Şimdi Ara

mtv ödenmezse ne olur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
25.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

valla bakiyorum millet koyun gibi, lan araba gelmis 11-12 yasina sen benden 2000 tl vergi istiyorsun insafsiz, mal miyiz lan biz oder miyiz o haraci???? Ote yandan adam altina 140000 tl verip merso e cekiyor 1.6 lardan adamin odedigi vergi 800 tl... Hani herkesten gelirine gore vergi alacaktin??? Hanginzenginden cok fakirden az vergi aliyordun??? Bundan boyle mangir yok bu sacmaliklara

12 yaşında 2bin tl vergi hangi araçtan alınıyor ki

silindir hacmi 2001-2500 arasında olan 11 yıllık aracın vergisi 1.623,00 TL imiş

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

valla bakiyorum millet koyun gibi, lan araba gelmis 11-12 yasina sen benden 2000 tl vergi istiyorsun insafsiz, mal miyiz lan biz oder miyiz o haraci???? Ote yandan adam altina 140000 tl verip merso e cekiyor 1.6 lardan adamin odedigi vergi 800 tl... Hani herkesten gelirine gore vergi alacaktin??? Hanginzenginden cok fakirden az vergi aliyordun??? Bundan boyle mangir yok bu sacmaliklara

12 yaşında 2bin tl vergi hangi araçtan alınıyor ki

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: KosanBalik

quote:

Orijinalden alinti: Hummer58

12 yasinda 2bin tl vergi hangi araçtan aliniyor ki

motor silindir hacmi 2001-2500 arasynda olan 11 yyllyk aracyn yyllyk mtv'si 1.623,00 TL imi?

• boyim mi abi kullanıcısına yanıt
    ödememe gibi bir şansın yok :)
  • Kardes sen vergini vermezsen ben vermezsem devlet nasi gecinsin. Yazik gunahtir oyle yanlis yapma devlete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen vergi kaçırırsın bize bindirirler.
  • Arkadaşım son iki taksiti ödememiş, polis çevirmesinde sorun olur mu arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Arkadaşım son iki taksiti ödememiş, polis çevirmesinde sorun olur mu arkadaşlar ?

Aracı bağlarlar. ARkın neyine guvenıoda odemıo plakayı ver cabuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 3 Haziran 2014; 20:28:21 >
  • aracını satamazsın.
  • Birkaç sene ödemezsen biriken borçlar ve faizleri ile anahtarı verir kafa kafaya çıkarsın
  • Daha detaylı yazarsam daha iyi olacak. Yakın zamanda satılmayacak, muayene tarihinede daha var çok şükür. Polis çevirmesinde ne gibi sorun olur, choiboungee arkadaşın dediği gibi bağlama olur mu

• Af çıktı diyorlar doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayene yaptırana kadar birikir, muayene yaptırmazsan da yakalanmadığın sürece sorun olmaz ama onun da cezası var her yıl birikir.
  • e haciz yapılır 500 lira için çok daha fazla parana bloke konulur
  • Arkadaşlar bu ay inanılmaz sıkışığım. Faizini ödemek koşuluyla 400 lira mtv borcumu 2 yada 3 ay geciktirmek istiyordum ancak burada e-haciz yaparlar uğraşırsın falan diyenler oldu da gerçekten böyle bir şey olur mu 2-3 ay geciktirme için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyo

Evet polis de aynı şeyi söyledi. Araba 20 yaşın üstünde zaten kaydı da silinecekmiş. En az uğraşıracak yol bu dediler. Noter kağıtlarını da ailem bulamıyor zaten.
    Arabayı bulma gibi bir imkanımız yok daha adamı bulamıyoruz.
    Cevaplarınız için çok teşekkürler.

arabayı hangi noterde sattıysanız o noterde örneği vardır. bir şekilde bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Arkadaşlar bu ay inanılmaz sıkışığım. Faizini ödemek koşuluyla 400 lira mtv borcumu 2 yada 3 ay geciktirmek istiyordum ancak burada e-haciz yaparlar uğraşırsın falan diyenler oldu da gerçekten böyle bir şey olur mu 2-3 ay geciktirme için?

2-3 ay için e haciz olmaz hocam. yine de arayın maliyeyi sorun. güzelce cevap verirler
  • Bende nisan ayinda 0 arac aldim bu sene mtv odemeyecegim diye biliyordum hayallerim suya dustu

• Ntv ye haber olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 sene toplamda 6 taksidini ödememiştim, haciz falan gelmedi. Sonrasında ünv. bitip de iş sahibi olunca ödedim hepsini ufak bir faizle, 3-5 ay da hiç birşey olmaz. Kafanız rahat olsun, ama muayene geçti, mtv ödenmediyse, ödenene kadar muayeneye giremeyeceksiniz demektir. Onun cezası hakkında çeşitli söylentiler var, duyduğum ilk kez muayenesiz yakalanırsan 80, 1 hafta içinde yaptırmaz tekrar yakalanırsan 160, 1 hafta içinde yaptırmayıp yine yakalanırsan araç bağlanıyor. ama tam emin değilim
  • Devlet soyacağından her türlü parasını alır da iş kaçak elektrik kullanandan, vergi kaçıran, altın kaçıran kalontorlardan parayı almaya gelince tık yok.. Devlet sana bana devlet, sen ver beslensin, sarayda eğlensin.. Sen 40binlik arabaya 50binlik vergi verirsin o trilyonluk arabaya vergisiz paşa paşa biner, sözde sana ve ülkene hizmet eder, kim kime hizmet ediyor belli değil. Şu anki milletvekilliği düzeni tam olarak osmanlının lale dönemi, halk fakirlikten kırılırken bunlar sarayda alem. 5 dakikaya okuyacağınızı okuyun, sonra yöneticler siler siyasi diye..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.