Şimdi Ara

Mu Online de Son Nokta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usire gulecegim geldi adamlar blackpaint brbmu oyuncusu sistem boyle 1.2c 10 res 15 res olur rank kapali kaeekter bilgisi kpali sebebi stadari gormesinlerki oyunun amaci olsun progame tarzi haa bunlar promu mechul genede bsrilar demek duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık valla ne deyim. Bir serverin kusursuz olma ihtimali yoktur. Herkese göre kusurlu bir yanı olacaktır çünkü.
    Bunu geçelim, test yapılmadan açılan servere çöp demeye dahi içim el vermiyor boşa açılan saçma serverlardan birisi daha ne yazıkki.
  • Kusursuzmu?? Türkiye'de mümkünmü bu ? Şaşırtın bizi
  • Ne kusur vardı Hakan benimkinde hadi söyle oloom:D
  • hıcbırseye degilde Usire adminden degil de normal bi userdan gelen cevaba cok kızıp cevaplamaya kalkmıs ona epey bi guldum. :)
    bu arada yolunuz acık olsun. umarım umdugunuzu bulursunuz.yanı sıra oynadıgım sıralarda max res sınırını tercıh edenlerdendim ayrı bi guzel oluyor.
  • arkadaşlar şunu da belirtmek istiyorum. yakında exp ve dropları düşüreceğiz. yani şuan exp: 60 drop:75 ama yakın zamanda %50 ya da %60 oranda düşürecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Yazık valla ne deyim. Bir serverin kusursuz olma ihtimali yoktur. Herkese göre kusurlu bir yanı olacaktır çünkü.
    Bunu geçelim, test yapılmadan açılan servere çöp demeye dahi içim el vermiyor boşa açılan saçma serverlardan birisi daha ne yazıkki.

bu server defalarca test edildi. daha önce de söylediğim gibi arada bir anlık hatalar serverin hatalı olduğunu göstermiyor, sadece düzenleme yapıyoruz. yani serveri olduğu gibi açsaydık, talepleri geri çevirseydik server zaten kusursuz idi. ancak biz serveri arkadaşların isteklerine göre düzenliyoruz. bunu da yapan daha önce olmadı sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

Player Sayınızın Artması Durumunda Gerekli Destegi Ben Ve Arkadaslarım Olarak Gösterebiliriz.Hayırlı Olsun

Bold

Bold, mesajını yeni gördüm. oyunda daha önce (birkaç yıl önce) oynadığın oyundan birçok arkadaş var şuan :) aslında beni de tanırsın oyunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usire

quote:

Arkadaslar Yeni Acılan Serverlarda Böyle Şeyler Gayet Normaldir Nedir Bu Karalama Hırsınız Merakınız Anlayabilmiş Degilim?

User Gibi Gözükmeye Çalışan Server Ortaklarındanmısın Onu Bilelim,Kusursuz Dediğiniz Server'de ve Sitede Çok Çalışma Var Diyorsunuz Ama bu Bildiğimiz Normal Hali İle Atılmış MuWeb9 Editleme Bile Yok Açıklarınızı Buradan Sayabilirim isterseniz. Hem Site Hem Server'de

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyPgs21

quote:

Player Sayınızın Artması Durumunda Gerekli Destegi Ben Ve Arkadaslarım Olarak Gösterebiliriz.Hayırlı Olsun

Bold

Bold, mesajını yeni gördüm. oyunda daha önce (birkaç yıl önce) oynadığın oyundan birçok arkadaş var şuan :) aslında beni de tanırsın oyunda :)

İsim Neydi Üstad Veya Oyun İçi Nickde Olur Geliyorum Bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: AD@N!S

hıcbırseye degilde Usire adminden degil de normal bi userdan gelen cevaba cok kızıp cevaplamaya kalkmıs ona epey bi guldum. :)
    bu arada yolunuz acık olsun. umarım umdugunuzu bulursunuz.yanı sıra oynadıgım sıralarda max res sınırını tercıh edenlerdendim ayrı bi guzel oluyor.

gençlerin kanı cok deli akıyor kardeşim naparsın :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlyPgs21

quote:

Bold

İsim Neydi Üstad Veya Oyun İçi Nickde Olur Geliyorum Bende

ben ve kuzenlerim takılırdık;
    ESKIYA, WaRRioR, dragon@021 MG_Cellat, KORUYUCU bunlar vardı. bunlardan birkaç tanesini hatırlarsın :) ilk ikisi bendim :)

• Merhaba arkadaşlar, serverda biraz değişiklik yaptık.
    Reset olayını kaldırdık, yani res olmayacak sadece lvl 400 olan full olacak. lvl yüksek olan oyuncu genel olarak daha güçlü olacak. tabi ona göre exp ve dropta da değişiklik olacak.
    reset yerine grand reset olacak. yani grand reset atanlar grand seviyesi (ranking) yükselecek ama pointler, statlar, skiller resetlenecek. yani grand reset atan sıfırdan başlamış gibi olacak, sadece itemler kalacak.
    genel olarak şöyle;
    Exp: 16
    Drop: 30
    Res Limit : 0 (yani reset olayı yok sadece lvl)
    Bk-Elf-Sm (1 Level Point): 15
    Dl-Mg (1 Level Point): 17
    Grand Reset: Character Status Reset ( statlar ve skiller sıfırlanıyor ek olarak point verilmiyor)
    (E.G Level 1 - Str:25 Agi:25 Vit:25 Ene:25 Com:25)

www.muwarteam.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedat87 -- 30 Kasım 2012; 13:05:34 >

• Hayırlı Olsun.Başarılar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Hunterr]

Hayırlı Olsun.Başarılar dilerim..

teşekkürler :)
  • Güzel düşünceler fakat takıldığım bir nokta oldu yada ben kavrayamadım. Grand reset sonrası herşey sıfırlanıyorsa kimse buna yanaşmaz. Sıralamada üst sıralar da olmak için kimse o ezikliği tekrar çekmez en azından ben çekmem :) ayrıca bu sistemde bir süre sonra monotonlaşacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TequiLa*

Güzel düşünceler fakat takıldığım bir nokta oldu yada ben kavrayamadım. Grand reset sonrası herşey sıfırlanıyorsa kimse buna yanaşmaz. Sıralamada üst sıralar da olmak için kimse o ezikliği tekrar çekmez en azından ben çekmem :) ayrıca bu sistemde bir süre sonra monotonlaşacaktır.

merhabalar, grand resetin dez avantajı anladığınız gibi itemler dışında herşey sıfırlanıyor ama avantajı rankingte yükseliyorsunuz ve en güzel yanı kredi veriliyor. o kredi ile webshopta item alabiliyorsunuz. webshop henüz tamamlanmadı ama sorunsuz çalışıyor. her bir grand reset ile şuan 500 kredi veriliyor ve normal olarak bir item alınabilir. onu tekrar düzenlemeyi planlıyoruz. iyi günler
  • Şu Mu Online başlığı altındaki kavgalar bi bitmedi gitti be arkadaş kaç sene oldu
  • Bu nedir ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.