Şimdi Ara

İşten 1-2 Saat Erken Çıkmak İçin Bahaneler [ 08-18:00]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat 15:30 / 16:00 gibi çıkmam gerekiyor ama gerçek sebebini bizim yöneticilere söyleyemem. Normalde 18:00 paydos saati. Acaba nasıl bir bahane, beni 2 saat erken çıkartabilir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İşten 1-2 Saat Erken Çıkmak İçin Bahaneler

Yoğun bir iş günü sırasında, zaman zaman işten erken çıkmanız gerekebilir. Ancak, bunu yaparken profesyonel ve anlayışlı olduğunuzu göstermek önemlidir. İşte işten 1-2 saat erken çıkmak için bazı geçerli bahaneler:

• Ailevi Acil Durum: Çocuğunuzun hastalanması veya aile üyenizin acil bir durumda olması gibi ailevi acil durumlar, işten erken çıkmak için geçerli bir nedendir.
    • Doktor Randevusu: Önceden planlanmış bir doktor randevunuz varsa, bunu işvereninize bildirmeli ve randevu için izin istemelisiniz.
    • Önemli Kişisel İş: Evrak işleri, ev onarımları veya diğer önemli kişisel işler, işten erken ayrılmak için makul bir bahane olabilir.
    • Trafik Sorunları: Beklenmedik trafik sorunları nedeniyle işinize geç kalırsanız, bu durumu işvereninize açıklayabilir ve erken çıkmanıza izin vermesini rica edebilirsiniz.
    • İş/Okul Etkinlikleri: Çocuğunuzun okul etkinliğine veya işinizle ilgili bir toplantıya katılmanız gerekiyorsa, bunu işvereninize önceden bildirebilir ve izin isteyebilirsiniz.
    • Zihinsel Sağlık: Bazen, stres nedeniyle veya kişisel sorunlar nedeniyle zihinsel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bu durumlarda, işvereninizden erken çıkmanıza izin vermesini anlayışla isteyebilirsiniz.

İşten erken çıkmadan önce, işvereninizle konuşmanız ve açık ve dürüst olmanız önemlidir. Durumunuzu açıklayın ve neden erken çıkmanız gerektiğini belirtin. Ayrıca, iş yükünüzü tamamlayabileceğinizi veya erken çıkmadan önce diğer düzenlemeler yapabileceğinizi göstermeye çalışın. Profesyonel ve saygılı bir yaklaşım, işvereninizin izninizi vermesini daha olası hale getirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gerçek sebebini bize söyle sana yalan bir sebep bulalım
  • cenaze ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

gerçek sebebini bize söyle sana yalan bir sebep bulalım

Arkadaşımın yanına uğramam lazım o başka bir yerde çalışıyor. Şimdi böyle söylesem onlara çok gereksiz gelir.
  • Valla gunahina ortak olmak istemiyorum ama bir iftara davetliyim de karsida yakin akraba gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim babam her bahanede bir akrabamızı öldürüyordu en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Valla gunahina ortak olmak istemiyorum ama bir iftara davetliyim de karsida yakin akraba gibi .

İftar saat geç ya hani onu bahane edebilirler. Saat 6 da çıkıyorsun yetişirsin gibisinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi yakınım trafik kazası geçirmiş hastaneye gitmem gerek
  • Adetim geldi ayol de

• bu arkadaş bizim ofisin o işten sorumlusu, çağırayım yardımcı olur

@synchyall
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

bu arkadaş bizim ofisin o işten sorumlusu, çağırayım yardımcı olur

@synchyall

Gün abiyi de mentionlasaydin
  • Git ozel bir isim var onemli bir iki saat erkek cikmam gerekiyorde ne yalan soyle nede sikinti yap.

İsler yogun ve patron kil degilse izin verir

• quote:

@synchyall

ofiste uyuduğun günleri Gün bey biliyor mu citi?
  • quote:

@synchyall

burakcım kendı yaptıgını yap. orucluyum de çık. benden daha ıyısın bu konuda:)
    @Citizen
  • Uzak akrabayı öldürebilirsin

• hiç kimse de yardım etmemiş kasayı yan yatırmam lazım de
  • quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Uzak akrabayı öldürebilirsin

lan

• patrona ufak süprizler yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.