Şimdi Ara

mu.hacker.la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu serverda oynayanınız belki vardır benimde adam var 32k bk adminler portu deiştirmişler hahamu ile dupe yapılmasın die ben modemi scanlayıp portu buldum port : 33333 işine yarayacak olanlar kullanabilir

saygılar

• oynadım ben ama güzel değil server bende kendime iyi set yapmıştım burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

oynadım ben ama güzel değil server bende kendime iyi set yapmıştım burda
  • bende oynadım çok çabuk sıkıldım :d
  • atown bu mu.hacker.la da ben en son patchı indiremedim yaw sen bir yere upload etsende buraya link versen olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch_King

atown bu mu.hacker.la da ben en son patchı indiremedim yaw sen bir yere upload etsende buraya link versen olurmu

patch a gerek yokki launcher indirip gireceksin yada ip eklenen launcher varsa ekle

ip : 83.99.129.190
    port : 33333
  • saol kardes bişi daha sorcam bu mesela birisini sananeTR yi sikayet edecemde nerde bu şikayet butonu cvp yazarsan sevinirim bide bu mu.hacker.la da lag yok demi?
  • denedim olmadı oyundan atıyo ne yapacaz istersen sende bi dene bu son pathı indir bi yaw bir yere upload et bende gireyim bakalım nasıl server inşallah lag yoktur
  • Witch_King kardesim hemen üste sağa bak orada şikayet var ona tıklaman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDyingBride -- 1 Haziran 2006; 13:07:23 >
  • buna tıkla

• A~town akrdes sana bi server i.p si versem onunda port unu bulabilirmisin? sansar.ath.cx cok lasim bi yardım ediver.
  • ok bi bakim
  • tessekurler herkese
  • yav nolur acık bir sey bulun LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• eet ya az kişi var bide lag oluyo
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.