Şimdi Ara

Mu Heroia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Exp 700x, Drops 60%
    Level Reset: 400
    Level Reset Cost: 200 millions
    PK Reset Cost: 200 milions

Total Servers capacity: 700 players
    Heroia Mu Server Lag Info: 127 ms
    Anti-Dupe protection
    Server 1: trade enabled, no vaults
    Server 2: vaults enabled, no trade

Heroia Mu Server Maps: Lorencia, Dungeons, Davias, Noria, Lost Tower, Place of Exile, Arena/Stadium, Atlans, Tarkan, Devil Square, Icarus, Blood Castle, Chaos Castle, Kalima, Dare Evil, Castle Siege, Aida, Crywolf,

Total Users: 11049
    Total Connected Users: 700
    Heroia 1 Connected Users: 361
    Heroia 2 Connected Users: 339
    Total Characters: 19599
    Total Guilds: 1274

Baska Bişey Yazmiorum mu.heroia.com Gelirseniz beni bulun SouL[MG] char name

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtheme -- 25 Şubat 2006; 11:56:32 >

• evet guzel server orası Da illaki 200 mbi indirmen lazim gidip te baska bi 1.1 in icine attıgın zaman olmuyor :D ve ftp serverı yawas oldugu ıcın oranın 1gunde inio arkadas tam 1 gunde ındırdı 512 ile ama guzel servermış
    linki vermeyı unutmuşun mu.heroia.com da linki
  • bence dikkatli bak link i goruceksin

Baska Bişey Yazmiorum mu.heroia.com Gelirseniz beni bulun SouL[MG] char name :))

buna + olarak ben yaklasik 1,5 satte indirdim setup unu 1024 adsl ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtheme -- 25 Şubat 2006; 16:48:50 >
  • lol :D walla 512 ile 2 kb/sn hızla indiriodu dedim boswer ugrasma Darklords u lvl kacta acıon orda?
  • indircem oyunu bless bug warmı yoksa cok rahat dusuomu para bıraz aydınlatsana oyunu walla server yok :D
  • valla para problemi yasamassin serverde icarusda 15 dakka kastin mi 600 700m para topluosun yerden + bb off bless rahat dusuyor serverde ama chaos bless den daha degerli ds ve bc biletleri icin chaos lazim
  • beyler bu serverda reset kolay olurmu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar linki buldumda hç sevmedigim bir siteye giriyor File Front ben bu sitede yapamiyom i

burayaa linki koyun lutfen
  • Client i http://38.118.213.213/lzaxbgxxzr+/personal/i/idagakash/HeroiaFullClient.exe

Adresinden indire bilirsin tek tıklama ile :)

Eklemeyi Unutmusum Dark Lord 250 Level de acilioyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtheme -- 26 Şubat 2006; 12:33:04 >
  • burda reven yapılıyor ama nasıl yapılıyor bi söleseniz çok güzel olur bende yeni geçtim yardımlara açğığm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.