Şimdi Ara

MU AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bikaç tane s6 serverda denedim hepsinde aynı problemle karşılaşıyorum. Main e tıklıyorum start game dedikten sonra oyun açılıyor. Yüklendikten sonra daha şifremi yazmadan hatta server seçmeden tak oyun kapanıyor. Diğer pc de böyle bişi yok bunda nedense hep böyle. Ayar oldum ne yaptımsa olmuyo bi el atın lütfen.

• DEP denilen veri yürütme engellemesidendir, dün de ben aynısını hellyeah için yaşıyordum, önceden eklediğim birsürü main var listede, bunu unutmuşum, sonradan aklıma geldi ekledim normal açıldı.

bilmiyorsan, bilgisayarım>özellikler>gelişmiş sistem ayarı>gelişmiş sekmesinin altında performans seçeneğinde ayarlar>veri yürütme engellemesi sekmesi>seçtiklerimin dışındakilere main i ekle
  • vay alper hocam :D Onu önceki servera denedim olmaı simdi bi daha denicem bakalım olcak mı. Ben ersel bu arada :)
  • olay su değil mi

MU AÇILMIYOR
  • vayy ersel gözükmüyorsun ortalıkta

evet olay odur, olmadı mı ?
  • olmadı alper abi yaw. Az önce batu teamden baglandı o da beceremedi :D msn e girebilirsen girsene
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Alucard|

Bikaç tane s6 serverda denedim hepsinde aynı problemle karşılaşıyorum. Main e tıklıyorum start game dedikten sonra oyun açılıyor. Yüklendikten sonra daha şifremi yazmadan hatta server seçmeden tak oyun kapanıyor. Diğer pc de böyle bişi yok bunda nedense hep böyle. Ayar oldum ne yaptımsa olmuyo bi el atın lütfen.

bende aynı sorunu yaşıyorum. eyer bir çözüm bulduysan yazarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Görünmüyor mu Gözükmüyor mu
    16 yıl önce açıldı
    Bilgisayar neden açılmıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.