Şimdi Ara

Mu Online Bırakıyorum!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık MU'yu bende bıraktım.Her reset attıktan sonra aynı şeyleri yapmak bayıyor.Mu Online oyununu oynayanlara oynadıkları serverlarda başarılar dilerim...Adminlerde umarım kurdukları serverları kalıcı yapabilirler...Sanırım bu konuya Şubat'a kadar son mesajım olacak.(Nedenini bilen biliyor)Hatta belki Şubat'tan sonra bile oynamam.Size iyi kasmalar iyi resetler.İyi güzel anılarımız oldu.İyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Artık MU'yu bende bıraktım.Her reset attıktan sonra aynı şeyleri yapmak bayıyor.Mu Online oyununu oynayanlara oynadıkları serverlarda başarılar dilerim...Adminlerde umarım kurdukları serverları kalıcı yapabilirler...Sanırım bu konuya Şubat'a kadar son mesajım olacak.(Nedenini bilen biliyor)Hatta belki Şubat'tan sonra bile oynamam.Size iyi kasmalar iyi resetler.İyi güzel anılarımız oldu.İyi geceler...

kötü anılarımızda oldu.. ama iyi birisisin ata qel formu ya eqlenelm max server guilde de alıruk sei alayına ks kralına 1 pvp
  • Arkadaşlar Bende bir süreliğine Bırakıyorum.Çok güzel serverlerde oynadım hepsi çok başarılıydı.İnşallah ilerde Seasons III te hep birlikte bir serverde kasarız.Herkeze hayırlı akşamlar.
  • Ohoo ben yeni başladım yaw : D...
  • bn liseye mula bşladm biteli 1 sene oldu her yıl bırakıodm sözde hala bırakamadk gitti
  • ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDESLER BENDE GECEN SENE BIRAKMAK ZORUNDA KALMISTIM OKS DEN DOLAYI ALLAHTAN BI ANADOLU LISESI KAZANDIM BU SENE HER DAKKA MU OYNUCAM
  • Güle güle Herkeze
  • quote:

Orjinalden alıntı: eReNMuOnline

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDESLER BENDE GECEN SENE BIRAKMAK ZORUNDA KALMISTIM OKS DEN DOLAYI ALLAHTAN BI ANADOLU LISESI KAZANDIM BU SENE HER DAKKA MU OYNUCAM

gorurum ben seni her dakka ders calısmk zorunda kalma
  • mu online yi yazın oynayın kısın bırakın
  • BENDE BIRAKICAM...OKS YE GİRCEM WE POİSLİĞİ İSTİYORUM

inş. olr...OKS we ÖSS ye girecek olanlara Allah yardımcı olsn!!!

• oyundan sıkılıpta bırakanlara cabala onereyim gelin şöyle rpg nin ve aksiyonun tadını cıkartın (reklam oldu belki ama sıkılanlara yeni çözüm önermeyide yadsımayın)
    şu bi gercek hayatımda online oyunlaında buyuk bi yeri vardır munun cok dostlarım oldu bu oyun sayesinde o konudada hakkını vermek lazım(bunun nedenide durmadan pcnin kasması benimde sadece konuşmam oldu şimdi cabalda başımı kaşıyamıyorumbırak sen konuşmayı)
  • Kaybol!Reklam Yapma!Boyle Topiclerde Sıkmaya Basladı
  • Bencede Yaa Bırakın Boyle Topic Ler Acmayı Ama Bırakman ii Olur OKS Acısından...
  • Dallasx Tarih 25 Ağustos 2007; 14:29:45
    Kaybol!Reklam Yapma!Boyle Topiclerde Sıkmaya Basladı

sen buralarda yokken ben bu bölümdeydim abisi bide orada nedenini yazmışım oyundan bıkanlar demişim yazdığım şeyleri adam gibi oku ok doru konuş

EXCELANCEE28 Tarih 25 Ağustos 2007; 13:32:21
    oyundan sıkılıpta bırakanlara cabala onereyim gelin şöyle rpg nin ve aksiyonun tadını cıkartın (reklam oldu belki ama sıkılanlara yeni çözüm önermeyide yadsımayın)

bu yazının nersini anlamadın merak ettim eğer anlamada gucluk cekiyosan bu bolumde doktor var ona dabış sana tıbbi olarak yardım eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 25 Ağustos 2007; 15:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Dallasx Tarih 25 Ağustos 2007; 14:29:45
    Kaybol!Reklam Yapma!Boyle Topiclerde Sıkmaya Basladı

sen buralarda yokken ben bu bölümdeydim abisi bide orada nedenini yazmışım oyundan bıkanlar demişim yazdığım şeyleri adam gibi oku ok doru konuş

EXCELANCEE28 Tarih 25 Ağustos 2007; 13:32:21
    oyundan sıkılıpta bırakanlara cabala onereyim gelin şöyle rpg nin ve aksiyonun tadını cıkartın (reklam oldu belki ama sıkılanlara yeni çözüm önermeyide yadsımayın)

bu yazının nersini anlamadın merak ettim eğer anlamada gucluk cekiyosan bu bolumde doktor var ona dabış sana tıbbi olarak yardım eder

ya kardeşim sıkılan sıkımış Sen niye reklam felan yapıyon oynayan oynar ama bole bi topicte önce Başılığı oku sonra yaz hem burda sıkılan yok OKS-ÖSS sınavlarına girecek arkadaşlar bir süreliğine bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 25 Ağustos 2007; 16:19:15 >

• JurisHan

23 Ağustos 2007; 23:40:36

--------------------------------------------------------------------------------

Artık MU'yu bende bıraktım.Her reset attıktan sonra aynı şeyleri yapmak bayıyor

buna binayen soledim burası bir paylaşım forumu bilgi paylaştıkca artar diye bi klasik laf vardır daha öncede mu oynadığımı ve güzel dostlular kurduğumu belirttim (sezon 3 gelsin devam etmeyi bile düşünüyorum hatta bazı arkadaşların charları ile birlikte girip biraz kasıyorum)
    bir bilgi vermenin nerseini eleştiriyosunuz onu anlamıyorum adı ustunde BİL-Gİ
    neyse polemik yapmanın bi mahiyeti yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

JurisHan

23 Ağustos 2007; 23:40:36

--------------------------------------------------------------------------------

Artık MU'yu bende bıraktım.Her reset attıktan sonra aynı şeyleri yapmak bayıyor

buna binayen soledim burası bir paylaşım forumu bilgi paylaştıkca artar diye bi klasik laf vardır daha öncede mu oynadığımı ve güzel dostlular kurduğumu belirttim (sezon 3 gelsin devam etmeyi bile düşünüyorum hatta bazı arkadaşların charları ile birlikte girip biraz kasıyorum)
    bir bilgi vermenin nerseini eleştiriyosunuz onu anlamıyorum adı ustunde BİL-Gİ
    neyse polemik yapmanın bi mahiyeti yok

Season III de res attıktan sonra aynı şeyleri yapmıyacakmısın?

• Bir dk.ya.Benim söylediklerimin S3'le kesinlikle alakası yok.Çok bilmişlikle bana burda artislik taslamayın...LEGEND ben S3 çıktığı zaman oynayacağım demiş miyim bak bir mesajlara!Hadi oynadım.Seni ilgilendirir mi?Hayır!Benim sana lafım var mı?Hayır!EXELANCEE ben sana birşey dedim de mi benim mesajımdan alıntı yapıp bana söylüyorsun?

Bazılarının mesajlarına blok koyma vakti geldi artık...
  • Acılan Konuya Bakın Konusulanlara Bakın Lutfen Konuyu Kapatalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.