Şimdi Ara

Mu Oline Bilgi Forumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amatörce bir forum açtım ama begenirmisiniz begenmezmisiniz bilmem sizden tek istedigim girin üye olun

LÜTFEN TOPİC ACMADAN OKUYUN!

Mu Online Bilgi Forum'a Gider!

• aslında onu dh de yapcaktın..yeni başlayanlar için diye belki üst konu bile olurdu...bence bu topic imu online bilgi forumu yapburda yazılır bazı ark.lar soruyo nasıl oynanılıyo nasıl gidiliyo..kanat nasıl oluyo
  • Arkadaşlar topic açmayın dedim ama beni dinlemediler o zaman açın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaHZeN

aslında onu dh de yapcaktın..yeni başlayanlar için diye belki üst konu bile olurdu...bence bu topic imu online bilgi forumu yapburda yazılır bazı ark.lar soruyo nasıl oynanılıyo nasıl gidiliyo..kanat nasıl oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba02 -- 15 Temmuz 2006; 16:20:14 >
  • bnce burdan dewam edelim mu ile ilgili hersei buraya yazalım
  • Hepizinize YUHHHHHHHHHHHHH sadece YUHHHH bişi yazma diye yaptık ama insanlar girer sanıyorudum siz girdiniz şeyı cikti

• quote:

Orjinalden alıntı: MU-USAK

Hepizinize YUHHHHHHHHHHHHH sadece YUHHHH bişi yazma diye yaptık ama insanlar girer sanıyorudum siz girdiniz şeyı cikti

Ne dion olm sen daha sitene bile bakmadım..asıl sana hey yarrabbim0-6 ya$ araıyla uğra$ıyoruz....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin Siteme bakıp bakmadığın önemli deil ben burada yazi yazma die bağırıom ...çocukları gelmiş mesah atmış ayıp bea ayıp
  • Kardeş ozaman belirtmeliydin buraya yazı yazmayın diye sen demişsin ki Lütfen topiç açmadan okuyun. Millette anlamışki senin kurdugun forumda topiç açmadan okunucak o yüzden fikirlerini burada beyan etmişler.

Ama sen bu topic'i açtığında arkadaşlar fikirlerinizi buradan değil kendi forumumdan beyan ederseniz daha mantıklı olur deseydin kimse buaraya bişi yazmadı.

Kısacası...

Burda hata sende daha doğrusu topic i açarkenki bir kaç yalnış yazılmış bir kelimede.

Not: Unutmayalımki açılmış olan bir topic'in içine bir topic daha açılamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.