Şimdi Ara

MU-FAMİLY FUN SERVER 1.04H (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasi yani brakiim??
  • arkadaslar buyrun gelin serwera ben sizi kasarim.kendine guvenende gelebilir duel yapmaya

nick==>SaGo
  • ARKADAŞLAR NE KADAR KENDİNİ BİLMEZ NE KADAR AFEDERSİNİZ KANIBOZUK İNSANLAR VAR ÇEKEMİYORLAR KENDİ ÇAPLARINDA SALDIRIYORLAR SERVERE YAZIK BOŞUNA BU İŞLERLE VAKİT KAYBEYIN. SİZİ ADAM YERİNE KOYAN YOK SALDIRSANIZDA ACACAM SALDIRMASANIZDA.
  • Server IPsi Nedir ???
  • Arkadaslar server oturdu artık bi sorun cıkmaz kolay kolay! Cekemeyenlere inat server kapanmicak!
  • basarılar arkadaslar kolay gelsin
  • bence tam otuRmamış ServeR ofLine
  • evet server offline neden???
  • teşekkür ederim lee .bu arada oturmuş veya oturmamış buna playerler karar veriyor boş yere laf olsun torba dolsun yapmayalım. SERVER ONLİNE 1 SAATTEN BERİ. PROBLEM OLMUS KAPALI KALMIŞTIR BEN İŞYERİNDE İKEN .
  • Server online ve Cok guzel player var online sayısı gittikce artıor herkesi bekleriz uzun sureli olmamiz icin player sart!
  • HayirLi oLsun ...
  • server online arkadaslar sitedeki reset ödüllerine bakın yeni düzenleme yağtık. iyi akşamlar
  • Aleme inat Dillerdesin mufamily :D
  • ya istanbulblue ben pachi indirdim dawn munun icine attim daha baska serverlerin icinede attim tikliyorum lauchere ve maine disconet veriyo ama server online herkez oynuyo ben girince dc veriyo nasi duzelcek bisi diyin yardimci olun lutfen

• quote:

Orjinalden alıntı: beackham15

ya istanbulblue ben pachi indirdim dawn munun icine attim daha baska serverlerin icinede attim tikliyorum lauchere ve maine disconet veriyo ama server online herkez oynuyo ben girince dc veriyo nasi duzelcek bisi diyin yardimci olun lutfen

Kardes 78.166.54.73 bunu clientin icindeki not defteri halindeki maine editle olmassa

http://uploaded.to/?id=wpqom2 bu clienti indir bunu dene! kesinlikle olmasi lazim!
  • qeLdim Kardeş HayırLı oLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

quote:

Orjinalden alıntı: beackham15

ya istanbulblue ben pachi indirdim dawn munun icine attim daha baska serverlerin icinede attim tikliyorum lauchere ve maine disconet veriyo ama server online herkez oynuyo ben girince dc veriyo nasi duzelcek bisi diyin yardimci olun lutfen

Kardes 78.166.54.73 bunu clientin icindeki not defteri halindeki maine editle olmassa

http://uploaded.to/?id=wpqom2 bu clienti indir bunu dene! kesinlikle olmasi lazim!

En İyi işLem Bu Maine EditLe Kesin oLr

• Yukarıda bende ayni soyledim :D
  • Logları Okuyabiliyorum Sanırım R-LFI Fixi Kurmamışsın MuWeb 8.0 ALL Fixed Arıyorsan Açtığım Topic 'te Bulabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.