Bikaç tane s6 serverda denedim hepsinde aynı problemle karşılaşıyorum. Main e tıklıyorum start game dedikten sonra oyun açılıyor. Yüklendikten sonra daha şifremi yazmadan hatta server seçmeden tak oyun kapanıyor. Diğer pc de böyle bişi yok bunda nedense hep böyle. Ayar oldum ne yaptımsa olmuyo bi el atın lütfen.
DEP denilen veri yürütme engellemesidendir, dün de ben aynısını hellyeah için yaşıyordum, önceden eklediğim birsürü main var listede, bunu unutmuşum, sonradan aklıma geldi ekledim normal açıldı.
bilmiyorsan, bilgisayarım>özellikler>gelişmiş sistem ayarı>gelişmiş sekmesinin altında performans seçeneğinde ayarlar>veri yürütme engellemesi sekmesi>seçtiklerimin dışındakilere main i ekle
vay alper hocam :D Onu önceki servera denedim olmaı simdi bi daha denicem bakalım olcak mı. Ben ersel bu arada :)
olay su değil mi
vayy ersel gözükmüyorsun ortalıkta
evet olay odur, olmadı mı ?
olmadı alper abi yaw. Az önce batu teamden baglandı o da beceremedi :D msn e girebilirsen girsene
quote:
Orijinalden alıntı: |Alucard|
Bikaç tane s6 serverda denedim hepsinde aynı problemle karşılaşıyorum. Main e tıklıyorum start game dedikten sonra oyun açılıyor. Yüklendikten sonra daha şifremi yazmadan hatta server seçmeden tak oyun kapanıyor. Diğer pc de böyle bişi yok bunda nedense hep böyle. Ayar oldum ne yaptımsa olmuyo bi el atın lütfen.
bende aynı sorunu yaşıyorum. eyer bir çözüm bulduysan yazarmısın