Arkadaşlar serverimize Gelenede gelmeyene de teşekür ederiz Serverimize emeği geçenlerede ayrıca teşekür ederiz
arkadaşlar ne oluyor yine adminleri kaybediyoruz lütfen serverlarınızı kapatmayın türkiyenin kaliteli serverlara ihtiyacı var muturka nın kapanmasına ayrıyeten üzüldüm çünkü gerçekten çok iyi bir serverdi ... siz serverlarınızı kapatınca server bulamayanlar yani önüne gelen herkes server açıyor ve gerçekten bu işten anlayanlarında adlarını kirletmiş oluyorlar ama herkesin kendi iradesidir ...
Saygılar
tReX
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
arkadaşlar ne oluyor yine adminleri kaybediyoruz lütfen serverlarınızı kapatmayın türkiyenin kaliteli serverlara ihtiyacı var muturka nın kapanmasına ayrıyeten üzüldüm çünkü gerçekten çok iyi bir serverdi ... siz serverlarınızı kapatınca server bulamayanlar yani önüne gelen herkes server açıyor ve gerçekten bu işten anlayanlarında adlarını kirletmiş oluyorlar ama herkesin kendi iradesidir ...
Saygılar
tReX
Katılıyorum..Muİstanbul'un kurucusunuda tebrik ediyorum serverı uzun bi süre online tuttu..Benden bi tavsiye Bence servera bi reset atsın exp yi falan düzeltsin yükseltsin yani eminim ki oynuyan olur ama kendisi bilir genede
Serveri istedigim kadar açık tutabilirim yani herhangi bir sebebden dolayı kapamıyorum piyasada bir çok server oldu bizim serverde 15-30 arası player var muonline 15-30 kisi ile oynanacak bir oyun degil ve her önüne gelen server açmaya devam etmektedir ve herkes tanıdıgının serverinde oynuyor bu yüzden muonline oynama zevki gittikçe kaybolmaktadır diye dusunuyorum Serveri resetlesek de birşey değişmeyeceğini düşünüyorum serveri resetleme olayını bir kaç arkadaşta tavsiye etti ama bilemiyorum Uygun bir zaman olursa makinanın düğmesine basmak yeterli olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: mu-istanbul
Serveri istedigim kadar açık tutabilirim yani herhangi bir sebebden dolayı kapamıyorum piyasada bir çok server oldu bizim serverde 15-30 arası player var muonline 15-30 kisi ile oynanacak bir oyun degil ve her önüne gelen server açmaya devam etmektedir ve herkes tanıdıgının serverinde oynuyor bu yüzden muonline oynama zevki gittikçe kaybolmaktadır diye dusunuyorum Serveri resetlesek de birşey değişmeyeceğini düşünüyorum serveri resetleme olayını bir kaç arkadaşta tavsiye etti ama bilemiyorum Uygun bir zaman olursa makinanın düğmesine basmak yeterli olacaktır
Sen biliyosun..Hayırlısı neyse o olsun..
Haydaaaa ne oluyor ya sebebsiz server kapanırmı?
hayırlısı olsun kardes ee server kurmayı webzen bu şekilde yaptıgı için bence tek suçlu webzen....
hayırlısı olsun kardes ee server kurmayı webzen bu şekilde yaptıgı için bence tek suçlu webzen....
webzenin serverları bu şekilde mi sanıyorsun? adamlar tamamen dos ortamı çalışıyorlar.bu kullandıgın serverlar emulator.yani bir başkası tarafından kodlanmış serverlar..webzenle alakası yok..
quote:
Orjinalden alıntı: OSIRIS
quote:
Orjinalden alıntı: [DarkSM]
webzenin serverları bu şekilde mi sanıyorsun? adamlar tamamen dos ortamı çalışıyorlar.bu kullandıgın serverlar emulator.yani bir başkası tarafından kodlanmış serverlar..webzenle alakası yok..
Katılıyorum kullandıgımız server dosyaları kesınlıkle edıtlı webzenle fazla alakaları kalmamıs dosyalar
peqi knightta neden her önüne gelen server kuramıyor ???
tek suç bu server kurmayı ortaya atandadır.
önceden adam akıllı 5-6 server wardı
şimdi sadece türkiyede bile 400-500 server war.
diğer ülkeleri felanda toplarsak 3000-4000 arasi bisi oldugunu düşünüyorum
sınıfımdakı 21 erkeğin arasından 12 sinin serveri war .
BU DURUMDAN ÇOK SİKAYETÇİYİM
SİZİNDE ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoRazor
tek suç bu server kurmayı ortaya atandadır.
önceden adam akıllı 5-6 server wardı
şimdi sadece türkiyede bile 400-500 server war.
diğer ülkeleri felanda toplarsak 3000-4000 arasi bisi oldugunu düşünüyorum
sınıfımdakı 21 erkeğin arasından 12 sinin serveri war .
BU DURUMDAN ÇOK SİKAYETÇİYİM
SİZİNDE ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM
Oda Guzel 21 erkekten 12 si serveri var
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Lord Oda Guzel 21 erkekten 12 si serveri var
Sözü geçen 12 kişi erkekliğe ilk adımı attılar yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme