Şimdi Ara

Mu-Heroes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : Heroes-Mu
    Versiyon : Season 6 Espideo1 (2.0.4.0)
    Server Kapasitesi : 750
    Dedicated : Evet
    Up Time : 7/24
    Website : Mu-Heroes
    Üyelik Alımı : Mu-Heroes
    Forum : GaMeX.Gen.Tr

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp : x1000
    Drop : %60
    BB : "/zen" komutu açık "10m"
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 20.000.000
    Event :
    Reset Stili : Siteden
    Reset Point : Pointler Siliniyor ve +500 olarak veriyor
    Max Stats : 65535

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Summoner : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : : 7
    Rage Fighter : 7

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %55
    Soul + luck : %80
    Life : %90

...:::Chaos Machine:::..

+10 : %80
    +11 : %75
    +12 : %70
    +13 : %65
    +14 : %60
    +15 : %50

...:::Event:::..

Blood Castle : Çalışıyor!
    Devil Square : Çalışıyor!
    Illusion Temple : Çalışıyor!
    Chaos Castle : Çalışıyor!
    Castle Siege : Çalışıyor!
    Nightmare Event : Çalışıyor!
    Cry Wolf Event : Çalışıyor!
    Double Goer : Çalışıyor!

Duel Sistem : Çalışıyor!
    Izleyici Sistem : Çalışıyor!

...:::Admin & GM:::..

Admin : HeRo

Game Master :

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :

Patch :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solutions -- 2 Ocak 2011; 15:36:46 >

• Dostum Yukarıda verdigin siteler Sunucu Siteleri ve değişik sitelere yönlendirmeler yapıyor. Burası DonanımHaber MuOnline Bölümü Sunucu şirketlerinin veya baska türlü sitelerin reklamlarının yapılması yasak olduğunu herhalde ki bilmiorsunuz. Sitelerin yerlerini account alınan yerlerdeki siteniz olarak degiştirirseniz hem sizin için hemde yöneticiler için daha iyi olur. Kolay gelsin.
  • Merhaba;
    Bizler zaten Sunucu firmasıyız reklam yapmak amacında değildik sadece günümüzde önüne gelen server açıp kalıcı olma sözü verdikten sonra serverini kapatıyor bizim bir hosting firması olduğumuzu anlamanız için sitelerimizi eklemiştim yalnış anlkaşılmasın. Piarex ve webnoz aynı firmadır hosting reseller ve sunucu satışları için o ismi kullanıyoruz website tasarımları görsel tasarımlar içinse piarex'i kullanıyoruz oyun isminden de bu anlaşılabilir zaten kaldıki buraya reklam yapmaya ihtiyacımız yok zaten googlede yeterince reklamımız mevcut.
  • Dostum güzel birşey paylaşmıssın eline saglık fakat donanımhaber de reklam veriliyor ben sana bunu demek istiyorum. Sen reklam vermişsin google a bu bizleri alakadar etmez. Verdigin sitelerin muonline sitesi ile alakası yok. Şimdi bende bir server acayım bende sunucu aldıgım kişiye söyleyeyim reklamını yapıcam yazıcam adını diye sonra burası cok farklı boyutlara gider. Konu sizin konuunuz karar sizin kararınızdır. Saygı duyarım.
  • @RageFighter

Serverın sitesini yazmasalar haklısında serverın barındığı sunucunun adresini verip doğruluğunu kanıtlamak adına yapılmış birşey bu bence. Kötü düşünmemek gerek zamanında normal ev pc'sini dedicated server olarak tanıtanlar çok oldu çünkü.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageFighter

Dostum güzel birşey paylaşmıssın eline saglık fakat donanımhaber de reklam veriliyor ben sana bunu demek istiyorum. Sen reklam vermişsin google a bu bizleri alakadar etmez. Verdigin sitelerin muonline sitesi ile alakası yok. Şimdi bende bir server acayım bende sunucu aldıgım kişiye söyleyeyim reklamını yapıcam yazıcam adını diye sonra burası cok farklı boyutlara gider. Konu sizin konuunuz karar sizin kararınızdır. Saygı duyarım.

sanırım anlatamadım webnoz ve piarex de bize ait bir firma kendi sunucularımız ve kendi sayfalarımız. makinalarımızın online oyunlardaki performansını göstermek için yapılmış birşey mu online serveri
  • Sanırım söylevlerim yanlış anlaşılmış. Burada MuOnline oyuncuları ilk önce tanıtım kısmındaki en üstte bulunan Website kısmına bakıyor bakıncada Serverin sitesine degilde arkadaşların Sunucu ş,irketlerinin baglı bulundugu yer açılıyor. Peki bu reklam değilde nedir ? Reklam için DonanimHaber ile başınız agrıya girmesin diye o msjı yazdım yoksa bir artniyetim yoktur bu konu ile alakalı.

@ Uğur Arkadasım haklısın öyle insanlar görüyoruz ki Ev makinalarını Dedicated diyerek insanları kandırıyorlar. Hatta Season6 açtık deyip yok 12. karakteri ekledik deyip insanlar sırf kendi oyununda oynasın diye kendilerini kılıkdan kılıga sokanlarıda gördüm burada. Hiçbiriside Season6 değil ama insanları kandırma amaçlı olarak o şekilde yazdılar. MuOnline Season6 için arkadaşlarımız bilgilenmeleri adına açtığım konuda kilitlenmiş. Aslında kilitlenmemiş olsa daha yenilikler ekleyecektim. Yönetici arkadaş kilidi açıp gereksiz msjları silerse gerçekden MuOnline oyuncuları için güzel anlatımlarımız var.

Herkese iyi Günler ve Hayırlı bayramlar dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Öncelikle, Mu Online'da çoğunlukla ev serveri kurulduğu için Dedicated sayısı diğerlerine göre daha az oluyor. Özellikle evinde server kurup burada Dedicated olarak tanıtanları sayarsak Web Site bölümünü alternatif olarak belirtmeniz iyi olmuş. Umarım beklentilerin karşılandığı ve güzel bir server olur.

Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyphens

Merhaba,

Öncelikle, Mu Online'da çoğunlukla ev serveri kurulduğu için Dedicated sayısı diğerlerine göre daha az oluyor. Özellikle evinde server kurup burada Dedicated olarak tanıtanları sayarsak Web Site bölümünü alternatif olarak belirtmeniz iyi olmuş. Umarım beklentilerin karşılandığı ve güzel bir server olur.

Hayırlı Olsun.

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
    Bu sunucudan herhangi bir bekletimiz yok aslında biz sadece show yapıyoruz bloglarımızda yayımlamamız için yapmış olduğumuz bir çalışma bu sadece. Sunucularımızın online oyunlardada herhangi bir sıkıntı yaşatmadan sorunsuz çalıştığına dair bir kanıt. Mu online sadece bir başlangıç bu konuda devamı olarak planlarımız metin2 cabal ve lineage serverlerini kurmak sonucta herkez oyun oynamak istiyor biz sizlerin oynun oynamanıza olanak sağlayarak sunucularımızıda test etme şansı buluyoruz buradan sunucumuzda oyun oynayan ve beta sürümüne destek veren arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Dipnot: Testleriniz başarılı oldu serveri kapatıcakmısınız gibi bir soru gelmeden ben cevabı vereyim Sunucular oyunlar için özel olarak hazırlandı ve kesinlikle kapatılması gibi bir durum söz konusu olmayacak müşterilerimize göstereceğimiz sözlü değil görsel bir kanıt daima kalmalı.

• @Solutions

Gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz. Bu arada sizinle iletişime geçebileceğim bir adresiniz varsa Beta sürümünde sizlere yardımcı olmak isterim.
  • gokhan@piarex.net bu kişisel msn adresim
    Muonline@piarex.net buda oyun için açılmış mail adresi (Msn değil)
    Şirket bilgilerimizde zaten sitemizde yayınlanıyor
  • server offline birader
  • @bloodykill
    Gökhan dün gece makineyi formatlıyordu Salı günü orjinal files ile açıcaklar.
  • HayirLi Olsun Gokhan

sinek gibi bos insanlar dolmus forumda vız vız otuyör bos konusmaktan baska isi yok
  • Server şuan kapalı durumdamı ? başlamayı düşünüyorum?
  • @silverhand

Şuanda server kapalı. Bildiğim kadarıyla Salı günü orjinal Season 6 files ile kurucaklar..
  • Merhabalar;

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle buralara pek fazla zaman ayıramıyorum.. Geç verilen cevaplar için kusurumuza bakmayın.

Posted herkez istediğini söylemekte özgürdür düşüncelerini dile getiriyorlar kendilerince bırakın konuşsunlar...

Bloodykill evet ne yazıkki şuanda serverimiz kapalı durumda sunucuda kullanıcı isimleri yüzünden meydana gelen bir hata yüzünden 2003 server hata verdi ve sunucuyu devre dışı bırakmak zorunda kaldık fun serverimizdeki bu kesinti için kusurumuza bakmayın.

Silverhand evet şuanda oyun sunucusu kapalı durumda oyun sunucusu yeniden kurulduğu için fun serveri aktif etmedim. Orjinal dosyalarımız beklenen tarihten önce elimizde olacak pazartesi günü büyük ihtimalle 17:00- 19:00 saatleri arasında server(larımız) online olacaklar.
  • Hayırlısı olsun Gökhan
  • dün oyun offlinedı bu sefer site açılmıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Solutions

Merhabalar;

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle buralara pek fazla zaman ayıramıyorum.. Geç verilen cevaplar için kusurumuza bakmayın.

Posted herkez istediğini söylemekte özgürdür düşüncelerini dile getiriyorlar kendilerince bırakın konuşsunlar...

Bloodykill evet ne yazıkki şuanda serverimiz kapalı durumda sunucuda kullanıcı isimleri yüzünden meydana gelen bir hata yüzünden 2003 server hata verdi ve sunucuyu devre dışı bırakmak zorunda kaldık fun serverimizdeki bu kesinti için kusurumuza bakmayın.

Silverhand evet şuanda oyun sunucusu kapalı durumda oyun sunucusu yeniden kurulduğu için fun serveri aktif etmedim. Orjinal dosyalarımız beklenen tarihten önce elimizde olacak pazartesi günü büyük ihtimalle 17:00- 19:00 saatleri arasında server(larımız) online olacaklar.

Harbi Harbi sen cok bos zamanin varki bos bos okumadan yaziyorsun yazik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.