Arkadaşlar bizim abilerimizin Casper Mu Online serverı var.Burada Paylaşılmış zaten.Arkadaşlar Casper Mu hakkında Herşeyiwww.forumdanger.net sitesinde paylaşabilirsiniz.Size gerekli olan şeyleri casper mu nun adminleriwww.forumdanger.net sitesindede hizmet vermektedir.İsteye arkadaşlar burada küfür,kaba söz ,veya birini rencide edecek bir şekilde olmayıp her türlü muhabbet edebilir.Ama küfür,kaba söz ,veya birini rencide edecek bir şekilde konuşursa banlanır.Forum tamamen üyeler için en iyi şekilde yönetilir.Cezasıda Ödülüde Verilir...
TAMAM ARKADAŞLAR Bİ DAHA GİRDİM BU SEFER BİŞEY VERMEDİ SANIRIM O ANDA OLAN BİŞEYDİ
SİTE TEMİZ
BİDE Bİ SRUM OLCAK SİTEYE ÜYE OLDUM AMA BAZI ŞEYLERİ İNDİREMİYORUM SİTEDEN ?
tamam hallettin indirebiliyorum güzel bir site ama forum da forum
Vallahi arkadaşlar herhalde mu online bölümünde oyunla ilgili konuşurken küfür edenler oluyormuş.Ve Bir tane site aranıyormuş gerektiğinde ödül(modluk) gerektiğinde ceza veren(banned).Mu online veya diğer bölümlerle ile ilgili düşünenler varsa BUYURSUN...
Bu Forumdaki MuOnline Bolumu Sadece Casper Serverinamı Ait Yoksa Bizde Serverimizin Reklamini Yapabilirmiyiz ?
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
Bu Forumdaki MuOnline Bolumu Sadece Casper Serverinamı Ait Yoksa Bizde Serverimizin Reklamini Yapabilirmiyiz ?
ForumDanger, bizden farkli bir forum alani saglamaktadir. Bizim ile alakasi, sevdigimiz bir kardesimize ait olmasidir. Bunun yaninda bizim csprmu serverimizda yonetim ile bir alakasi yoktur. isteyen istedigi paylasimi, tanitimi forumda paylasabilir. Forumda Muonline diye bir bolum acilmis, bunu kullanmak herkezin hakkidir. Kolay Gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme