Şimdi Ara

MU-FAMİLY FUN SERVER 1.04H (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LveL

Bari Kalici mi

FUN YA

Hangi Fun Server Kalıcı Oldu Ki BU Olsun..!

ßold_Mg
  • hayırlı olsun.
  • sağol kardeş ayrıca kalıcı lık diye bir söz veremeyiz nihayetınde oyun bu can sıkıntını atarsın ve cıkarsın bu kadar ciddiye almayalım . HAYATTA COK CİDDİYE ALINACAK ŞEYLER VAR AMAN DİKKAT !!

• quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

sağol kardeş ayrıca kalıcı lık diye bir söz veremeyiz nihayetınde oyun bu can sıkıntını atarsın ve cıkarsın bu kadar ciddiye almayalım . HAYATTA COK CİDDİYE ALINACAK ŞEYLER VAR AMAN DİKKAT !!

Laf gidecegi yere gitmis :D Bize bisi solemek dusmez!
  • hayırlı olsun
    bende geliyorum sabaha kadar boşum
  • TESEKKURLER SKYWA1KER BEKLERİM KARDEŞİM BUYUR GEL.
  • EYW BEKLERİZ !
  • ŞUNUDA HATIRLATAYIM BURADA RESİM VERİP RENCİDE ETMEK İSTEMİYORUM SERVERE GELİP MİLLTE KÜFREDEN ŞAHIS SANA SESLENIYORUM. TERBİYESİZLEŞME HADDİNİ BİL. İŞİN TADINI KAÇIRMA BURASI EĞLENME YERİ KAVGA EDECEKSEN SOKAĞA ÇIK ORADA BİRİLERİNİ BULURSUN GELİPTE BENİM PLAYERLERİME SÖVMEYE HAKKIN YOK. O KENDİNİ BİLİR KİMSE ALINMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 23 Mart 2008; 20:12:23 >
  • kaşınanı kaşıyacaksın gözüm fazla kaşınma senide kaşırım bak
  • server neden offline
  • sen o playerim dediğin adamın terbiyezliğini destekliyosan ona bişey diemem ama o şahıs bunu hak etti bunu bil
    Senin playerlik günlerinide biliriz ISTAMBULUE burda bana nağme yapma tamammı gözüm
  • klavye arkasindan delikanlilik yapip

sen benim kim oldugumu biliyormusun savcilik polis felan sokmez demek kasimaksa kasidin kardes tmm mi

kendini ne kadar yuksekte gorursen o kadar asagilardasindir bunu asla unutma neye kime yada neyine guveniyorsan bilmem ama sen bu kafayla cok yasamazsin bunu unutma

sana adres verdik bide utanmadan tlf istiyorsun orada da sovim diyorsun o kadar kuculmussun ki anlatamam
    ben tlf umu herkese vermem tlf nomu almak icin oncelikle insan olmak sarti var

bana kufur etme nedeni ni de solim aradan uste cikmaya calisma

Hustle
    muonline oynayanlar bilir ne oldugunu bunun icin ana avrat sovuyorsa bilmem artik o kisinin kisiliksizligini !!!

iste ss alin gorun bu kisiliksiz kisinin hakkidir
    http://img216.imageshack.us/img216/5900/screen032319450000bm0.jpg

• Terbiyesizligin luzumu yok lutfen seviyeli ol biraz insan gibi yaklastik ama olmadı diosan baska yalasım turlerimizde var yani!
  • quote:

Orjinalden alıntı: XantoR

klavye arkasindan delikanlilik yapip

sen benim kim oldugumu biliyormusun savcilik polis felan sokmez demek kasimaksa kasidin kardes tmm mi

kendini ne kadar yuksekte gorursen o kadar asagilardasindir bunu asla unutma neye kime yada neyine guveniyorsan bilmem ama sen bu kafayla cok yasamazsin bunu unutma

sana adres verdik bide utanmadan tlf istiyorsun orada da sovim diyorsun o kadar kuculmussun ki anlatamam

Hustle
    muonline oynayanlar bilir ne oldugunu bunun icin ana avrat sovuyorsa bilmem artik o kisinin kisiliksizligini !!!

benim sana niye öle davarandığımı sen çok iyi biliyorsun
    al msn m (skyage@hotmail.com) gözüm gel orda anlatayım bide sana neden o şekilde davarandığımı evt güzel söylemişssin mu oynayanlar bilir hustle nin ne anlama geldiğini lol

• quote:

Orjinalden alıntı: skywa1ker

quote:

Orjinalden alıntı: XantoR

klavye arkasindan delikanlilik yapip

Hustle

benim sana niye öle davarandığımı sen çok iyi biliyorsun
    al msn m (skyage@hotmail.com) gözüm gel orda anlatayım bide sana neden o şekilde davarandığımı evt güzel söylemişssin mu oynayanlar bilir hustle nin ne anlama geldiğini lol

ewet bunun icin kufur edebiliyorsan ne diyim sana acidim bi an
    lol demissin lol un ne oldugunun biliyormusun ??

bu konu hakkında son msg im kimse olayi buyutmeye calismasin gerekli kisilere hak etigi yada kendi istedigi gibi cvp verilmistir

WintersuN

• quote:

sen o playerim dediğin adamın terbiyezliğini destekliyosan ona bişey diemem ama o şahıs bunu hak etti bunu bil
    Senin playerlik günlerinide biliriz ISTAMBULUE burda bana nağme yapma tamammı gözüm

ben kimseyi desteklemiyorum KARŞINDA YENİ YETME YOK NAĞME YAPAN SENSİN BANA KELİME OYUNU YAPMA. GÜZELCE KAS BAŞIMIN ÜSTÜDE YERİN VAR. FAZLA TABİRİ CAİZSE". KAFA ÜTÜLEME " SAYGILARIMLA. KONUYU KAPATALIM HERKEZ HAK ETTİĞİ MUAMMELEYİ GÖRÜR. HERKEZ YAPTIĞINDAN UTANSIN .
  • uzatma kardeşim sen gereken cvbını oyunda aldın benden burda seninle tartışmak istemiyorum bi sorunun varsa gel msn ye
    buda benim son msjımdır artık burada seninle tartışmayacağım.
    skywa1ker@hotmail.com
    skyage@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

quote:

sen o playerim dediğin adamın terbiyezliğini destekliyosan ona bişey diemem ama o şahıs bunu hak etti bunu bil

ben kimseyi desteklemiyorum KARŞINDA YENİ YETME YOK NAĞME YAPAN SENSİN BANA KELİME OYUNU YAPMA. GÜZELCE KAS BAŞIMIN ÜSTÜDE YERİN VAR. FAZLA TABİRİ CAİZSE". KAFA ÜTÜLEME " SAYGILARIMLA. KONUYU KAPATALIM HERKEZ HAK ETTİĞİ MUAMMELEYİ GÖRÜR. HERKEZ YAPTIĞINDAN UTANSIN .

benim senle veya server ınla bi sorunum yok krdş burda bana cvp yetiştireceğine veya tek taraflı yorumlar yapıp beni suçlamaya kalkma, sana cevap vermek zorunda kalıyorum. O yuzden herkes işine baksın güzel güzel server ın reklamını yap benle uğraşma BAŞARILAR,SAYGILAR..
    buda sana son msgım.

• SON MESAJIN OLDUĞUNA SEVİNDİM BEN KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM HERKEZ SUÇUNU BİLİR ONA GÖRE ADABINI TAKINIR DAHA NE DİYEYİM. İYİ GECELER.
  • hayirli olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.