Şimdi Ara

Mu Online Hakkında Yeni Başlayanlara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MU'da yapabileceginiz 3 cesit ellf var:
    1) energy elf
    2) agility elf
    3) hibrid elf
    her birinin endi avantaji ve eksiklikleri var. hangisini yapacagina kendiniz karar verin.

Energy elf yapmak icin tum statlari Energy'e verin. uzerinizdeki set olabildigi kadar hafif olmasi gerekyor mesela Silk, Wind, Guardian, Elemental bu setler fazla Str ve agility istemedigi icin energy'e daha fazla point yatirabilirsiniz. energy elfin en buyuk avantaji - guclu buff'lar (buyuler). en onemli buff'lari: Greated dmg (vurus gucu artirir), Greater Deff (defansi artirir), Heal (can doldurur). Enerjy'si ne kadar coksa o kadar guclu. yalnizca energy elfler savasci DEGIL. onlar party'nin koruyucu mellekleri. Tek baslarina kasamazlar ama katildigi party'yi tam anlami ile costurur.

Agility elf yapmak icin tum pointlerizi Agility'e verin. Agility elflerin vurus gucu ve defansi agility'den artiyor. Energy elflerin aksine Agi elfler gercek bir savascilar. butun pointler agility'e yatirildigi icin defaansi ve rate'i yuksek oluyr. ve eger elinzde ii silah varsa bir BK'dan daha fazla DMG verebilyorlar. Agi elfler BK'lar gibi on savascilari ve fazla guclu yaratiklari dondurarak yaklasmasini onler. kalabalik yaratiklara Penetratioin atarak gercekten cok fazla DMG verebilyor. bir BK'ya meydan ohuyabilen char varsa o da Agi elf.

Hibrid elf - yari energy yari agi.
    not: ayni lvldeki Hibrid elf Agi elfi yenemez.

son not. Str - elflerin hic bir isine yaramiyor. fazla puan str'ye vermeyin

• Artık saçma topiclerin son bulmasını istediğim için bu topici açtım ama ilgilenen yok bakıyorum da
  • up
  • Ben unutmuştum bu topic i :)

GunsL1ngeR devam kardeşim
  • ellerine sağlık yararlı bi topic saol
  • stir me up
  • Güzel paylaşım arkadaşlar elinize sağlık.Yalnız benim bir şikayetim daha doğrusu sorun olarak gördüğüm bir olay var;
    Mesela yeni bir server açıyor arkdaşlar.Yeni diye herkes giriyor oynuyor ve genelde Bizim türk serverlerinde çok oluyor bu olay.Başlangıçta deniliyoki "srver 7/24 ve hiç kapanmıcak!"güzel ortamlar kuruluyor tam oyuna adepte olunuyor.Sonra çeşitli bahenelerle server gidiyor.Beni bu tür serverlere bir önerim olacak (Asla ukalalık veya bilmişlik taslamak deil niyetim)"Arkadaşlar eger gerçekten uzun ömürlü bir server yapacaksanız,doğru dürüst birşey yapın.kendinmnizi rezil etmeyin ve oyuncuların emeklerinide..."
    mu çok güzel bir online oyun.Her isteyen kendi dünyasını oluşturabiliyor oyunda.çeşitli güzel muhabbetler ve dostluklar kurulabiliyor.Ama siz kalkıp heves edin sonrada güm.Bence yanlış çok yanlış bir olay.ilk başlayanlar için oyunda fonksiyonları öğrenmek ve oyunun nasıl ilşleyişini çözmek biraz zor gibi gözüksede,oyunu biraz kapınca insan bağımlısı oluyor.Yukarda yeni başlayanlara bilgi veren arkadasa şahsen teşekkür ederim ve bu sitenin en sevdiğim yönü tüm paylaşımlara açık oması.gerçekten çok güzel.herkese saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 4 Temmuz 2006; 22:13:18 >

• arkadaşlar ben mumythology'adminiyim daha once bu serverı actık ama benim universitede okumam dolasıyla serverla fazla ilgilenemedim ve gecici bir sure kapamak zorunda kaldık ve şimdi en geç 12 temmuz günü 100L olarak serverımızı OSIRIS ile birlikte kuruyoruz serverı universitedeki evimde kurucagım için herhangi bi sorun olmıcak bu okuldakı son senem okul bitince serverı is yerime tasıcam bu yaklasık 1 haftalık bi server kapalılıgına neden olucak bunun dısında serverda herhangi bi kapanma soz konusu degildir beni oyundan tanıyan arkadaslarda nasıl sozumun arkasında oldugumu bilir simdi herkesi serverimıza beklerim detaylı bilgiyi paazr gunu donanım haberden vericem simdiden herkese hayırlı olsun...ve ayrıca oyunu tanıtan arkadaşlarada teşekkürlerimi sunarım.RAMSES mumythology Admini
  • Beyler artık ben kafayı yicem bi soru sordum kimse yardım etmiyo forumda 1. alısveris nasıl atılıo 2. party nasıl atılıo 3. en dandik kanat kac m den gidio ( kara sovalye için )
  • 1-/trade yazıp adamını üstüne tut oku

2-/party yazıp adamin üstüne tut oku

3-kanat serverina gore deisir bazilari bedavaya verir bazi serverlarda satilir yane serverina gore desir.
  • /trade alisveris
    /party party
    /guild guild e girmek için guild başkanına yazılır
    /re on kapatılan komutları açar
    /re off bu komutların hiçbirini kabul etmez otomatik olarak
    /move harita ismi haritalar arası ışınlanmak için kullanılır

party dekilere yazı yazmak için (mavi renk yazı) : ~ <-- bu işaretten sonra msj yazılır
    guild dekilere yazı yazmak için (yeşil renk yazı) : @ <-- bu işaretin sonuna msj yazılır

başka aklıma komut gelmio gerisini de siz getirin

kanada gelince hangi serverda oynadıına bağlı en düşük kanat 180 de takılır tüm charlar için aynıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FragnatiC -- 5 Temmuz 2006; 16:26:30 >

• umarım bizim ülkmizdede güzel ve kalıcı serverler olurda hep beraber hoşça vakit geçirizi.Yoksa yukardaki gibi hemen kapanacak server vasra hiç açmasınlar bence.Yeni başlayacak olanlarada önerim "çok zevkli bir online oyun" ortamı ve dünyanızı kurmak sizlerin elerinde.8-9 aydır www.kingmuonline.com serverindeyim çok güzel ortamlarımız oldu hatta guild içindeki çogu arkadasım/kardesim bu taraflara geidi ve beraber tatil yapıyoruz.bu "oyun" kavramını genişletmeye ve istediğimizde her ürlü ortamı oluşturabileceğimize dalalet.herkese hoşca vakitler.Bu arada guild sitemize bi bakın zizlerde üye olun ve forumlarda mu hakkında tartışalım paylaşalım.saygılarla.. www.turkeyguild.com.tr.tc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 7 Temmuz 2006; 1:08:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_

umarım bizim ülkmizdede güzel ve kalıcı serverler olurda hep beraber hoşça vakit geçirizi.Yoksa yukardaki gibi hemen kapanacak server vasra hiç açmasınlar bence.Yeni başlayacak olanlarada önerim "çok zevkli bir online oyun" ortamı ve dünyanızı kurmak sizlerin elerinde.8-9 aydır www.kingmuonline.com serverindeyim çok güzel ortamlarımız oldu hatta guild içindeki çogu arkadasım/kardesim bu taraflara geidi ve beraber tatil yapıyoruz.bu "oyun" kavramını genişletmeye ve istediğimizde her ürlü ortamı oluşturabileceğimize dalalet.herkese hoşca vakitler.Bu arada guild sitemize bi bakın zizlerde üye olun ve forumlarda mu hakkında tartışalım paylaşalım.saygılarla.. www.turkeyguild.com.tr.tc

Evet arkadaşlar bende bu arkadaşın bahsettiği KingmuOnline Serverının kurucusuyum arkadaşında dediği gibi bir çok server açılıypor ve kapanıyor yada daha 3 ay bile olmadan dvamlı surette servera Reset atılıyor bunlarda Turkserverlarına olan Guvenin azalmasına hatta yok olmasına sebep oluyor tabii bende zamanında butür server kapanmalarından ve resetlerden bıktığım için bu piskoılejiyi çok iyi bilirim .

Arkadaşlar şimdi sizlere belki dünyada eşi az raslanan veya yapılmamış bir uygulama sunuyoruz ve bu uygulamayla Kingmuonline server Tam 1.5 senedir 7/24 online hizmetini devem ettiriyor ve 15 Gn öncesindede üzrinde uzun zamandır çalıştığımız bir sistemle eşine az raslana yada raslanmadık bir uygulama yaptık ve Türkiyede belkide Dünyada ilk kez bir server 97D+99 versiyonundan 1.01e+ versiyonuna paralel geçiş yapmayı başarmıştır yani serverımızdaki Tüm Accounler,krekterler ,itemler, vs.. 97d deki herşeyiyle serverımızı 1.0.1e ye taşımayı başardık .
    Şimdi boyle bir serer arayan varsa buyurun gelin www.kingmuonline.com yok ben arasıra reset yiyen bir server arıyorum diyorsanız zaten örnği çoktur fazla aramadan bulursunuz hepinize hayırlı bayramlar kolaygele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar -- 23 Ekim 2006; 10:51:21 >

• Bu Konu nie Uplanmamis?
  • yeni başlayanlar için bulması zor bilgiler anlatiliyor.up olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Master -- 23 Ekim 2006; 15:16:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar
    Dünyada ilk kez bir server 97D+99 versiyonundan 1.01e+ versiyonuna paralel geçiş yapmayı başarmıştır yani serverımızdaki Tüm Accounler,krekterler ,itemler, vs.. 97d deki herşeyiyle serverımızı 1.0.1e ye taşımayı başardık .

bu ilk defa yapılmış bişey değilki

haa kimse versiyonu acc ile değiştirmiyor yaptığınız bu ise doğrudur İşi bilen hiç bi admin böyle yapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

uyuz zaten orası boşver sen orayı kendine başka server bul :)

Eğer o server uyuzsa ben muyu bilmiyorum.adamlar fıstık gibi server yapmış daha ne yapsınlar.

Yinede duyurulur orası herkesin oynabileceği biyer değildir çok zordur.önemli olanda zoru başarmaktır zaten...
  • saol kardeşim inş üst konu olur
  • bncede arkdaslar ust konu olmali emege saygi!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.