Şimdi Ara

MTV'yi daha az ödeme taktiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yazdığınızı bir maliye memuru görse site yönetiminden erişim bilgilerinizi istese
    sizi bulsa resmi evrakta oynama ve vergi kaçırmadan hapse bile girebilirsiniz bilginize
  • çoluk cocuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Administraitor

bu yazdığınızı bir maliye memuru görse site yönetiminden erişim bilgilerinizi istese
    sizi bulsa resmi evrakta oynama ve vergi kaçırmadan hapse bile girebilirsiniz bilginize

ben bu arkadaşın bunu ciddi olarak yazdığını sanmıyorum ayrıca maliye memurları burayı okur işlem yapar demişsin bu söylediğine inanıyormusun keşke hepsi bu kadar özverili çalışsa ve başlığı açan kişi muhtemelen makara yapmak için salakça bir konu açıp kaçmış bu kadar çok yorum yapılması bile gereksiz
  • suç işliyor bilinç vermek istedim zaten görSE isteSe demişim şahsen ben vergimi adam gibi öderken başkasının kaçırması hoşuma giden birşey değildir.
  • ülkede neler dönüyor beyler bunlar devede kulak kalır. tasvip etmeyeceğimiz olaylar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 265_deadman

Eğer bir aracınız varsa ve MTV vergisi çoksa o arabaya tıpkısının aynısı kadar benzeyen bir aracı ruhsata yazın.
    Örnek:
    BMW 750i'niz var ve ruhsatta 730i yazıyor. Aracınızın yıllık vergisi 436 TL'dir ama ruhsatta 750i yazsaydı yıllık vergisi 1227 TL olacaktı.

Sağol, 7.50 alınca öyle yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Ondan sonra memleket neden batıyor?

O lüks otomobillerin %90' ı zaten şirketlerin üzerine, vergi iadesi şu bu kaçıp gidiyor vergiler. O lüks otomobilin sahibinden alınamayan verilger, benim arabamın parasına ekleniyor, maaşımdan yapılan kesintiyle fark kapanıyor, benzinime yapılan zamlar olarak geri dönüyor.

O lüks otomobillerin kalan %10' u da böyle fırıldak çevirsin oldu olacak, tamamı vergiden yırtsın.

Nasılsa pırlantanın da vergisi, ekmekten, simitten az.

doğru söze ne denir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 16 Kasım 2011; 23:08:17 >

• yazmışken 7.13 yaz en dusuk dilimden odersin
  • Arkadaslar sahibinden.com da bile oluyor bazen ozellikle Amerikan araclarinda arac 6.0 litre diyelim ama ilanda demis adam ruhsatta 3.2 gorunur vergisi su kadardir diye. Bir-iki ilan gormustum boyle. Olmayacak bir sey degil yani, bir sekilde yanlis yazilmistir arac kayit ettirilirken. Ama sonradan gidip de aaa benim arac aslinda 3.0 degil 1.6 yazin suraya derseniz millet bir yeriyle guler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

1. Ruhsat değişikliği bir anlam ifade etmez.
    2. MTV , motor hacmi ve aracın yaşına göre alınır.
    3. Evrakta sahtecilik ciddi bir suçtur ve hapis cezası vardır.

Bunların dışında senin o sefil beynin vergi kaçımak yerine düzgün işlere çalışsa ülkemiz insanlarının sırtında bu kadar vergi yükü olmaz. Vergi kaçırıldıkça diğer insanların ödedikleri vergiler artıyor.

Yukarıda yazdığım ilk iki sebepten dolayı yazdıkların bir anlam ifade etmese de, böyle bir şeyi düşünüp buraya yazdığın için sen bu toplumun yüz karasısın. Senin gibi sefil yaratıklarla aynı havayı solumaktan nefret ediyorum.

MTV'yi daha az ödeme taktiği

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

TCK 204. madde 1. bendi

“(1) Bir resmî belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmî belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır (Asliye Ceza).

türkiye o kadar yolsuzluk hileye fesat karışma oluyor... kimse görmüyor....

Adaletin olmadığı yerde,ahlak olmaz..(türkiye için tek dogru söz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 17 Kasım 2011; 0:04:33 >
  •  MTV'yi daha az ödeme taktiği
  • neden herkes adama sallıyor anlamıyorum vergiler insani düzeydede buna rağmen adam vergi kaçırmaya mı çalışıyor ne yapsın istediği arabaya binmek için senede 1.500 tl vermek zorundamı ? devlet neye karşı bu vergiyi alıyor yada neye karşı ötv denen ucube vergiyi alıyor.adamın yaptığı vergi kaçırmak yanlış eyvallah ama düzende yanlış.

doğrusu şudur vergileri mantıklı bir seviyeye çekersin, herkes paşa paşa öder vergisini, buna rağmen vergi kaçıran olursa anasından emdiği sütü burnundan getirirsin olur biter.böylece kimse vergi kaçırmaya cesaret edemez.vergi kaçağı olmadığı içinde vergi gelirlerin artar.(gelişmiş ülkelerde bu şekildedir)aksi takdirde şuan durum gibi kaçıran ihya olur, ödeyen mağdur olur.düzen saçma sapan olur.
  • arkadaşı kınıyorum.yanlış bir vergilendirme sistemine sahip olsakta,ne kadar kızsakta mevcut yasalara herkes uymak zorunda.
    ayrıca çok çarpık bir vergi sistemine sahibiz.100 bin tl lik bir araçla 20 bin tl lik aracın mtv si ötv si aynı.akıl alacak bir durum değil.hani lüks olanın vergisi daha çok olacaktı?lüks kavramı sadece hacime göremi belirleniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

quote:

TCK 204. madde 1. bendi

“(1) Bir resmî belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmî belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır (Asliye Ceza).

Nasıl görmüyor, daha yeni arkadaşın babasının şirketine 1,5 milyon tl ceza kesti maliye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

quote:

TCK 204. madde 1. bendi

Nasıl görmüyor, daha yeni arkadaşın babasının şirketine 1,5 milyon tl ceza kesti maliye

türkiyeninde araların bulundugu bir dava, soruşturma abd açılıyor ve davanın içinde türkiyenin adı geçiyor.Türkiyede maliye ve hazineyi ve ihaleyi denetleyen kurumlar ne yapıyor.Abd dava sonuçları gömüyorlar mı???
    http://www.milliyet.com.tr/2007/02/11/ekonomi/eko04.html
    http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/?t=17.12.2008&i=156697

osman pepe bu kadar fazla vergimi verilir bir zaman haberleri çıkmıştı...
    http://t24.com.tr/haberdetay/145566.aspx

TBMM vekillerine ceylan deresi koltukları yapılırken.
    ihaleyi alan firma ,ihaleyi veren milletvekiline yazlık hediye ediyor..

o millet vekilinin açılması:"ahlaki açıdan bir problem yok,etik açısından bir problem var diyor"..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 17 Kasım 2011; 0:38:58 >

• Ben de arabanızın kasko değeri ödediğiniz mtv'nin % bilmemkaçından fazla olamaz muhabbeti vardı o zannettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

quote:

TCK 204. madde 1. bendi

türkiyeninde araların bulundugu bir dava, soruşturma abd açılıyor ve davanın içinde türkiyenin adı geçiyor.Türkiyede maliye ve hazineyi ve ihaleyi denetleyen kurumlar ne yapıyor.Abd dava sonuçları gömüyorlar mı???
    http://www.milliyet.com.tr/2007/02/11/ekonomi/eko04.html
    http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/?t=17.12.2008&i=156697

osman pepe bu kadar fazla vergimi verilir bir zaman haberleri çıkmıştı...
    http://t24.com.tr/haberdetay/145566.aspx

TBMM vekillerine ceylan deresi koltukları yapılırken.
    ihaleyi alan firma ,ihaleyi veren milletvekiline yazlık hediye ediyor..

o millet vekilinin açılması:"ahlaki açıdan bir problem yok,etik açısından bir problem var diyor"..

Kardeşim, bu rüşvet denilen olay dünyanın her yerinde var. Sadece türkiyeye özgü bir durum gibi göstermeyin şunu, biz rusyayla iş yapıyoruz, şu kadarını söyliyim, bizim türkiye rusya yanında kristal gibi temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 17 Kasım 2011; 0:41:05 >

• seçin, beğenin

• babanın arabası aslında 730 da, arkasına 750 yazdırıp kakalamış olmasınlar sakın

eskiden 316'ları 320, 325 330 yaparlardı hatta ///M3 yazdıran bile vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Kasım 2011; 1:01:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.