öncelikle herkesten özürdiliyoruz... biz bu server kurarken güzel seviyeli bir server kurmayı planlıyorduk ama durum tahmin ettiğimiz gibi olmadı... pc yi yeni almıştım ve direk mu serverini kurdum daha pc ye tam doyamadan... daha sonra 1 player geldi tamam sevindik 2 geldi 3 geldi tamamdır. sonra biraz geliştik ve her gelen gm lik istedi gmlik vermezsek hackliceklermiş diyeni banladım sonra yeni acc açıp gene geldiler bikaç kez ve acc alımını kapattım daha sonra açtım bu sefer başka kişiler geldi lorenciada başladılar küfür etmeye tamam dedim neyse ondan sonra gitti hepsi banladım kurtuldum . ve sonra server açıktı düşündüm ki ben bu serveri nie açık tutuyorum? siteye reklamlar koydum xtremetop100 felan tıklasınlar die server gelişsin diye. oyuna ortadan yazıyorum bakıyorum 1 kişi bile tıklamamış 11 online.daha sonra oyunda exp event yapıyordm 2 saatliğine baktım hack yapıyor biri ismi lazım değil neyse ondan sonra dedimki cezalısın banlamıcam seni otur exp even süresince cezalısın dedim başında bekliyordum bide onun partydeki adamı vardı 2 sinede ceza verdim başlarında bekliyordum lorencia barda...ondan sonra ben bi çık gir yapayım dedim exp eventin son 10 dk sıydı bi girdim hack kullanan ve arkadaşı kasmaya başlamış sonra hack kullananı banladım diğerini banlamadım diğerine yüz verdik adam emir vermeye başladı yok şuraya spot yok. yok shop a şunu koy en sonunda bağrıştık oda dedi serveri hacklicem buyur hodrimeydan dedim banladım.sonra geldi 1 2 kez başka charla hack kullanan arkadaşı ile bi mu serverinin reklamını yapmaya başladılar neyse banladım.sonra event yaptım bu bardağı taşıran son damla oldu.adamın biri kazandı sonra bi kaç kişi adam hile yaptı dedi iptal ettim ve başka bi event geçtim sonra adamın hile yaptığını söyleyen adam dediki aslında ben kazancaktım hediyeyi bana ver dedi.bende dedimki yeni event yapıyorum.dedi yok ben hediyeyi istemiyorum ama ben kazanmıştım dedi.e ozaman sus dedim çok büyük kul hakkına giriyosun felan dedi... kovdum serverden çıktı gitti sonra bi kaç şerefsiz daha geldi yok hacklerim yok bilmemne... zaten serverede çok yüz vermiştim herkez emir veriyodu bana bir kaç kişi haricinde...ve hergün uykusuz kalıyordum...
evet arkadaşlar şimdi ben bu insanlar için uykusuz kaldım pc mi sürekli açık tuttum hergün pc nin başında en az 15 saat oturdum yani ben bunları yaptım aldığım karşılık yukarıda yazdığım gibi siz benim yerimde olsanız napardınız?hiç bir kazancım yok hadi kazancı geçelim... bide çok sinirli oluyordum herkezi kırıyordum... Eminim ki benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapar serveri kapatırdı
bole olmaz gm lik isteyenler utansın küfür edenlerde cok iyi yapmıssın
Küfür edenler saygısızmış
Kaç gün oldu saymadım 5mi?
o küfür edenleribn mudaki nickini hatırlıyormusun?
Zaten Böyle insanlar yüzünden Herkesin Hevesi Ve zevki Sona Eriyor..Kendilerini Azcık Admin Yerine Koysalar adminin Verdiği emekleri Bi Düşünseler..Her gün Sabah 5 lere Kadar uğraşıp 10 da kalkmayı Deneseler..Bi de üstüne Küfür Yeseler Onlarda Kapatırdı..Şimdi O seviyesizler Sana Serveri kapattı Diye De Kızıyodur..Ama bence de en doğrusunu Yapmışsın Değmez.. Yaranılmaz..Kıymet Bilmezler..Boşver Sen Hakkını Helal Et O kadar Emek Verdin Bide Kul Hakkına Giriyosun Demişler..Zamanına yazık..Çoluk çocuk Doluştu Zaten Mu online ye Ortalıkda adam Gibi player Kalmadı..
bole konularda herzamn adminler sert ve terettursuz cevabini bani vermelidirler. hatta gerekeirse ip adsresinden butun acclari silinmelidr de bunlar gereksiz .. kisilerdir.
kapattım rahat ettim hiç adam gibi uyuyamıyordum=)
kardesim bunlar binlerce kez yazılıp çizildi dimi türk playerleriyle server yürümeeezz
quote:
Orjinalden alıntı: h4pp3
kardesim bunlar binlerce kez yazılıp çizildi dimi türk playerleriyle server yürümeeezz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme