Şimdi Ara

Mu Manisa Acildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilen yok mu yaww sabhtan beri bekliyomm serwer kacta accilir acabaa???????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGameee

bilen yok mu yaww sabhtan beri bekliyomm serwer kacta accilir acabaa???????????????

walla bi admine sormayı dene istersen
  • beyler gelin manisa muya resimi attim zaten herkesi beklerim lag cidden hic yok fun cronic45 yeni spotloarda koydu serwer super olduu valla gelene yardimci olurum
  • upppp

• yaw server 00:00 da kapanıomuş ne anladım ben bu işten yeter artık ya 7/24 server istiorzzzzzzzzzzzzzzzzz.ßiz mu bekledm okadar onunda spotu çok kotu pffffffffff
  • serwer neden kapali yaww CroniC nerdesin yawwwwwwwwww serwer zaten 7/12 bide kapanirsa olmass acinn lutfennnnnnnnnn!!!!!!!!!!
  • saol[font="Microsoft Sans Serif"][/folllllllllllllllllllllllllll
  • arkadaslar bence o serverdan adam olmas 7/24 degil zaten kolay bi server kas kas nereye kadar bence bi zorlugu olmas gerekir ole bi günde 1 res 1 hafta sonra ne olacak bence server acarken ilerisinde dusunmek gerekir bence bu server larda herkez server aciyo ozamn bende paraya kiyip akara mu aciyim oel isi bi,lene birakin :D:D:D:
  • kesss be sana mi sorduk allah allah git baska yerde yap turkish mu reklamini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolverinX -- 17 Haziran 2006; 18:18:53 >
  • burda turkısh mu reklami yapan yoq sadece imzam ole olabilir ben kimseye reklam yapmam reklami sevmem bide cvp verirken lutfen argo ve tersleyici kelimeler kulama!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: okinowa_1

arkadaslar bence o serverdan adam olmas 7/24 degil zaten kolay bi server kas kas nereye kadar bence bi zorlugu olmas gerekir ole bi günde 1 res 1 hafta sonra ne olacak bence server acarken ilerisinde dusunmek gerekir bence bu server larda herkez server aciyo ozamn bende paraya kiyip akara mu aciyim oel isi bi,lene birakin :D:D:D:

okinowa doğru söylüyorsun işi bilene bırak hadi canım kötü sözler kullanmak istemiyorum

• Serverde online hesap 30 u bulduğunda 7/24 olacaktır. Su an 23 sukın dişinizi
  • bi de ben geliyom bi de ben bakcam :D
  • cronic tesekkur edrim ama bunlar careyi koca kari gibi beddua da buluyor istediginizi yapi n giden sizin paraniz toplayin mahallenizdekielri yardimlasma icinde oynayin ozellikle mahalleden 5 kisiyide gm yapin arkadasslar birbirini gozzetlesinAMA SİZE Bİ SOZUM VAR Kİ BU %100 DOGRU SİZİN OYNUNUZDA OYNAYACAK USERLER MAHHALENİZİN ADAMİ OLMAMK SARTİYLA BASKA SEHRDEN OLSUN SADECE OYNAYACAGİ GUN SAYİSİ NE BİLİYORMUSN 1 HAFTA DİYİMDE UZULME 1 HAFTA BİLE COK HATTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinowa_1 -- 20 Haziran 2006; 14:15:41 >

• lan olum akilli ol kafami bozma senin gibi bebelerle ugrasmim bak
  • THEGAME son yazdigimi oku ondan sonra konusss tammmmmmmmiii!!!!!!!!1
  • okinawa karneni yeni aldın galiba hadi abim sen türkçeden nasıl geçtin. Su an yazdıklarını anlamaya çalışıyoruz ne demeye çalışıyor bu diye hadi abim yoksa burda 1 hafta daha uzaklaştırılmak zorunda kalacam
  • AMA OKUYAMİYONUZ Kİ KARNEMİ YENİ ALDİM EWET LİSE SONA GECTİM :d

ABİ DEMEK İSTEDİGİM SU Kİ BUNLAR ANCA BEDDUA EDİYOLAR NEYSE BENDE ONLARA DEDİMKİ YAPTİGİNİZ SERVERA ANCA MAHHALLEDEKİ ARKADASLARİNİZ GİRER ONUN HARİCİNDE BASKA BİSİ DEMEDİM AYRİCA TURKCEMDE 4 DU
  • evet tükçen 04 belli
  • abi ayip oluyo turkcem 4 yani iyi notunda bu 04 lafiyla beni assagilamis oluyosun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.