Şimdi Ara

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
10
Favori
63.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • butun samimiyetimle soyluyorum keske zam yuzde 1000000000000 olsaydı.... hakettıiğmiz gibi yonetılıyoruz.. gelip nette yazınca gazımız gidiyor sonra koyunluğa devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

"13 bin Dolar milli gelirle zenginler ligine, vatandaşın yaşam kalitesi artacak

Türkiye'yi yüksek gelir grubuna taşıyacak 3 yıllık orta vadeli program açıklandı." Şeklinde duyurmuş dünkü zam paketini Sabah gazetesi.

Sarma sigaranın kağıdından vergi alacak duruma düşmek demek ki iftihar edilecek bir durum fakat ben yanlış yorumluyorum

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK!

Cok doğru

Dün bütün gazete manşetlerini okudum

Sabah yeni akit takvim gazetesinde bi tane zam haberi yok :))

Geri kalan hepsi yardirmiş neyse ki

Ota boka muhalefet olmak için atilan mansetler vardir bende karşıyım ona ama bu zammı nasıl haber etmezsiniz güya siz medyasiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arabaya ve vergilerine zam olmasını destekliyorum çünkü araba kullanan çok adam evini zor geçindiriyor gidip kredi çekip araba alıyor Ne için hava için artık yollar yetmez oldu bunun önüne geçmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

MALiye bakanı dalga gecerek aslında avantaj var 2018 e girmedwn önce alınan araclar daha az vergi ödicek demiş

Resmen vaşak geçiyolar resmen utanmadan zammı hikaye gibi anlatiyor bir de

Yeni dönemde yeni araçlara süprizleri vardır , sen merak etme para söz konusu olunca bu adamlar şeytana pabucunu ters giydirir.
    Onu da yeni seneye saklıyorlardır.
    Şu an herkes MTV'ye kitlendi ama paketin diğer kısımları da yenilir yutulur değil ve dolaylı yoldan halka yansıyacak.
    Adam dağıtılmayan kardan vergi alıyor şirketler sermaye biriktirmeden nasıl yatırım yapacak soran yok.
    Neyse bana ne gençler düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

"13 bin Dolar milli gelirle zenginler ligine, vatandaşın yaşam kalitesi artacak

Türkiye'yi yüksek gelir grubuna taşıyacak 3 yıllık orta vadeli program açıklandı." Şeklinde duyurmuş dünkü zam paketini Sabah gazetesi.

Sarma sigaranın kağıdından vergi alacak duruma düşmek demek ki iftihar edilecek bir durum fakat ben yanlış yorumluyorum

Bu gazete halkın gazetesi değilmi ya!!!
    Adam küçükte olsa bir haber yapar zamla ilgili, altınada en azından gerekliydi veya vatan için diye bişeyler yazar.

Bir daha İNTERNETTE birşey aradığımda eğer o aradığım bu gazetenin sayfasında olsun o sayfayı tıklamayacam. EDEP YAHU EDEP!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 29 Eylül 2017; 9:44:13 >

• Ülkemizdeki durumu anlatan güzel bir fıkra,

ismi lazım olmayan yanlız ve güzel bir ülke topraklarında, padişah kendine karşı olan güveni sınamak için vergileri tepe noktaya çıkarır. bakar ki halkta bir ayaklanma, bir serzeniş yok.

bu kez köprüye adam diktirir, karşıdan buraya geçenden bir altın alacaksınız der. bakar yine bir sızlanma şikayet yok. bu kez iki adam diktirir bu kez diğer yöne de geçenden bir altın alacaksınız diye. her geçişte iki altın veren ve vergileri üst seviyede ödeyen halk yine sesini çıkarmaz.

padişah halkın bu duyarsızlığına pek bir içlenir, acaba şaka mı yapıyorlar diye hiddetlenir. der ki "köprüye bir zenci koyun, geleni geçeni becersin"

gel zaman git zaman, padişah işgillenir ve tedbil-i kıyafet köprüye gider, bakar ki, zenci görevini yapıyor, halk domalıyor, işini görüyor ve geçiyor. zenciye becerilme kuyruğunda halktan birine kendini gösterir. "ben sizin padişahınızım, memnun musunuz bu uygulamadan, var mı bir şikayetiniz?" diye sorar.

aralarından biri ürkekçe öne çıkar, padişah tepki beklerken "pek bir memnunuz padişahım ama böyle bir zenci olunca uzun kuyruklar oluşuyor, bir zenci daha yollarsanız belki daha hızlı geçeriz"

• Normalde %4 zam gelecek iken, %40 zam geliyor, bize bu şekilde ölümü gösterdiler, sanırım bu tepkiler üzerine saray el koyacak ve bu zammı %25 e çekecekler, bu şekilde sıtmaya razı edecekler, demedi demeyin.
  • %40 değil %68 vergi kimsenin haberi yok
    http://www.hurriyet.com.tr/katmerli-vergi-40593825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 29 Eylül 2017; 9:46:43 >

• muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    Altyapımız boombook olduğu için araçları azaltalım vergi yüküyle.. Güzel kafa.

Kıtlık küresel ısınma gibi sorunları da 4 milyar insanı keserek çözsek nasıl olur sizce?
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gündür söylüyorum ama duyan yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x4343

o değilde elektronik eşyaya vs de tekrardan zam gelecek deniyor.

konuda ki reklamda iphone 7, 48 ay vadeyle deniyor. (4 sene!)

bu gidişle 90 ay vadeli satacaklar! işin tuhafı o kadar vadeli alan da oluyor demek ki!

Asgari ücret ile çalışıp utanmadan almak isteyen öyle alıyor ne olacak? Vade uzun olunca bedava oluyor (!)

O kadar parayı o telefonun nesine veriyorlar anlamadım gitti yıllardır. Bir de hava atmaya çalışınca iyice rezil oluyorlar.
    Zam konusuna gelince bu millet susmaya alışık zaten malum kişi yüzlerine tukurse yarabbi şükür diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 29 Eylül 2017; 10:1:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

%40 değil %68 vergi kimsenin haberi yok

Bunu bilmiyordum, 3 yaşına kadar arabaları olanlar yandı, hemde nasıl yandı.

• Vaaay bu iyiymiş işte. Ekstranın ekstrası.

Ama sanmıyorum , araba satışlarını canlandırmaya çalışıyorlar. Vergiler 2018 den sonra geçerli , elinizi çabuk tutun muhabbeti yapıyorlar. Yıl sonu külliyeden açıklama yapıp %25 e düşürürler. Millet reyiz reyiz diye avare avare dolaşır sokaklarda.

Ama bu ekstra liste gerçekleşirse de ciddi oranda vergi gelirini düşürür bence. Ülkede zorunlu trafik sigortasını ödemiyor insanlar. Trafik cezalarını ödemiyorlar , mtv de ödemezler olur biter. Halkı bu kadar sıkıştırırsan para falan toplayamazsın.

Esnaf da 80 ler 90 ların başındaki gibi fatura almazsak kaç olur die sormaya başlar alışveriş yaparken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 29 Eylül 2017; 10:27:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

%40 değil %68 vergi kimsenin haberi yok

her kafadan bir ses çıkıyor, şimdi ben 2.el 10 yaşında bir araba alsam yeni tarifeden vergi ödeyecek miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Çevremde sizin gibi düşünen çok var son iki seçimdir bu parti yanında değiller.

Merak ettiğim, bizi kandırmışlar dediniz, duygularımızı kullandılar dediniz, buraya kadar ok. Anlarım.

Peki bunu 2002-2017, 15 yıl sonramı farkettiniz gerçekten? Bunu sizi yermek veya kötülemek için sormuyorum gerçekten merak ediyorum. Nasıl olurda ülke kutuolasmis, bir tane dost komşumuz kalmamış, eğitim sistemi sistemsizlik üzerine kurulmuş iken ne oldu a bir anda farkındalık oldu sizde? %40 mtv mi bunun hikmeti.. Yada sadece zamlar mi. Diyelim.
    16 nisandan sonra ne oldu da fikriniz değişti.
    Cevaplarsanız sevinirim.

Çünkü şu an sizin gibi yıllarca bu parti için sorgusuz sualsiz, oy vermiş ve son dönemde ciddi tepki veren çok kişi var çevremde

Teşekkürler

Hocam öncelikle medeni bir şekilde incitmeden sorduğunuz için tşkler. En ayar olduğum nokta şu oldu. Ben bu partinin tüm sosyal medya gruplarında vardım. Kısa ve özet olarak adamlara oy vermeyen herkes vatan haini yada dinsiz. Bu benim tiksinmeme yetti. Artık ülke gruplaştırılıyor. Adam allaha ve peygamberine inanıyor 5 vakit namazını kılan insanlara bile anında kafir damgası yapıştırıyorlar. Bu ve bunun gibi şeyler halka kendi nefsinizi yenin deniyor ama bütün saltanatlık tarzı lüks yaşam onlarda vergi üstüne vergi hastane yol köprü gibi tüketim hizmetleri ile halkın gözünü boyayıp ülkeye para kazandıracak hiç bir üretim yok. Tarım ülkesi dediğimiz ülkemiz saman bile ithal ettiyse, balyoz davaları diyip bir sürü mahsumu, feto olayları diyip sırf o insanların dini sohbetine katılanları biçtiler. Vb hep o haklı. Halk hiç mazlum değil onun gözünde daha tiksindiğim belki bi ton konu yazabilirim. Ama ben bunları göre göre en son mtv de artık uyutulduğumuzun farkındayım. Şuan net olarak düşüncelerim bunlar. Taktik herşeyde çok basit bunlarda halka bir semer vuracaklarsa halktan tepki gelirse RTE el atıp olayı kapar kahraman ilan edilir. Başka yerden giydirirler eğer tepki yoksa zaten istefiklerini yaptırmışlardır. Ah hocam ah kısacası tamamen dini duygularımın kurbanı olmuşum. Kendilerinden başka hiç kimseyi müslüman görmeyen, kendilerinen oy vermeyen herkesi dinsiz vatan haini ilan edenlere inat rabbimin kulu Hz. Muhammed s.a.v. ümmeti olduğumu haykıra haykıra cumhurbaşkanı RTE ye oy vermeyeceğim. Bu yapılanlar adaletsizliktir. Kimse benim dini parti ile kıyaslaysmaz. Selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes MTV'ye takmış OK de asıl girecek olan gelir vergisinden girecek çoğu beyaz yakalı çalışanlar için. 5.000 TL brütü olanların kaybı 600 TL civarı... brüt maaş arttıkça bu kesinti de artacak, devlet memuru vs. olmak da bir şeyi değiştirmiyor.

Diğer taraftan bankalara giren kurumlar vergisi ve kar payına %1 vergi falan da günün sonunda vatandaşa yansır...
  • Şimdi %40 ı sürdüler.. Eğer çok tepki gelirse RTE çıkıp diyecekki %40 çok %20 ye düşürün diyecek..Bizim millette "hll be reis" gördünüzmü nasıl müdahale etti diyecek..Mutlu mesut yaşamaya devam edecez

• başlıkları güncelleyelim arkadaşlar, %40 ile %68 diye.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.