Şimdi Ara

Mu online .exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MU online .exe'yi 2 kere açmayı bilen varsa yardım edebilirmisiniz...

• Forumda biraz arama yaparsan sorunla ilgili 2 tane ayrıntılı konu bulabileceksin.1 pcden 2 tane mu açma die aratabilirsin.
  • arkadaslar benim oyundayken win 7 de c ve d kurup oyle aciordu ama 2 oyun actimi int ve benzeri sorf gibi seyler yapamasin zati yeni anti cheatlerde anca 2 kulanici actimi kulana bilirsin mupie winmu Programinidene baya eskiama ise yariyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fae

Forumda biraz arama yaparsan sorunla ilgili 2 tane ayrıntılı konu bulabileceksin.1 pcden 2 tane mu açma die aratabilirsin.

Aramasam burda konu açmam..
  • en kolay yolu 2 kullanıcı hesabı açıp 1. oyunu normal yol ile açtıktan sonra 2. oyunu sag tıklayıp farklı çalıştır diyerek diğer kullanıcı ile çalıştırman olacaktır bu arada ben 3 tane oyun açıyorum internettede takılıyorm çöp gibi bilgisayarın yoksa sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fae

en kolay yolu 2 kullanıcı hesabı açıp 1. oyunu normal yol ile açtıktan sonra 2. oyunu sag tıklayıp farklı çalıştır diyerek diğer kullanıcı ile çalıştırman olacaktır bu arada ben 3 tane oyun açıyorum internettede takılıyorm çöp gibi bilgisayarın yoksa sorun olmaz

teşekkür ederim işime yaradı
  • Önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.