Şimdi Ara

Mu Online Bırakıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OKS Geldi Cattı Dershane Basladı Malesef Yaklasık 1 Yıl Sureyle Mu Onlnie Karıyerime Son Verdim Herkes Hakkını Helal Etsin İns. OKS de basarılı Olup bir Sonrakı Butun Gun Mu Online Kasarım Herkese Bye

• hadi bakalım inş güzel biyer kazanırsın bizden geçeli yıllar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 18 Ağustos 2007; 20:02:20 >
  • Ben de bırakıyorum hazır Ahmet arkadaşımız topic açmışken tekrar tekrar benim de açmama gerek yok sanırım . Bazıları niye topic açıyorsun vs vs derler falan sonra arkamdan laf olmasın .
    Benim bırakma sebebim ise ÖSS dir . Bu gün sınava girdim dershane derecelerimizi belirlesinler pazartesi dersler başlıyor tüm gün akşam ise ödevler vs derken ounlara ne vakit kalır ki .
    Berbaer kastığımız arkadaşlara teşekkürler ediyorum herkeze iyi oyunlar hayatlarında iyi günler mutlu bir yaşam diliyorum .
    Umarım siz de bana ÖSS de başarılar dilersiniz .
  • ikinizinde hakkını helal ediyorum bende okullar açılmadan 1 hafta once bende bırakıyorum inş ben ve sizlerin güzel bi kariyeri olur
  • Walla Hedefim Su Anda Balıkesirde ilk 100 buda 90 civarı bir net gerektirir 7. kitapları ezberimde sayılır 8. sınıfa hazırım artık
  • BaşarıLar...
  • benimde öss warda ben birakamam gunde 1 saat oynarmm bana zarari yok stres atiom... saten bu hafta sabahciymisim ögleden sonra bosum aksamda ders calisirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ßende ßıraktım hacker oldum
  • 0k bb
  • Bende birakmstm zamında Ama sonuç İçLer Acısı nese Sen CaLısmana Baq bitane kanatlı keLEbeqe benzeyen sey icin hayatını karatma....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacking -- 19 Ağustos 2007; 6:18:29 >
  • BIRAKMAYIN GELİN MU KANKA OYNAYIN http://mu-kanka.no-ip.biz/
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkol109

BIRAKMAYIN GELİN MU KANKA OYNAYIN http://mu-kanka.no-ip.biz/

arkadasim adamalr ne konuda topciler acmislar sen tanitim ypaiosun.
    arkdaslar 1 yil ara veribliosunuz verin derim ii olur . gelcegini ilk once ayarlayin sonra istediginiz k adar mu oynarsiniz rahat rahat.
    herkes durumana gore gelecege yonelik adim atmali.
    basarilar dilerim.

• REKLAM REKLAMDIR KARDESİMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhhMeeT001

Walla Hedefim Su Anda Balıkesirde ilk 100 buda 90 civarı bir net gerektirir 7. kitapları ezberimde sayılır 8. sınıfa hazırım artık

sen bırak ılk yuze gırmeyi gel bızım okula balıkesır muharrem hasbı anadolu lısesı
  • Vay Sen Balıkesirlisin HA Muharrem Hasbi Bana Oymaz Biz Altı Eylul Cocuguyuz
  • b
    quote:

Vay Sen Balıkesirlisin HA Muharrem Hasbi Bana Oymaz Biz Altı Eylul Cocuguyuz

balıkesır / Pamukçu
  • ya yanlıs anlamayın çomak sokmaya calısmıorum ama neden mu yu bıraktıgınızı duyurmaya calısıyorsunuz..
    herkes muyu bıraktıgı veya basladıgı icin bi topic acsa nolur sizce..
    yani böyle topic acmakta amac nedir..
    geyik yapmak istiyorsanız onun icina yrı topic war gidin orda acın..
    böyle topicler yukarı cıktıkca server haberleri asagılara iniyor..
    o yüzden daha düşünceli olalım..
  • Bunu önceden sanırım 6 ay önce filan bir arkadaşımız belirtmişti onlar Türkiyenin gelmiş geçmişi en iyi playerleridir bana göre Santo kardeşim ise böyle bir konu açıldığı için belirtmek istedi heralde senin bunu bir daha söylemende ben bir anlam bulamadım ama Santo nun mu online yi bıraktığı için üzüldüm bencede bırakması çok normal bende oynamıyorum arada bir bakıyorum mu online önceden çok tat veren bir oyundu ama şimdi 6-12 yaş arası bir oyun oldu dh de battı sayılır çocuklar bastı burayı önüne geçen topic açıyor ben de bu hatayı yapıyorum herkes yapıyor ve çok değil 1-2 hafta önce adamın biri gelmiş bir soula 4 chaos takas ettim denilecek şey mi bu ahmet ben seni tanıyorum mu online yi bırakmana üzüldüm ama bu tabi kide senin tercihindir denilecek bir şey yoktur neyse çok yazdım daha sütümü iççem

Sizlerle tekrar görüşmek isterim ve santo sanada hayatında başarılar dilerim Ahmet inşallah Türkiye 1.2.3 veya 10.fln olursunda bu dh deydi diye senin ile gurur duyarız Hayatınızda başarılar dilerim söyleyecek çok sözüm var ama kısa kesmek isterim sadece Hoşçakalın çünkü bende bırakıyorum 3 kişi kalıyoruz ve maddi sıkıntılar attı ilk öss ye girdiğimde kazanamadım ama bu sefer kazanmak istiyorum ve pc yi satacakım yani yarından itibaren ben yokum arkadaşlar hoşçakalın esenle kalın kendinize de iyi bakmayı sakın unutmayın

• quote:

OKS Geldi Cattı Dershane Basladı Malesef Yaklasık 1 Yıl Sureyle Mu Onlnie Karıyerime Son Verdim Herkes Hakkını Helal Etsin İns. OKS de basarılı Olup bir Sonrakı Butun Gun Mu Online Kasarım Herkese Bye

ahmet ayni kaderle karsilasdik bende girecem oks ye haftaya dershane baslio birakcam bende isallah ii yer kazanırsın (tabi bende) bye bye

• quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

Ben de bırakıyorum hazır Ahmet arkadaşımız topic açmışken tekrar tekrar benim de açmama gerek yok sanırım . Bazıları niye topic açıyorsun vs vs derler falan sonra arkamdan laf olmasın .
    Benim bırakma sebebim ise ÖSS dir . Bu gün sınava girdim dershane derecelerimizi belirlesinler pazartesi dersler başlıyor tüm gün akşam ise ödevler vs derken ounlara ne vakit kalır ki .
    Berbaer kastığımız arkadaşlara teşekkürler ediyorum herkeze iyi oyunlar hayatlarında iyi günler mutlu bir yaşam diliyorum .
    Umarım siz de bana ÖSS de başarılar dilersiniz .

de... git kimsenin üzülcegini sanmıyorum umarım öss de cok iyi bi yer kazanırsın en azından mu dan kurtuldun keske benimde isim olsada bende bıraksam hadi umarım basarılı olursun hayatında basarılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.