu işi bırakmış iç çamaşırı satıyor
bekaert dostum senden haber bekliyorum ekranlar gelince beni bir zahmet bilgilendirir misin uyuyor mu diye benim kırılan dokunmatik panelde hiçbirşey yazmıyor sadece flex kablosunda tsa 0222c yazıyor...sen söylediğinde resmini de koyarım..siparişin geldiğinde haber verirsen sevinirim..
arkadaşlar touchpad i 30 tl ye buldum kargo dahil..herhalde uygundur.bundan ucuzunu bulamam gibi geliyor..var mıdır fikri olan?
10$ ürün 8 $ kargo aynı fiyata gelir normal bana o arkadaşın linkini verirmisin yurt dışından getirmeye değmez bana da ekran lazım
arkadaşlar, mesajım sinekten yağ çıkarma anlamına geliyor ama merak ettim,
aynı gps cihazının farklı ram li modellerini görüyoruz,
bu cihazlara ram ekleme hakkında bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ogh
arkadaşlar, mesajım sinekten yağ çıkarma anlamına geliyor ama merak ettim,
aynı gps cihazının farklı ram li modellerini görüyoruz,
bu cihazlara ram ekleme hakkında bilgisi olan var mı?
aynı cihazların farklı ramli olanlarını ben görmedim şimdiye kadar baktığım cihazların hepsinde wince içerisinden sistem özelliklerine bakıldığında 64mb ram görünüyor..farklılık gösterense rom 64 128 2gb 4gb olabiliyor..sanırım wince 5.0 64 mb rem den fazlasını desteklemiyor..
teşekkürler.
7" gps cihazı almak istiyorum, ancak gps özelliğini fazla kullanmayacağım için bluetooth, av-in gibi özellikleri olsun diyorum, yani en azından araç için monitör olsun, 64 ram li 800 X 480 mtk çipli modellerin sıkıştırılmış video larda takıldığından bahsedilmiş, 128 ram, 128 rom, bluetooth, av-in özelliklerinin aynı cihazda olmasını istiyorum ama test edilmiş böyle bir model bulamadım, satıcıların bazıları rom u ram miş gibi yazarak insanları kandırıyor, aşağıdaki model de ram 64 ama istediğim özellikler var, fiyatı da makul, http://www.dealextreme.com/p/7-0-tft-lcd-win-ce-5-0-mt3551-468mhz-cpu-gps-navigator-w-bluetooth-usa-canada-maps-4gb-tf-card-50896 acaba diyorum bunu alsam da ram artırma yapabilirmiyim bilgisayarlardaki gibi
bekaert dostum aleti yollicanı söyleyen eleman son 3 gündür sesi soluğu kesildi mesajlarıma cevap vermiyor..profil sayfası buhttp://profil.gitti...iyor.com/metalboys sen de bi mesaj at bakalım profilinde güvenilir bir satıcı olduğu görünüyor ama..dur bakalım belki benim parçayı ayarlayamadı..bu arada sen ekran ayarlıycanı hatta sipariş verdiğini söylemiştin nooldu olmadı mı..
adam kapatmış herhalde bu tip satıcılar çok var çinde siteden olan malı satmaya çalışıyorlar hemen istesen yok diyecek çünkü hayali mal satıyorlar bunların çogu çin yada global satış sitelerinde ürünlein resmini alıp kendi ilanlarını oluşturarak senden parayı alıp karı cebe atıyor çiniliye parayı gönderip senin adresine ürünü göndertiyor ürünle ilgili bilgisi olmayan insanlar adam zaten değişik şeyler satmış zaten istikrar yok
dün mesajıma cevap verdi çin de 14 şubata kadar resmi tatil dedi..kargo şirketleri çalışmıyor filan dedi bana çok saçma geldi ama yapacak başka birşey yok..yine de haber bekliycem..sonuçta satışı g.g. üzerinden yapacağı için para kaybım olmaz sadece beklemek sinirlendiriyor beni..senin ulaşabiileceğin birileri yok mu dostum çinde?
MTK.ARM1176JZ-S-M işlemcili 7" 128mb navigasyon cihazıma geri vites kamerası bağladığımda ekrana görüntü gelmiyor.Forumda av-in girişini aktifleştirmek gerektiğini yazıyorlar fakat menü içinde böyle bir yer yok.Ayrıca usb yi bilgisayara bağladığımda sadece sd kartı görüyo cihazı görmüyo menüden usb kısmından değiştirmemde fayda etmedi bu iki sorunuma çare bulabilirmisiniz teşekkürler.