Şimdi Ara

MU-FAMİLY FUN SERVER 1.04H (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün gündüz kapalıydı.akşama kadar giremedik.işten geldi öyle düzeltti galiba.şimdi saat gece 12 server gine yok.sabaha kadarda gelmez galiba.biz nasıl ne ara kasacağız serverde
  • arkadasım elımızde değüil çok sık elektırık gıdıyor voltaj dusukluğunden makına resetlıyor. halıyle ıp de değişip duruyor.ınşallh düzelir. suankı ıp 88.236.58.154 bunu yazarak gırın inşallah ben yokken sorun çıkrmaz iyi günler.sorunu olan gm ye muracaat constantın.
  • gm ne yapabilir.server yine yok saat 12:19.sen işden gelinceye kadarda gelmeyecek server.ne anladık biz bu işten :Dben kasmıom artık yapacak bişey yok düzgün stabil bi servere geçelim.
  • Arkadaslar su 2 3 gundur yeni site dizayn ediyoruz ve yeni domaine gececez server rese gidio gibi bu 1 haftalık surecte sorun olabilir bizi maruz gorun!
  • cons daha 2 haftalık serwerin neresini reslicen

bide siteye girerken bi sifre istıo...!!!

duzenleme plzzz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 4 Nisan 2008; 19:30:41 >
  • beyler ben SeRSeRi olesine bi nick aldim beni bazi arkadaslar taniodur hafta ici yokum bu yuzden haberim yokdu reslenmeden arkadaslar zaten res odulleri vs gitti pek res taraftari deilim ama bakalim bu res neyi getircek sitede pas sormasinin sebebi pc kapali oldugu icin olmasi lazim
  • Serseri neyi getirebilir ki daha 2 haftadan res bence cok yanlıs bisi o bisi diil duzdugüm setlere yazık

bide senin anchorla kurdugumuz guilde yazık...
  • walla bu reset insallah shoplara exc setler,silahlar katar...bone blade bulmak okadar kolay bisi diil
  • bak res isinde dediklerin doru bone vs bulmak o kadar kolay deil eet ama gordugun gibi servera yeni adamlar geldi ve siz 200 res oldunuz adamlar 5 res simdi dicen ki her 200 resde res mi atilcak server artik tanindi sorun olmas sanirim. 2. ben anchorla guild vs kurmadim anchor tanidimdi gm sifresini biliodu kendine set vs duzmus gm den sizede gm ile evliyim demis bende ole oldugunu gordum anda AnchoR u banladim ve sifremi deistirdim
  • Arkadaslar Serverimiz mufamily ilk kez acildi ve o yuzden taninmasi gerekiyodu ve terst edilmesi gerekiyodu simdi dediklerimizi yaptik ve guzel bi cıkıs elde etmek istiyoruz! Gereken bilgilendirme yapilacak!
  • Server Durumu OFLİNE

SEBEB?
  • Servera res atilicak bu yuzden server offline ama admin olmadigi icin server acilamio
  • ben siteye giremiom air-ties sifre istıo...
  • *-Bende de.

• quote:

Orjinalden alıntı: baboyaro

Servera res atilicak bu yuzden server offline ama admin olmadigi icin server acilamio

Senden baska anlayan yok beni yazdiklarimi okumuyolar adamlar :D
  • Sanki Servera Reset Atmak 1-2 GÜN SÜRÜOR GİBİ KONUSUON SENDE
  • bende sana zaten demedim ki saatler alio yada gunler orda ne yazdimi ii oku istersen admin olmadi icin server kapali dedim demi bende bilmiorum adminin nerde oldunu istersen yazmadan once yazilari ii oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.PaKo

Sanki Servera Reset Atmak 1-2 GÜN SÜRÜOR GİBİ KONUSUON SENDE

Pako senin oynamadığın server yok heralde yada 2 dakka oynayıp bırakmadığın
  • harbici admın yok adam msnyede girmıo.nerde bu admın nereye gitti.gmler soruya cvp yazın ltfn!!!
  • BEYLER SERVERE RESET FALAN ATILDIĞI YOK. NETTE SORUN YASADIK TELEKOMDAN TEKNISYEN CAGIRDIK. HATTA GELEN ADSL KABLOLARINDA ARIZA OLMUS ONU TESPIT ETTILER. AYRICA SEVINDIRICI BIR HABERDE REM TAKVIYESI YAPTIK MAKINAYA VE BU AY ICERISINDE IP DE SABITLETTIRIP 7/24 OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ .LÜTFEN OLUMSUZ BİR SEYLER YAZMAYIN. SAYGI DUYACANIZA İNANİYORUM. SERVERİİMZ 10 DAK SONRA ONLINE AKSILIK OLMASSA YENİ İP:78.165.126.45 TİR. IYI AKŞAMLAR.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.