Şimdi Ara

MU-FAMİLY FUN SERVER 1.04H (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradaslar gelin serwera kasiim nickim SaGo am sakın ıtem istemeyin gicik oluyom...
  • la sago sana itemlerimi veremmi vermeyemmi karar veremiyorum bu aralar metin2 ye geri dondum ne yapacagimi sasirdim :D
  • Yaws server neden OFF
  • Serwer nie off bnde off olcam artq dalcam onume gelene:P DARKBLUE AC SE>RVERİİİİ
  • Arkadaslar afyonda elektrikler yok 5 saattir simdi geldi emre abi iste gelince acacak 6 7 gibi ok? kusra bakmayin herkesten ozur dileriz!
  • yha tmm da bi yere gider insan jeneratör olan denioz girmio denioz girmio haber verir valla sea mu ya basliodm:)
  • admınım koy artık bi client siteye bulamıom uygun bi client walla bihaftadir oyuna giremıom
  • bu arada winter aksam oyuna gel werceksen weririsin. iyilerini ben alırım otekıleri dagtirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 2 Nisan 2008; 15:43:09 >
  • Kardesim Client :http://uploaded.to/?id=wpqom2 Burdan indir!
  • Server ne zmn açılacak?
  • arkadaslar SERVER ACIK SADECE IP DEGISMIS HALLETTIM SUAN PLAYER GIRISI YAPILIYOR. SITEYEDE YENI IPI VERDIM ORDAN OKUYABILIRSINIZ . TESEKKURLER.
  • Arkadaslar İp adresi sitede mevcut yeni indirenlerde zaten bi sorun yok!
  • hayırlı olsun server gusel olmuş
  • abi bn IP olayini beceremiom:(
  • SORUN YASAYANLAR hacks@hotmail.de ekleyin yardimci olurum!
  • server on gorunuslu off:D
  • ıstanblue serwer off

• ARJKADASLAR ELEKTIRIK KESINTILERI SIKLASTI BURADA YAGIS VE FIRTINADAN OTURU BU SEBEPTEN SUREKLI IP DEGISIYOR. ELIMIZDE OLMAYAN SEBEPLER BEN IPI VEREYIM OYUNA BAGLANIN SERVER 5 DAKKAYA KADAR ONLINE. 88.236.56.113 BUYRUN.
  • ISTANBLUE

öncelikle hayırlı olsun allah utandırmasın

ben servera giremiyorum dc veriyor msn gelsende bi yardım etsen bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_seven

ISTANBLUE
    öncelikle hayırlı olsun allah utandırmasın
    ben servera giremiyorum dc veriyor msn gelsende bi yardım etsen bekliyorum...

Kardes benim msn acil ekle istersen hacks@hotmail.de! yardımcı olurum!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.