Şimdi Ara

Mu Online Hakkında Yeni Başlayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MuOnline hakkında bilgi edinmek isteyenler ve Başlama Konusunda Fikir arayanlar için oyunu kısaca anlatmak istedim
    KISACA TANIM
    MuOnline için kısaca yaratık kesip güçlenme diyebiliriz LEVEL sistemi üzerine kurulmus MMORPG bir oyun KO ile hiç bir şekilde kıyas yapmak mümkün değildir . Karakter zenginliği yok diyebiliriz fakat olan karakterler daha çok karakter olmasını gerektirmiyor. Ayrıca eventler ve görevler ile zenginleştirilmiş bir içeriğe sahiptir.
    Level sistemi experince ile yani ilk LEVEL için 120 exp gerekiyor der isek 120 exp sonra 2.LEVEL e geçmiş oluyorsunuz.

EVENTLER
    Blood Castle : Saatte bir açılıyor buradaki görev köprü üzerinde geçiyor. Olduğunca yaratık ve Oradaki müziğin ritmi sizi başka bir yere götürüyor. Burda Suan global server için söylüyorum 7 kat bulunuyor LEVEL inize göre farklı katlara girebiliyorsunuz. Bilet ile giriliyor

Devil Square: amac diğer player ile yarışarak Devil Squarenin 1. si olmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca bu event 2 saate bir oluyor en büyük özeliği iyi exp gelmesi
    burasıda 6 kattan oluşuyor lvlinize göre kendi katınıza giriyorsunuz. Bilet ile giriliyor

Chaos Castle : En zorlu eventlerden biri 2 saatte bir açılıyor bitirebilirseniz (ki bu globalde cok zor ) 5 - 8 kundun(+5) arası ödüllendiriliyorsunuz (KUNDUN yere atıldığında excellent item verir) bu eventte hem playerler hemde yaratıklar olarak tam 100 adet kesmeniz gerekiyor yani burada diğer playerler ilede savaşıyorsunuz. Armor of Guarman ile giriliyor

MuOnline Diabloya nadiren skilleri ve efect bakımındanda Farkını koyuyor Özellikle görmek isteyenlere oyunun global sitesindeki screenshotlara bi göz atın derim
    http://www.globalmuonline.com/gallery.php
    http://muonline.ph/gallery/screenshots.php

artık başlama konusunda hemfikir iseniz indirme konusuna geliyim

oyunun full versiyonunu
    http://www.download.com/Global-MU-Online/3000-7541-10504067.html?part=id-GlobalMUO&subj=dl&tag=button
    linkinden indirebilirsiniz (sağ tarafta Download Now yazan yerden)

Oyunu kurduktan sonra bir hesap açmalısınız
    http://www.globalmuonline.com/register.php
    bu linktende oyunda hesap açabilirsiniz.

KARAKTERLER
    Oyuna girdiniz diyelim Hangi karakteri açmalıyım ?

3 adet karakter açabilirsiniz
    DarkKnight - DarkWizard - Elf
    kısaca
    Savaşcı - Büyücü - Okçu Diyebiliriz

peki ne kasmalıyım ?
    Savaşcı Karakter açtı iseniz Str kasmalısınız. Tabi bazı itemleri giyebilmek için hiç hesapta olmayan Agility de istiyor. Levelde 5 Point alır

Büyücü Karakter Energy kasar tabi bazı itemler için Str ve agility istiyor ama buyucu için en hızlı kasan karakterlerden biri diyebilirim (hele private serverlerde ) Levelde 5 Point alır

Elf Karakteri kasılması en zor karakter diyebilirim. Vuruşları Güçlenmesi için Agility basar ama Elfin bir ozelliği daha var energy kasar ise kendine Def-damage dediğimiz Defans - Vuruş Büyüleri çok büyük işe yarar hele party yaparken ama bazı itemleri giyebilmek için agility ve str kesin şart Levelde 5 Point alır

Oyundayken Kızıl Saçlı Yakışıklı Birini Gördüm ?
    O playerin adı Magic Gladyator Lvl 220 den sonra etkinleşen bir karakter ve hem savaşcı hemde büyücünün yaptıklarını yapar Biraz karizmatiktir Levelde 7 Point alır

eeee bu Beyaz saçlı karaprens kim
    DarkLord bu player yeni çıktı ve kendine ait bir çok özelliği var Türkiyede ne kadar az sevilsede bu karakterin vurusları çok güçlü mesela 500 enerjiniz var elinizdede iyi bir silah rahat 1200 çakabiliyorsunuz bu sayıyı bazıları rüyalarında bile göremez Levelde 7 Point alır

PRİVATE SERVERLERDE LEVEL ALMAK DAHA KOLAYMIŞ ?
    doğru ama ne kadar açık kalacağı belli olmaz çok server var ve hep kapanıyor

SERVER KURMAK KOLAYMI?
    Hemde çok zaten bu işler ile ugrasıyorumhttp://www.muturkey.tr.cx

oooo KANAT TAKMIŞ UÇUYOLAR ?
    LVL 180 den sonra kanat takabilirsiniz

eeee DARKLORDDA PELERİN VAR ?
    Onlar biraz karizmatik olduğundan pelerin takıyorlar hatta Ata biniyor ve Kuş besliyor

PELERİN İSTİYOM NASIL YAPACAM?
    http://evrend.somee.com/philboard_read.asp?id=31 bu linkten yaralanın

Eger yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana

ALINTIDIR !

• ÜST KONU OLSUN
  • Zaten bende gereksiz topicler açılmasın diye yazdım... Üst konu olmasını taLep ediyorum
  • Kanat Yapımı

1. Tip Kanat

Birinci tip kanat yapmak için öncelikle bize "chaos item" lazım.Chaos item yapmak için Noria daki chaos Goblin aletinine gidiponun alttaki bölümünü seçiyoruz buraya değeri ve Additional defensesi +4 ten büyük olan bir item yerleştiriyoruz(değeri ve Additional defensesi daha büyük olursa Additional defenseli chaos item çıkma % si artar ve ayrıca itemlerin yanına chaos ,bless ve soul gibi jeweller konarsa % yine artar) sonrakombinasyanu gerçekleştiriyoruz.çıkan item optionlu(yani Additional defense li)ysa kombinasyon başarıyla gerçekleşmiştir(değilsede jewel of life basarak option ekliyebilirsiniz)simdi çıkan itemin değerini (+ sını) yükseltindeğeri +4 oluca (daha yüksek olursa daha iyi olur) bu sefe Chaos Goblinin ust kısmına tıklayıp oraya koyun (chaos itemin yanına değeri ve Additional defensesi +4 ten büyük bir item ve chaos ,bless ve soul gibi jeweller koyarsanız kanat olusma yuzdesi artar)ve kombinasyonu gerçeklestirin.Eğer doğru bir sekilde yaptıysanız kanadınız hazır demektir...

2.Tip Kanat

2.tip kanat yapmak daha kolaydır bunun için tek gerekli olan sey Mavi Tüy dür.kanadımızla birlikte tüyü Chaos goblinin 1. bolumuna koyun.2. tip kanat cıkma olasıliği genelde dusuk olur.bunu arttırmak için kanadınızın + sını arttırın ve ve değerin dahada artmasını istiyosanız + sı 4 ten buyuk bir exc itemi kambinasyana ekleyin.değeri %90 gecerse kombinasyonu geçeklestirin .Eğer doğru bi sekilde yaptıysanız 2. tip kanadınız hazır demektir

Önemli Not:Her kombinasyon için Jewel Of Chaos gerekir.Ayrıca olusacak her kanat sizin sınıfınızın olamaya bilir.Mesela bi Dark knighte bir Dark wizard kanadı yapabilir.

Chaos goblinin kullanımı

chaos goblinin 1. kısmında

1. ve 2. tip kanat yapabilir , itemlerinizi +10 ve 11 papabilir
    devil sqare ve Blood castel bileti yapabilir, nut ve dinorat basabilirsiniz.kanat yapımını ayrıntılı bi şekilde yukarda anlattım.

dinorat

dinorat ejdarhadır yapmak için 10 unicorn ve bir chaos gerekir

nut

jewel of ceration ve chaosla yapılır

+10 ,11 ,12 ve 13 item ler

+10 yapmak için 1 soul , 1 bless ve chaso gerekir.+ yükseldikce bless ve soul mikterı bir artar.ör: +11 2soul 2 bless

devil sqare ve Blood castel bileti

ds bileti yapmak için kacıncı seviye bilet yapmak istiyosanız o seviyede devil eyes ve devil key ve chaos gerekir

Blood castel bileti için kacıncı seviye bilet yapmak istiyosanız o seviyede blood flang ve scrool of archagel ve tabiki chaos gerekir

Chaos Goblinin 2. kısmı

burada kanat yapımı için gerekli olan chaos item yapılır.nasıl yapıldığı yukarda kanat yapımında anlatılmakta

arkadaşlar biraz anlatmaya çalıştım inşallah olmuştur ama biraz aceleye geldi

• Dark Lord pelerin yapımı

Öncelikle 1 nci nesil kanat crest of monarch (mavi olur kağıt a benzer Blu Feather ile karıştırmayın) ve chaos gerekir

Bu 3 itemi chaos makinasının üst kısmına koyup kombine edin aynı 2 nci nesil kanat yapar gibi
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • very very up
  • upppp
  • stir this up
  • up
  • Konuyu güncel tutmaız lazım tamam ama böle yazmaklada kimseye yardımcı olamayız be :)
  • http://www.globalmuonline.com/register.php << Nickname ve MU Online ID leri yazıcaım yerlerde Click to select yazıyor. tıklıyorum hiç bişey olmuyor :( Uye olamadım.
    takla falan mı atıcaz ya servere uye olmak için :)

up up up upppp
  • uyuz zaten orası boşver sen orayı kendine başka server bul :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilkan

http://www.globalmuonline.com/register.php << Nickname ve MU Online ID leri yazıcaım yerlerde Click to select yazıyor. tıklıyorum hiç bişey olmuyor :( Uye olamadım.
    takla falan mı atıcaz ya servere uye olmak için :)

up up up upppp

nasıl oluyo diye bakarken ben üye oldum hani o bi metin varya onu okuyomuş gibi yap asagı kadar gotur kabul ediyo

• ee beyler az konusunda su topic uste kalsin yawww
  • Bu millete iyilik yaramaz boşuna yazmayın boşverin bu konuda yoksun gitsin
  • beyler yaww hep beraber bi serwera baslasak ya yakında kurulcak serwer yok mu hic???
  • Magic Gladiator

Sizlere biraz Magic Gladiatorun hikayesini anlatmak istedim SM ve BKlarin savasta olduremedikleri yeni tur yaratiklar icin en guclu BKlar ile en iyi SMlerden yeni bir tur savasci cikarildi bu savasciyada MAGIC GLADIATOR denildi. SM ve BKlarin gucunun yetmedigi yaratiklari basarili bir sekilde yenmeyi basardi. MGler tamamiyle savasmak icin ortaya cikarilmis bir tur hem cok guclu savasci hemde cok guclu bir buyucudur.
    sm ve bk nin her setini ve silahini kullanamaz belli set ve silahlarini kullanir. ayrica MGler 7puan alirlar. en guculu savasci ve en iyi buyuculerden turetildigi icin cok zeki bir karakterdir ondan dolayi cok hizli buyur vede cabuk ogrenir bunun icin lvl basina 7 puan alir.
    Mglerin dek zayif noktasi defansidir. bunun sebebide gorevi defans yapmak degil direk oldurmek oldugu icindir.oynadigimiz oyuna gorede mgler helm kullanmazlar diger karaktere helmden gelen devansindan mahrumdurlar.
    Arkadaslar MG hakkindaki bilgilerimi sizinle paylasmak istedim.Umarim yanlis birseyler anlatmamisimdir.
    Saygilar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.