Şimdi Ara

MU-FAMİLY FUN SERVER 1.04H (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohhh beee admı nerelerdeydin yaaw walla res'i duydugumda sıkılmıstım .ama simdi iioldu nese ben bidaha client indiriim gelicem oyuna
  • admın bide siteye girerken air-ties sifre istıo onu nasıl yapcass...
  • suanda yapmaması lazım verdığım ıpde yaz oyuna gır actım serveri yakında inşallah bomba gibi kararlar çıkacak çok güzel olacğız çok.
  • admın bi siteye bak yaw girmio....cok gec cevap werio fln dıo

bide serwer off niye..!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 6 Nisan 2008; 9:27:35 >
  • kardeş site normal serveride actım fakat ıp son günlerde sürekli değişmeye başladı.en yakın zamanda onada çağre bulacağız emi olun. yeni ip sıtedeki news bölümüne yazıyorum sureklı sabrınıza teşekkürler. kolay gelsin.
  • Arkadaslar emre abinin de dedigi gibi server online ram desteginin yapilmasi cok iyi olmus bu haber sevindirici!
  • bende daha yeniyim bunu açabilmek için gereken dosyaları buraya yazabilirmisniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

bende daha yeniyim bunu açabilmek için gereken dosyaları buraya yazabilirmisniz?

ne yi açabilmek için istiyorsun. anlayamadım kardeş.
  • siteeis off:S
  • SİTEMİZ DE SERVERİMİZDE FAAL ONLİNE BENCE SENDE PROBLEM VAR . NETINDE OLABILIR. SORUN YOK
  • Server online! Sende sorun var heralde kardes!
  • server onlıne arada servere saldırı yapılıyor tahmınım takılı kalıyormus gırılmıyormus. bu konuda bazı kişilere sordum bana soledıklerı saldırı yapıldığında bu tur problem olusur dedıler. başka bir fikri bilgisi olanla konusabılırız. suan server onlıne.
  • admın yaw bnm acc ın sıfresini biri deistirmis...napcam
  • Server güzele benzio res atmayı falan dusunuomusunz ? Yoqsa boyle devammı ?
  • dewam kardesım buyur gel serwera kasarim seni nick==>SaGo
  • Sitedeki download bolumu bos nerden bulabilirim clientle patch i ¿
  • patch de sorun oluyor bazen kaldırdım en basıtı ıp le girmek. sıtede newste sabıt konu var. olmassa msn mı vermıştim oradan da yardımcı oluruz. AYRICA SERVER ONLINE.
  • Total Accounts 6
    Total Characters 4
    Total Guilds 0
    Online Users 8

Öncelikle serverin hayirli olsun.Kardes benim anlamadigim konu total account 6 olmasina ragmen 8 online war bunu aciklayabilcek biri warmi acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuz-mu

Total Accounts 6
    Total Characters 4
    Total Guilds 0
    Online Users 8

Öncelikle serverin hayirli olsun.Kardes benim anlamadigim konu total account 6 olmasina ragmen 8 online war bunu aciklayabilcek biri warmi acaba ??

Kardes bu baslik kapancak ayrıca servera res attik exp arastırması yapıoz test serveri acık sitedeki ayar bozuklugundan o 6 acc olmasına karsın 8 online gostermesi her zaman 6 online gosterıo ayarlanmadı daha! ok?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.