"Ne zaman takdir değil, taklid ediliyorsak o zaman başarıyı yakalamışız demektir."
Su Söz acayip hosuma gitti ben basariyi elde etmisim bu söze göre herkez beni taklit edio
Yasin Hayirli olsun
Burda daha yazmayı bilmeden övünenlermi var ? Yaşın kadar yazım hatan var.
Onur yol al kuyruk acini burda giderme hadi
Server Hazirlanmistir. KayitLar Baslamistir. HayiRLi olsun herkeze
Hayirli Olsun Gokhan İşallah Tutar
server ne zmn acılıcak ?
Yorumlarınız için teşekkür ederim... Sunucumuza yapılan onlarca sabotaj çalışmlarına rağmen sunucumuz söylenen günde faaliyete başlamış bulunmaktadır.
Umarım herkezin eğlenebileceği nezih güzel bir ortam oluşturabilirsiniz oyun içerisinde...
Hayırlı olsun inşallah uzun ömürlü olur...
Teşekkürler..
hayirli olsun kardesim seni ii tanirim hersey istedigin gibi olur
Merhabalar;
GM'lerimizin hatalı makina kullanımı sebebi ile sunucumuz devre dışı kalmıştır. Sunucumuz yeniden yapılandırılıp hiç bir veri kaybı olmaksızım yeniden online olacaktır, aynı zaman da web site adresimiz değişmiş olup yeni adresimizwww.gamex.gen.tr olacaktır. Yapılan bu plansız kesintimiz için kullanıcılarımızdan özür dileriz.
Arkadaslar İstanbulMu ve Mu-PiareX guclerini birlestirmistir artik daha kaliteli bir server icin elimizden geleni yapmaktayiz... Mu-piareX de oynayan arkadaslar accleriniz silinmedi direk oyuna girip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz Yeni site adresi http://www.gamex.gen.tr/ veya http://ist.sytes.net/ herkeze ii Oyunlar dileriz SERVER DEDİCATED olmustur...
bunun haricinde Metin2 LineAge2 calismalarimizin testi bitmis olup serverlar en kisa zamanda online olucaktir... Ana Sayfamizdan takip edebilrsiniz yeniliklerimizi...
Sunucularımızdaki problemler giderilmiştir, isim değişikliği tamamlanmıştır, yeni adresimizwww.gamex.gen.tr'tir. Oyunda bulunan arkadaşlar her hangi bir veri kaybı yaşanmamıştır oyuna kaldıkları yerden devam edebilirler..
Oyuna girebilmek için Season6 client indirmelisiniz..
Not: PiareX oyun sunucusu GaMeX olarak değiştirilmiştir ve GaMeX oyun sunucumuz İstanbul-MuOnline sunucusu ile birleşmiştir..
Herkese İyi oyunlar..
Şimdi iki server da kaldığı yerden devam ediyor mu ?
Yoksa sadece dost oldunuz ve site adı mı değişti ?
Yani birleşmeden kastınız nedir ?
Üst konuyu ona göre düzenleyeceğim o yüzden soruyorum. Hayırlı olsun.
2 Serverin dataları birleştirilmiş ve oyuncular tek bir servera toplanmış bulunmakta. Istanbul-Mu da PiareX-MU da kaldığı yerden tek çatı altında devam ediyor
Şimdi birşey fark ettim ve çok ilgincime gitti bir şirketiz diyorsunuz ama siteniz bir şirket için baya zayıf. ( Görsellik birşet ifade etmez içeriğin yanında) Fark ettiğim hususlardan bazıları;
Pek çok kişi fark etmiştir çoğu linkin geçersiz olduğu, belirtilen sayfanın olmadığı Madem bir şirketsiniz bir politika, gizlilik ve güvenlik bilgirgesi yanınlanması gerek değil midir hadi onu geçtim iletişim sayfası bile görüntülenmiyor Komiğime giden şeylerden birisi "2007 PiareX" denmesi acaba bunca sene boyunca bu siteler hiç mi editlenmedi ? Meta taglarında PiareX de bulunuyor bir, GameX de taglar bulunmuyor ayrıca bari charseti iso-8859-9 kullanın Bana nedense siteler hazır temaların üstüne oynanmış süslenip püslendirilmiş birşey gibi geldi Madem bir şirketsiniz server sitesi neden sytes.net üstünde
Bana pek samimmi gelmedi doğrusu görsellik ile kandırmaca ya benziyor güzel bir strateji :)
Bu arada ben "Suçlama" yapmıyorum sadece özgür fikir ve düşüncelerimi aktarıyorum
Bilmiyorum yani bir tek ben mi dikkat ettim bunlara anlamadım :))
Saygılar, Başarılar :)
:) Webnoz.comWHMCS ye yeni geçiş yapıldı çoğu linklerin editlenmesi elbette zaman alıcak.. Piarex.net webnozun AWBS'den WHMCS ye geçişi yüzünden yarım kaldı 2007 de başlayan piarex bir çokkez tasarım değiştirmiştir son hali 1 ay gibi bir zaman önce değişti ve o şekilde kaldı biraz bilginiz varsa biliyorsunuzki WHMCS için tema hazırlamak kolay birşey değildir özelliklede CSS de..
Sytes.NET konusuna yanıt veremeyi unutmuşum..
Istanbul-Mu sitesini hiç elimize almadan burak arkadaşımızın sitesini iframe kodu ile kendi ismimiz altına çektik.. sytes.net konusuda bundan ibarettir
Aslında keşke kendiniz yazsanız ASP ile ama mantıken güvenliği kanıtlanabilmiş portal şekillerini kullanmakta mantıklı ;) Ben sadece dikkat ettiğim hususları belirttim "Mu-İstanbul" un da ifremesini fark etmiştim ilk günden ama genede belirtmek istedim :) Dediğim gibi sadece "fikir ve düşünce" belirli bir amaç yok fark ettiğim şeyleri yazdım ki açıklaması geldi umarım Başarır sınız GameX misyonunuzu :) bakarsınız asp nin dibine vurmaya çalışıyorum şu sıralar 1 sene sonra tekrar görüşürüz :)
girişimci arkadaşlara kapımız herzaman açık.. aklınıza takılan soru(n)lar için msn'im 7/24 açık durumda elimizden gelen desteği sunarız :)
Sunucu saat 21.00' da Online Arkadaşlar Herkesi bekleriz..