Şimdi Ara

MU'NUN GERCEK AMACI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mu nun gerçek amacını bilen mesaj atsın......

• kasmak ,kasmak,kasmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squixse

kasmak ,kasmak,kasmak
    SEN ÖYLEDİYOSAN ÖYLEDİR..... O ZAMAN KASMAYA DEVAM

• quote:

Orijinalden alıntı: Serseri_28

SEN ÖYLEDİYOSAN ÖYLEDİR..... O ZAMAN KASMAYA DEVAM

Alıntıları Göster
    Level Kasarak Str,Agi,Energy,Vit ' ye Point basarak guclenmek.Guclenıp Kundum Kesmek.Ve senın Sevıyendekı ınsanlarla Zevkıne Guıld war yapmak.Vea bunların hepsını bı cope at sadece sohpet ıcın.Ben sohpet ıcın oynarım :d

• quote:

Orijinalden alıntı: sananeTr

Level Kasarak Str,Agi,Energy,Vit ' ye Point basarak guclenmek.Guclenıp Kundum Kesmek.Ve senın Sevıyendekı ınsanlarla Zevkıne Guıld war yapmak.Vea bunların hepsını bı cope at sadece sohpet ıcın.Ben sohpet ıcın oynarım :d

Alıntıları Göster
    MESAJ YAZANLARA TESEKKÜR EDERİM

• quote:

MESAJ YAZANLARA TESEKKÜR EDERİM

Alıntıları Göster
    Mu nun gerçek amacı hem savaşarak stres atıp yeni dostlar edinmek.Eşya,para boş işler her zaman bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: fnurtan

Mu nun gerçek amacı hem savaşarak stres atıp yeni dostlar edinmek.Eşya,para boş işler her zaman bulunur

Alıntıları Göster
    ewet kardeş haklısın mu sayesinde yeni arkadaslar buldum

• quote:

ewet kardeş haklısın mu sayesinde yeni arkadaslar buldum

Alıntıları Göster
    mu sadece kasmak sadece lvl atlamak sadece arkadaş bulmak değildir benim tahminim şu:

Belki duymuşsunuzdur tv lerde "Atatürk ve kayıp kıt'a Mu" diye bi kitap reklamı var acaba ordaki kıt'a Mu dan yapılmış olabir mi bu oyun?Cevap bekleniyor acil plz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeI3aSTiaN

mu sadece kasmak sadece lvl atlamak sadece arkadaş bulmak değildir benim tahminim şu:

Belki duymuşsunuzdur tv lerde "Atatürk ve kayıp kıt'a Mu" diye bi kitap reklamı var acaba ordaki kıt'a Mu dan yapılmış olabir mi bu oyun?Cevap bekleniyor acil plz.

Alıntıları Göster
    evet.Zaten MU onlinenin adıda Atlantisle birlikte yok olan Mu'dan geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fnurtan

evet.Zaten MU onlinenin adıda Atlantisle birlikte yok olan Mu'dan geliyor.

Alıntıları Göster
    mu eğlence kasmak ölmek kesmek gibidir ve jewelof chaoslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakman

mu eğlence kasmak ölmek kesmek gibidir ve jewelof chaoslar

Alıntıları Göster
    HAKLI OLABİLİRSİN KARDEŞ

• quote:

HAKLI OLABİLİRSİN KARDEŞ

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarım MU'yu bıraktı. Millet Nayt onlayn'ı övüyordu. arkadaşlar bıraktı tadı kalmaz dedim. Nayta girdim 30lvl oldum. Can sıkıcı..!!!

MU gibi olamaz. Sohbeti, Itemleri, War'ları, Moonster'ları harika ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Varg

Arkadaşlarım MU'yu bıraktı. Millet Nayt onlayn'ı övüyordu. arkadaşlar bıraktı tadı kalmaz dedim. Nayta girdim 30lvl oldum. Can sıkıcı..!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Varg

arkadasım adını dahi yazamadığın oyunu nasıl oynuyorsun merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cronic45

quote:

Dengeli arkadaşım bilerek öyle yazıyorum "Knight Online" Ne kalite insanlar var yarabbi

• quote:

Orijinalden alıntı: Varg

quote:

Orjinalden alıntı: cronic45

quote:

Dengeli arkadaşım bilerek öyle yazıyorum "Knight Online" Ne kalite insanlar var yarabbi

Alıntıları Göster
    Bence güzel bir muhappet alani yapip party yaparak kasmak

• quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

Bence güzel bir muhappet alani yapip party yaparak kasmak

Alıntıları Göster
    Diğer salak online oyunlar gibi insanları saatlerce internet başında gereksizce tutup insanların zamanlarını paralarını ve sağlıklarını harcayan bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATB

Diğer salak online oyunlar gibi insanları saatlerce internet başında gereksizce tutup insanların zamanlarını paralarını ve sağlıklarını harcayan bir araçtır.

Alıntıları Göster
    atb sen bu oyuna girdinmi girdiysen sen geri zekalimisinda burdaki oynayan kisilere hakaret ediyosun ve burdaki herkese salak dion asil sensin salak tmm mi adama ya sanane bizim paramizdan pulumuzdan sanami sorcaz biz paramizi nereye verelim die girmediysen bilmediğin oyun hakkinda yorum yapma tmm mi akillim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch@T_LaK -- 6 Mayıs 2006; 0:25:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch@T_LaK

atb sen bu oyuna girdinmi girdiysen sen geri zekalimisinda burdaki oynayan kisilere hakaret ediyosun ve burdaki herkese salak dion asil sensin salak tmm mi adama ya sanane bizim paramizdan pulumuzdan sanami sorcaz biz paramizi nereye verelim die girmediysen bilmediğin oyun hakkinda yorum yapma tmm mi akillim

Alıntıları Göster
    hepiniz salaksınız susun lan , işiniz gücünüz birbirinize laf atmak ve laf sokmaya çalışmak !

adam olun az !

adam olan bu mesajıma cevap yazmaz.

Daha fazla uzamasın , yılda bi muonline bölümüne girelim dedik ama hala kavgalar devam ediyor görünüşte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 8 Mayıs 2006; 2:14:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

hepiniz salaksınız susun lan , işiniz gücünüz birbirinize laf atmak ve laf sokmaya çalışmak !

adam olun az !

adam olan bu mesajıma cevap yazmaz.

Daha fazla uzamasın , yılda bi muonline bölümüne girelim dedik ama hala kavgalar devam ediyor görünüşte.

Alıntıları Göster
    quote:

orjinalden alinti:ATB

sanane lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Mayıs 2006; 8:23:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

orjinalden alinti:ATB

sanane lan

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Mayıs 2006; 8:22:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.