Şimdi Ara

MU-İZMİRLEE TEKRARDAN AÇILSIN-ANILARIMIZ COKK[:D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Çok özlüyoruz bu serveri .. çok anılarımız oldu. acaaip eglenceli serverdi .. ercan abi kurmus diyolar.. ercan abiye sesleniyorumm Ne günlerdi ya. Kale savasları unutulmazdı

Nick=SharL0 , Inziaga.

• ben ercan abinin oğluyum ve de server kurmayı da düşünmüyor.
    Nick=Zeus Guild=BUCALEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekogulo -- 4 Temmuz 2010; 14:27:50 >
  • SENDE HER OYNADIĞIN SERVERİ ÖZLİYON BE HACI GEŞMİŞE ÇİZGİ ÇEK YENİ ANILAR YARAT KENDİNE
  • bencede +1 alibaba0202
  • Açılmasını bnde isterdim güzel bi serverdi yönetim biçimi falan ama alibaba0202 dedigi gibi çek bi çizgi geç xD
  • Her açılsın diyenin istedigi yerine gelmiş olsaydı :) ortalık simdi serverdan gecilmezdi. O zaman bizde TurkishMu açılsın diyoruz kücüklügümüzde oynadık ama şimdi TurkishMu yu aratmayacak kadar büyük ve Onun kadar belkide daha kaliteli bir Server var orada oynuyor hatta yöneticilik yapıyorum. Ama şimdi adını söylesek gelip hemen ya ban atarlar ya msjımı silerler yada vs vs vs . Yani Ülkemizde iyi işler yapmaya calısanların önü belirli güçler tarafından kesilir bent cekilir olmus. sanırım MuOnline ın GLADİO su bunlar. :D Demek istedigim kişilere msjlar kendiliginden gider. Onlar simdi ya msjı siler ya sildirtir yada beni cezalandırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 2 Temmuz 2010; 17:34:51 >
  • Para İnsani oyle bir degistiriyorki Maymun dahi ediyor...
    Cıkar ci menfeatci yalanci duzenbaz vs
    Dikkat edilmesi gereken tek adamlar

MU-İZMİRLEE Guzel bir server tekrar acilirsa neden oynanmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustea_mg

Para İnsani oyle bir degistiriyorki Maymun dahi ediyor...
    Cıkar ci menfeatci yalanci duzenbaz vs
    Dikkat edilmesi gereken tek adamlar

MU-İZMİRLEE Guzel bir server tekrar acilirsa neden oynanmasin

Haklısın para insanı maymun dahi ediyor. Bunun en güzel örneklerinide görebiliyoruz.
  • Taklitciler cogaldi gercekten
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.