Şimdi Ara

Mu-Mimo 4x4 Router Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone 50mbit fiber kullanıyorum. firmadan kiralık modem almıştım ama son 4-5 aydır ısınma ve bağlantı kopma sorunları başladı. 800tl civarı, mümkünse TR'de bulabileceğim modem yada router arıyorum. netflix, digitürk beinsport, 2 telefon ve 1 pc olduğu için çoklu mimo desteği olursa güzel olur. Önceliğim 4x4 Mimo destekli Wi-fi 6 özellikli olması. Usb vb. gibi özellikler çok da önemli değil.

• Apartmanimiza fiber geldi. 50mbps kullanıyordum, Turknet sayesinde 100mbps hıza aynı ücretle kavuşacağım. 85tl

Ben de iyi bir router araştırdım ve beklentimi karşılayan bu routerda karar kıldım.

3x3 mu mimo destekli
    Beamforming destekli
    Steering banding destkli
    6 x 5dbi antenli
    2.4ghz de 600mbps vaad eden
    5ghz de 1300mbps vaad eden

Mercusys mr50g routeri aldım.
    Trentnyoldan 339tl ye

Fibere geçince interneti direkt wan portunda vereceklerini öğrendim o yuzden dsl özelliği aramadım. Ürün pazartesi kargoya verilir, salı günü elime ulaşır. Şimdilik testimi adsl 50mbps üzerinden yapabilirim ürün bana ulaştığında

Bakalım ne kadarını gerçekleştirebilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi64 -- 28 Mart 2021; 18:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı 53e kadar destekliyormuş maalesef. Hiç duymadım o markayı 😊 keenetic almaya niyetleniyorum son 2 3 gündür, ara yüz ve hizmet olarak hoşuma gitti. Ama onda da ultra modeli hariç hız ve donanım zayıflığı var, ultrada da wifi 5 wave 2 özelliği var, 4 tane de 5dbi anten var. 4x4 mu-mimo da cabası. Eline geçince test sonuçlarını yazarsan sevinirim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi64

Apartmanimiza fiber geldi. 50mbps kullanıyordum, Turknet sayesinde 100mbps hıza aynı ücretle kavuşacağım. 85tl

Ben de iyi bir router araştırdım ve beklentimi karşılayan bu routerda karar kıldım.

3x3 mu mimo destekli
    Beamforming destekli
    Steering banding destkli
    6 x 5dbi antenli
    2.4ghz de 600mbps vaad eden
    5ghz de 1300mbps vaad eden

Mercusys mr50g routeri aldım.
    Trentnyoldan 339tl ye

Fibere geçince interneti direkt wan portunda vereceklerini öğrendim o yuzden dsl özelliği aramadım. Ürün pazartesi kargoya verilir, salı günü elime ulaşır. Şimdilik testimi adsl 50mbps üzerinden yapabilirim ürün bana ulaştığında

Bakalım ne kadarını gerçekleştirebilecek.

Ben bahsettiğin modemden çok memnunum hocam.

• Prens kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle mükemmel bence de. Türk net fiber ile 130 - 145 arası alıyorum. Mu-Mimo 4x4 Router Önerisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4x4 mimo ve wifi AX istediğiniz için bütçeniz 800 lira olduğu için, en mantıklı ürün xiaomi AX3600 modelidir. Openwrt desteğide var daha ne olsun? Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 1 Ekim 2021; 20:45:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kicker22 K kullanıcısına yanıt

Ultra 2x2 160mhz yayın yapabiliyor ekleme yapayım. AX 101 giriş dersi gibi yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.