mu sadece kasmak sadece lvl atlamak sadece arkadaş bulmak değildir benim tahminim şu:
Belki duymuşsunuzdur tv lerde "Atatürk ve kayıp kıt'a Mu" diye bi kitap reklamı var acaba ordaki kıt'a Mu dan yapılmış olabir mi bu oyun?Cevap bekleniyor acil plz.
bende kitabi var çok az yeri muonline benzio
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
hepiniz salaksınız susun lan , işiniz gücünüz birbirinize laf atmak ve laf sokmaya çalışmak !
adam olun az !
adam olan bu mesajıma cevap yazmaz.
Daha fazla uzamasın , yılda bi muonline bölümüne girelim dedik ama hala kavgalar devam ediyor görünüşte.
kardes ben oyle yazmak istemezdim ama adam bize resmen salak dio yani bizimde gururumuz var
muhabbet ve zevk:D
kasmak puan vermek sohbet etmek baba olmak herkesin sana baba diyerek verecegi babalik duygusu
ve EN ÖNEMLİSİ ZEVK
sadece kasmak size zevk mi veriyo ya git allah aşkına tamam arkadaşlık ve sohbet iiyi güzel ama pk sız bi oyun, oyun değildir... ben Knight Online oynayan biriydim lvl 61 di ve server de en çok tanınan warrior lardan biriydim ama soyldum ve yeni bi oyun arıyorum pk sı olacak bi oyun... ha bu ara bi arkadaş demişki zamanınızı geçiren sağlıkınızı etkileyen felan bence gayet haklı ve bende bir salağğım böle oyunlara bağlı kaldıgım için.... ah eski hayat ahh..
quote:
Orjinalden alıntı: vuraltunc
sadece kasmak size zevk mi veriyo ya git allah aşkına tamam arkadaşlık ve sohbet iiyi güzel ama pk sız bi oyun, oyun değildir... ben Knight Online oynayan biriydim lvl 61 di ve server de en çok tanınan warrior lardan biriydim ama soyldum ve yeni bi oyun arıyorum pk sı olacak bi oyun... ha bu ara bi arkadaş demişki zamanınızı geçiren sağlıkınızı etkileyen felan bence gayet haklı ve bende bir salağğım böle oyunlara bağlı kaldıgım için.... ah eski hayat ahh..
bu ne demek boş msg?
Yani Boş iş Demek
bu oyun uluslararası oynanıyo asıl amaç orda birbirimizi bulmak ve dostluklar kurmak yardımlaşmak oyundan zevk alın guild kurun isim yapın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme