Şimdi Ara

Mu Manisa Acildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam belkı 7/24 dııl server ama Kesınlıkle 7/12 mı yanı acılıs ve kapanıs saatlerı hıc sasmıormu?
  • çok şaşıo hemde oyle boyle deil bi gün 9 da bi gün 10 da deişio hep

• Hakan canın fazla gelio heralde abim ölmekle bayılmak arasında farkı öretemedik sana
  • çok şaşıo hemde oyle boyle deil bi gün 9 da bi gün 10 da deişio hep

İste sizde gordunuz dediklerim cikiyooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinowa_1 -- 20 Haziran 2006; 21:01:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NightRideR

çok şaşıo hemde oyle boyle deil bi gün 9 da bi gün 10 da deişio hep

iste size dediklerim ckiyo

• arkadaslar bu serverda para yoq kafayi yiycem bu nasi bi düzen bi yardim edin manisalilar
  • arkadaslar ben adminle konuscam bugün serveri 24 saat acık tutturmaya calıscam cevabı saat 3.00 gibi veririm en gec ayrica serverda spotlar cok güzel...
  • serverda bless bug yok ama stadiumda yer 1m dusuyo kolay toplanır benim nick ReD_DeviL isiniz duserse yardım ederim.
  • atma lam 7/12 devam kimse hiç bişi deiştirmiyo Ayrıca serverde Şuan exp :700x ve Soul satışıda başladı
  • hayır expler 750 vede konustum 24 saat acık yapmam dio 7/24 olcakmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: egosos

serverda bless bug yok ama stadiumda yer 1m dusuyo kolay toplanır benim nick ReD_DeviL isiniz duserse yardım ederim.

eqosos bengidim yanina geldigimde sen yere of magicmi ne ondan atiyodun yere tahmimki bisi ariyodun server hakkinda soru soracaktim sen serverin kurucusuben degilim dedin bide yardim etmeden bah sedi yosunya wallha helal olsun
  • benim charı arkadas kasıyodur yada bc ye yetismeye calısıyomdur. sen oyuna gir bana ozelden mesaj at ok?
  • exp arttımı yoksa banamı ole gelio
  • artıı 250 exp arttı
  • Arkadaslar Mumanisada Gormek istediklerinizi buraya yazarmısınız ????????
  • lam ergun atmısın 60 resi reklam yapıon server ilk acıldıgında yardım ederdim desene exp 750 oldu soul satılıo oh oldu sana fun serveri gel kas baska muda goriim seni cafede hava atmak kolay

• Hakan sen benden önce baslad1n server a hiç konusma hem reset im 60 deil 95 reset noob hakan
  • Bi Bakayım dedm hiç lag yok
    satıcılarda süper ama bana uymaz exp çok fazla . Atı alan Üsküdarı geçmiş serverde adamın 100 reseti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaevton -- 3 Temmuz 2006; 14:53:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaevton

Bi Bakayım dedm hiç lag yok
    satıcılarda süper ama bana uymaz exp çok fazla . Atı alan Üsküdarı geçmiş serverde adamın 100 reseti var

• ARKADASLAR BOYLE SERVERLARLA VAKTINIZI BOSA HARCAMAYIN BU TUR SERVERLER EN FAZLA 2 AY AYAKTA KALIR HEMEN KAPATIYORLAR OYNAMAK ISTIYORSANIZ BUYUK BIR SERVER DA OYNAYIN MESELA

mu.dorin1.ro/home adresinden Tosa Mu'yu indirin.

VAKTINIZI BOSA HARCAMAYIN

HEMEN TOSA MU DAN BIR ACC ALIN 1. RESI ATARSANIZ GERISI CORAP SOKUGU GIBI GELIR.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.