Şimdi Ara

Mu Battle zone 97d+99i Server içeri gelin yardima ihtiyac var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu bi bulgar serveri sanirim ilk baslar güzel bir server die oynuyordum ve basladigimda hic türk yok tu daha sonra 6 7 türk olduk ve sirf türk oldugumuz icin bizi ezmeler
    hakaret etmeler tacizler basladi kendin aralarinda konusurken türkler hahaha felan işte ottoman empire haha empire to my dick felan gibi konusmalar neyse uzun lafin kisasi biz bu serverde guild olarak il 10 na girdik daha yeniyiz ama çalışıyoruz bize destek olmanizi katilimlarinizi bekliyoruz oyun kızıştı biraz oyunda donetir set satişi yok web shopta sadece 1 özellikli item satışı var örnek sadece ref gibi ex kolay item zor bi server en fazla +4 kundun gördüm kesmesi cok zor onun dışında hep +3 kundun var desteklerinizi bekliyoruz

Name: Mu BattleZone Medium
    WebSite:http://fun.mubz.bg/?m=v&u=DarkBlooD
    Server Start: 11.07.2014 (Friday) at 18:00
    Experience: 500x
    Drop rate: 50%
    Version: 97d+99i
    Max level: 350
    Max reset: 30
    Reset level: 330~350
    Keep stats: No
    Reset points: BK - 470 ME - 500 SM - 620 MG - 560
    Reset Zen: 20 mil x ResetNumber
    Stat Points Per level: BK/SM/ME - 5 MG - 8
    ClearPK Zen: 10M x Kills
    Guild create level: 100
    Bless Bug: OFF
    Spawns: lorencia / davias / d3 / lt7 / stadium / icarus and more
    PVP: Balanced PVP no IMBA character
    WebShop: NO ITEMS IN WEBSHOP , NO FULL ITEMS IN THE SERVER, NO GODLIKE ITEMS!

• Kardesim acaba neden Yabanci serverlarda oynuyosunuz merak ettim kendi serverlarimizda oynasakta acan arkadaslar online az die kapatmasa sencede iyi olmazmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImLegendy

Kardesim acaba neden Yabanci serverlarda oynuyosunuz merak ettim kendi serverlarimizda oynasakta acan arkadaslar online az die kapatmasa sencede iyi olmazmi ?
    hangi serverde mesela kardesim _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkol109

hangi serverde mesela kardesim _?

Alıntıları Göster
    mu optinet var adana mu var su an saglam serverlar oralarda oynayabilirsin kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImLegendy

mu optinet var adana mu var su an saglam serverlar oralarda oynayabilirsin kardesim

Alıntıları Göster
    Fun Serverda fazla Türk yoktur digerlerinde coktur
    Arada girer oynarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiremu

Fun Serverda fazla Türk yoktur digerlerinde coktur
    Arada girer oynarim

Alıntıları Göster
    adana muda oynadim kardes 1 donetir set 100 lira en ucuzu yani öyleydi 2 yada 3 yıl once verdik aldik birisi 180 lira verdi geldi ve kesti hadi onuda gectim server res yedi set uçtu resler gitti bence gerek yok bu açıdan oynamiyorum türk serverleri halbuki bende isterim adam gibi bi server olsun oynayalim

Ayrica ben burda yardim destek istemisin sen farkli konudan dem vuruosun eyer yardima gelmiceksen boş muhabbete gerek yok herkezin kendi tercihi

saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkol109 -- 25 Temmuz 2014; 18:20:58 >

• quote:

adana muda oynadim kardes 1 donetir set 100 lira en ucuzu yani öyleydi 2 yada 3 yıl once verdik aldik birisi 180 lira verdi geldi ve kesti hadi onuda gectim server res yedi set uçtu resler gitti bence gerek yok bu açıdan oynamiyorum türk serverleri halbuki bende isterim adam gibi bi server olsun oynayalim

Ayrica ben burda yardim destek istemisin sen farkli konudan dem vuruosun eyer yardima gelmiceksen boş muhabbete gerek yok herkezin kendi tercihi

saygılar sevgiler

Aynen kardesım muadana para tuzagından baska bısı degıl eskilerden biliorum bu arada server güzelse biraz takılcam geliyorum
  • Bi ara gelir dupe yaparim boşta olursam o oyunun ağa babasiydim adminiydim sonra biraktim Rpo beni iyi Tanir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

quote:

saygılar sevgiler

Aynen kardesım muadana para tuzagından baska bısı degıl eskilerden biliorum bu arada server güzelse biraz takılcam geliyorum

Len deli napiyorsun süpriz yumurta gibi arada geliyorsun gidiyorsun

Tanimayanlar tanisin Dh nin delisidir

• quote:

quote:

quote:

saygılar sevgiler

İyilik çok şükür profosyonel fotograf makınası aldımda Nikon d5100 konuları ıncelıodum burayada bi bakim dedim öyle :) artık ugrasmıorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar sevgiler

İyilik çok şükür profosyonel fotograf makınası aldımda Nikon d5100 konuları ıncelıodum burayada bi bakim dedim öyle :) artık ugrasmıorum

Alıntıları Göster
    Server hoşuma giderse bende varım

• quote:

Orijinalden alıntı: EspaNoL

Server hoşuma giderse bende varım

Alıntıları Göster
    Hala devam etmekteyse çatışmalar bende gelebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karavel

Hala devam etmekteyse çatışmalar bende gelebilirim

Alıntıları Göster
    Sw deyim ama artık aktif değilsiniz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atagalip61

Sw deyim ama artık aktif değilsiniz sanırım?

Alıntıları Göster
    Oyunu indirip denedim bunuda söylediğiniz gibi Türklerle yabancılar arasında kavga yok. Tek birşey var Türkleri noob ezik gibi sözlerle aşağılarlar lorencia cıkıs kapısında keser cıkartmazlar. Sonrada bize gelin oyun oynayalım derler. Boş bunlar boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverLady

Oyunu indirip denedim bunuda söylediğiniz gibi Türklerle yabancılar arasında kavga yok. Tek birşey var Türkleri noob ezik gibi sözlerle aşağılarlar lorencia cıkıs kapısında keser cıkartmazlar. Sonrada bize gelin oyun oynayalım derler. Boş bunlar boş.

Alıntıları Göster
    silver yeni idirmedin 8 yıl önce sende alex ve timeto buff gibi adminlere yalvarırdın bu swde kaç yıl bu swde kastın bilgehan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanmu

silver yeni idirmedin 8 yıl önce sende alex ve timeto buff gibi adminlere yalvarırdın bu swde kaç yıl bu swde kastın bilgehan :)

Alıntıları Göster
    Çok oynadım battlezone..Muoptinetteki kadar hakaret ve kesme olayı yok..Adminler felan hep online olurdu.Hack yapmak imkansızdı nerdeyse :) Güzel günlerdi.
  • quote:

Olurmu haci bunlar yokken bilgehan bukeeleeemun varmis webzen yapmasa lee yapacaktı bu oyunu kral uyandı tacsız kral
    30 yas ustune gecti 1 gunluk sigortasi yok isi gucu 2 set satayim para olsun cebimde millete camur atarak sunucusuna adam gelecek zanninca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiremu -- 7 Eylül 2014; 6:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Çok oynadım battlezone..Muoptinetteki kadar hakaret ve kesme olayı yok..Adminler felan hep online olurdu.Hack yapmak imkansızdı nerdeyse :) Güzel günlerdi.

gerçekten güzel swydi eswkidenkaç yıl oynadım :) ama bozdu kendini :) sw ye girmek için 10 dk uğraşırdım hep full doluydu güzel günlerdi :)

inspire mu salla kardes bilgehan türkiyede muyu bitiren adamdır boşver :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

gerçekten güzel swydi eswkidenkaç yıl oynadım :) ama bozdu kendini :) sw ye girmek için 10 dk uğraşırdım hep full doluydu güzel günlerdi :)

inspire mu salla kardes bilgehan türkiyede muyu bitiren adamdır boşver :)

Alıntıları Göster
    Kral ın arkasından çakallar konusurmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverLady

Kral ın arkasından çakallar konusurmus.

Alıntıları Göster
    yokartık kralmış :) iyice kafa gitmiş sizin :) neyse hadi kolay gelsib uslu durun saga sola ddos atak yapmayın hadi bakim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.