Şimdi Ara

***MU Online'in en ii karakteri*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben MG hastasıyım ama bir ara sıkıldım hepsini dolastım karakterlerin Daha İyi Charlar oldugunu Gördüm Eğer Kullanmayı Biliosan ve Şuda Cok Onemli Katillerin Avı Olmak istemiosan SM Derim En İyi Özelligi MS(MaNa ShieLd).25000 Agility İle MS ortalama %200 ü Geciyor(Servera gore deişir).MS Sİ %200 ü gecen SM yi Yatırana HeLaL DeMiYoRuM CuNKu İMKANSIZ!!!
  • Soul Master İcin=Dark Wizard
    Blade Knight İcin=Dark Knight
    Muse Elf İcin=Elf
    Magic Gladiator icin=Herhangi Bir karakter 220 lvl (250 deil)
    Dark Lord Olan Serverlarda=Direk acılıyor
  • doğru diosun admin bile yatıramaz ms ole oldumu cok def werio onlar lockdown mu dan biliyorum
  • Bence en iisi MG çünkü; 1lvl demek 7point demek 7point demek %40 fazla güçlenmek demek buda önüne gelene tek at demek

Ayrıca istersen savaşçı istersen büyücü olabiliyo bide MS si olsa
  • EN KRAL KARAKTER SOUL MASTER..MG VS SM DE Tabıki SM ezıyor EN KRAL SM...warsa AKSINI IDDA EDEN DUEL YAPALIM :D
  • en ii si bk bı item bile +1 i 90 100 def werio sm lerde 60 weya 80 bklar ezer gecer en iii si bk bence ama kasamio evil buyusu yoq die tek kotu yanı
  • bence DW yi 250 lvl kadar felan kasınca en güçlüsü o oluyo derim.
  • aynı lvl daki hiçbir dw ,bk yı yere seremez.ben bk mla benden 25 lvl fazla olan adamı kesiyom
  • BEYLER BAYANLAR OYUNUN KRALI SOUL MASTER SEN İSTEDİĞİN İTEMİ GİY İSTERSEN 10 IVI AL İSTERSEN HACK YAP SOUL MASTER BİR MS ATARSA BELKİ KESERSİN SABAHA KADAR UĞRAŞMAN LAZIM
  • BENCE BK KESER 23 RSETLİ SM Yİ TEKKEREDE ALIO 9 RESİ OLANBOŞA TARTIŞMAYALIM
  • BEN MU PARTY STYLE DE BK OLDUM HİÇBİR SM KESEMEDİ.SADESE YUMRUKLA KATİL OLUYODUM SMLERİ KESERKEN.

• En iyi karakter oyunda tabiki bk dir çünkü önce hpleri söyliyim size full stats bk=90k sm=32k elf ve mg=64k
    zaten energy nin bir ise yaramadigini söylememe gerek yok sanirim arti smyle bk arasindaki en önemli fark sm 3 point basina 1 def aliyor bk 1 pointe 1 def aliyor tabi ms diye lanet birşeyi söylemiyorum bile zaten yasak teleportlada full bk ya yine birşey yapamazsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cheby

dark wizard açıyorsun önce sonra 150 ıvı olunca priestess sevina diye bir hatun var daviasta ona gidiyorsun scroll of ampire (olması lazım) ile soul of wizard görevlerini yapıp soul master oluyorsun

7 ıvı sm almaz

scroll of empireyi nerden bulabiliriz?AMa duyduğuma göre orjinal olmayan serverlarda bakkallarda ve HiperMarketlerde satılıyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cheby

BEYLER BAYANLAR OYUNUN KRALI SOUL MASTER SEN İSTEDİĞİN İTEMİ GİY İSTERSEN 10 IVI AL İSTERSEN HACK YAP SOUL MASTER BİR MS ATARSA BELKİ KESERSİN SABAHA KADAR UĞRAŞMAN LAZIM

Arkadaşlar ben fazla eski bi oyuncu değilim oyüzden 10 IVI
    nedir söyleyin lütfen.
  • hızlı res atmak istiyorsan mg server birincileri hep mg ama pvpde aynı başarıları yok ,yüksek stadlarda (düşük demiyorum dikkat edin) düşükte çünkü bk alır yüksek stadta sm oyunun en ii karakteridir ms oyunun en gıcık yanı.
  • Eger Serverde Soul Barier Varsa SM yi Kimse indiremez Eger Soul Barier Yoksa Veya islemiyosa Bk Hepsini Alir
  • ____BK ____

DEFENSİ SÜPER !...
  • bırak defansı en guclusu dl dl dl ven en iyisi
  • 23 kasım 2005 yılında açılmış bir konu.

Yıllanmış sarap gibi olmuş.Hala mesaj atıosunuz.Hey allahım ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.