Şimdi Ara

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
10
Favori
63.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika… Torbadan yeni ve gizli zamlar çıktı
    Vatandaş MTV’ye gelecek yüzde 40’lık zamma odaklanırken, Meclis’e sunulan torba yasadan yeni zamlar çıktı. Kasko ve sigorta fiyatları artacak, internet ile telefon görüşmeleri pahalı olacak, kredi faizleri daha da yükselecek

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/torbadan-yeni-ve-gizli-zamlar-cikti-2029525/
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla 1-3 yaşındaki ve değeri 70 Bin TL yi geçen arabalarda %68 e kadar artış olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

"13 bin Dolar milli gelirle zenginler ligine, vatandaşın yaşam kalitesi artacak

Türkiye'yi yüksek gelir grubuna taşıyacak 3 yıllık orta vadeli program açıklandı." Şeklinde duyurmuş dünkü zam paketini Sabah gazetesi.

Sarma sigaranın kağıdından vergi alacak duruma düşmek demek ki iftihar edilecek bir durum fakat ben yanlış yorumluyorum

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK!

Cok doğru

Dün bütün gazete manşetlerini okudum

Sabah yeni akit takvim gazetesinde bi tane zam haberi yok :))

Geri kalan hepsi yardirmiş neyse ki

Ota boka muhalefet olmak için atilan mansetler vardir bende karşıyım ona ama bu zammı nasıl haber etmezsiniz güya siz medyasiniz

Zam haberi yok sözü doğru mu sizce ? Zam haberi var ama "devlet kalkınacak, işkembesi büyüyen devlet yandaşını doyuracak GSMH kelle başına bölündüğünde hepimiz zenginleşmisiz gibi olacak" deniyor haberde.

Japonyadaki dolar milyarderi sayısı Turkiyedekinden az bunun ne demek olduğunu toplum idrak edebilse sorunun en büyüğü çözülür.

Ben zammın düşürüleceğini değil yenilerinin ekleneceğini düşünüyorum.

Suriye politikası başarısız, Kuzey Irak başarısız, demokratikleşme mi yoksa açılım mı ne idüğü belirsiz politika başarısız, "ne istediler de vermedik" söylenecek söz bulamıyorum, eğitim sistemi göçmüş durumda, kucağımızda 4 milyon eğitimsiz göçmen, sağlık sistemi desen hastaneye gitmeyen genci aylık ödemeye mahkum etmiş bir düzen daha bir ton şey sayabilirim ama bunu da canı gönülden söylüyorum ben de artık AKP'liyim, madem vatandaş böyle istiyor istedikleri gibi olsun.

15 sene muhalif olup nefes tükettim Karedeniz'li kardeşim "hainsiniz, Bizans soyunsunuz" vs. diye trip atıyordu, fındık elinde kalınca video çekmiş Osmanlı torunu. Sevsinler sizin milliyetçilik anlayışınızı.

Hem yerel hem de başkanlık seçiminde oyumu AKP'ye vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 29 Eylül 2017; 11:05:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    onun dışında hepsi %40 oluyor yani
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• İlk iş Suriyelilerden kurtulmak, 3-4 milyon insana ücretsiz hizmet sağlamak üstüne birde aylık yardımlarda bulunmak için vatandaşı bu şekilde soyamazlar. Bayramda seyranda ülkesine dönenlerin geri alınmaması, yeni gelmek isteyenlerinde kabul edilmemesi lazım. Malesef aldıklarımız üzerimize kaldı. Gelecekte sadece mali değil, bir sürü yeni sorun yaratacaklarıda çok açık. Kendimize zor bakıyoruz, Suriyeli, Afgan, Pakistanlı, Afrikalı ne bulsak ülkeye dolduruyoruz.

Bütün bakanların, valilelerin, belediye başkanlarının, bürokatların altlarında milyonluk arabalar var ama halk KENDİ PARASIYLA bir araba alamıyor.İstanbulda yaşıyorum ve bir araba alıp toplu taşımada sürünmeyeyim diyorum, her aklıma geldiğinde yeni bir vergi bindiriyorlar
  • MTV konusunda hamdolsun, %60'lık bir zam daha bekliyoruz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

MTV konusunda hamdolsun, %60'lık bir zam daha bekliyoruz inşallah.

Bence de sonuçta vatandaş 250 250 ödeyeceğine
    400 400 öder sorun yok.
    İki sigara içmeyiz para çıkar.Hem sigara dada kol gibi vergi var.
    Bence cam şişelere de ÖTV getirilmeli , sonuçta evde şarap-bira yapanlar bunları cam şişeye koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 29 Eylül 2017; 11:29:45 >
  • Bu tabi sonuna kadar ahlaksızlık, fırsatçılıktır.. tartışmaya bile değmez.. saçtılar paraları Barzaniye, Suriyelilere saraylara uçaklara, yazlık köşklere.. 2 milyar dolarlık köprü için 20 milyar dolar hazineye geçirmeye.. eee değirmenin suyu nerede? Katar para verirse ne ala..

arkadaş zam yaparsın bir ürüne.. vatandaş kemerini sıkar gerekiyorsa bütçesine göre o ürünün tüketimini azaltır..
    Benzine zamn yaparsın adamın elinde bir alternatifi olur.. ulan der pahalı bu ben en iyisi ayda 10 gün metrobüse bineyim de bütçeyi denkleştireyim..
    ulan bu araba.. almışız kullanıyoruz.. elimizde olan bir ürüne sen bu kadar zam yapamazsın.. kanuna da aykırı..
    ama kanun mu var.. git kararı yargıda bozdur. hemen KHK ile sabitleştirirler.. Malum OHAL nedense hala devam ediyor..

Ülkeyi bitirdiler.. hem içeride hem dışarıda..
    benim tek üzüldüğüm ülkemde bu kadar çok cahil vatandaşımız olduğunu görmem.
    İnanın dünyanın en ilkel kabilesine gidin bizdeki kadar sorgusuz sualsiz biat eden topluluk göremezsiniz.. yazık..

• %40 için isyan eden insanlar 1-3 yaşındaki arabaları için %68 e kadar verginin arttığını öğrendiklerinde nasıl bir tepki vereceklerdir.

• recepppp tayyiipp erdoğannnn
  • Bu zamlar sonunda ortaya cikan durumda en aci olan oy atan kurunun yaninda yas olarak degerlendirecek dirayetli insanlarinda yanmasidir.
    Vergi neyden alinir kazanctan kazanilar paradan alinir.Harcamadan alinmaz, dunyadada boyledir.Sabancida ayni ekmegi yer veli dayida , tr de ikiside ayni vergiyi oder ayni ekmege ancak gelirleri aynimidir.

En son kurtdistan secimlerini bu sekilde degerlendiriyordu zat; ya kardesim ne isin var, bak paran bol rahatin yerinde sorunun yok ne isin var devlet kurmayla.He birde sordunmu bize diger komsularina biz evet dedikmi.

Bu ancak kahvede olacak bir tarz jargon.Ancak raconu ancak ben keserim diyecek kisiden ne békliyeceksiniz.

Saglicakla kalin........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 29 Eylül 2017; 11:37:59 >
  • Akp nin 2003 ruhunu istiyorum. Metal yorgunluğu deniyor ancak bu yorgunluk Tayyip Bey den başlıyor bence. Nasıl olabilir? Siz ki zam kelimesini o yıllarda emekli ve öğrencilere verilen maaşlarla gündeme oturmuş kamudaki israfı önlemiştiniz ancak son 7 senede tamamen farklı bir yönetim var. İsraf hat safhada, belediyedeki en küçük müdür yardımcısının bile aracı ve şöförü var. Lüks şatafat almış başını gidiyor. Her bakanın son model aracı yanında da 4-5 son model koruma aracıyla gidiyor( ne hikmetse hepsi de almam araçları) 15 Temmuz da bu halk sizi ipten aldı. Sırça köşklerde yaşayan biz değiliz. Bu halka teşekkürünüz bu olursa önümüzde ki seçimde de benim teşekkürüm farklı olacaktır.

Şunu da yazayım İstanbul için geçen seçim oy vermedim ama bu seçimde rakip partinin adayı iyi olursa gidip ona vereceğim. İçine ettiniz bu şehrin.

• Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan büyük müjde:
    Arabası olmayanlardan Motorlu taşıtlar vergisi alınmayacak:D
  • %40 filan değil zam, yanlış bilgilendiriyorsunuz.
    %40'tan başlayan tarife değişikliği bu.
    En az %40 artacak yani. Araçların satış bedelleri ile orantılı olarak %40 ile %68 arası bir artış olacak!
    Maliye bakanı diyor ki, biz adil sistem getiriyoruz, lüks araçtan daha çok vergi alacağız.
    Bu da büyük bir kandırmaca. Adil bir sistem filan gelmiyor, sisteme bir de satış bedeline göre zam ekleniyor.
    Bu durumda pahalı araca daha çok zam yapılıyor ama en ucuz aracın mtv'si bile %40 zamlanıyor.
    Yani öyle böyle bir artış değil!

Diğer taraftan gelirler vergisinin 3. diliminin %30'a çıkartılması var. Asıl soygun bu!
    MTV artışından çok daha yüksek paralar çalışanın cebine bile girmeden alınacak!

• İşin kötü tarafı gelen vergilerde geri gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 29 Eylül 2017; 11:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

%40 değil %68 vergi kimsenin haberi yok
    http://www.hurriyet.com.tr/katmerli-vergi-40593825

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK!

araba değiştirecektık en son geçen ay 6 ay için 225 ödemiştim 2015 bi araba alacaktım 55 bin tl 1593 tl yıllıkmı ödeyecem ne hale getirmişler ya artık 12 ay karttan 132 tl kesilir ne güzel iş be

• Yeni araba almak akıl karı değil, otomotiv sektörü için 2018 zor geçecek.

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    çok morelim bozuk dostum ne yapacaıgımı bılmıorum o derece yanı 600 öderken koymuyorda 900 nedır yaaa arabayı satasım var suuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C21F93AF -- 29 Eylül 2017; 11:41:28 >
  • eylem olmazsa tepki olmazsa daha cokkkkk zam yeriz.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.