Şimdi Ara

***MU Online'in en ii karakteri*** (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama tekrar yanıt verem

kulanabilirsen elf yoksa Bk
  • ben en güçlü bk lar çünkü full satd olunca kimse onlara dokunamıyo

• Al sana karakterler

TEMEL CHARLAR

Dark Wizard\DW-Soul Master\SM:En ii temel karakterdir nami diger buyucu

Dark Kinght\DK-Blade Knight\BK:Cok guclu bir karatkterdir SM ye tek atabilir tabi sm mana shield veya teleport yapmassa vede o gelene kadar ona vurmassa sm ye tek atar.

Elf-(diger adini bilmiom kusura bakmayin):Energy isen yatiramassin ama sende yatmassin agility isen yatirirsin hemde kolay ama zor yatarsin

MASTER CHARLAR

Magic Gladatior\MG:temel charlarindan biri o serverde belirlenen lvle gelince acilir en ii karakterdir aslinda sm temel karakterdir en ii ama bu sm ye de tek atar ve daha hizli kasar her lvlde servere bagli 7 veya 6 stat point verir.Buyuleri ve setleri dl ve dk buyuleri ve kendi ozel setleri vardir

Dark Lord\DL:Buda com ii bir chardir ama her serverde olmas oda mg gibidir ama bunu kendine ozel buyuleri vardir.setleride dk ve dw setleridir.

tavsiyem en basta sm ac mg acildiginda mg ac ve onu kas

• bence SM vuruş alanı geniş evil spiritsle o yüzden daha hızlı level kasıyo
  • BK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 22 Ağustos 2006; 19:21:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ön YaRgI

BEN MU PARTY STYLE DE BK OLDUM HİÇBİR SM KESEMEDİ.SADESE YUMRUKLA KATİL OLUYODUM SMLERİ KESERKEN.

• ForeVeR BK
  • Bu konu kaç defa tartışıldı ?
  • KISA MU SERUVENİMDEN ÖĞRENDİĞİM SEY SUDUR
    KASACAKSAN SM
    KESECEKSEN BK
    SAYGILAR
  • en iyisi SM çünkü evil ve mana shield var full özellikli bk ve sm kapışsa tabikide sm yener neden derseniz.. mana shiledi yaklaşık %200 gibi rakamalra ulaşır ve artık ona değemezsiniz. bk güzeldir ama zor kasılır. elf güzeldir ama bayan olduğu için bk veya sm e party atmak zorunda kalıyo yoksa lvl zor atlar bk gibi oda
  • bence mg
  • bence bütün oyuncular güzel hepsinin ayrı bi tadı ben herşey kastım:
    elf,bk,sm,mg,dl
    bütün karakterleri hepsinin de ayrı bi güzelliği war bence
  • vala ilk vuran kazanır herşey aynıysa en güçlü yok oyuncudan oyuncuya deişr biri sm deiidir biri mg de
  • beyler mu nun ii char i BK yane Blade Knight dir bunu bole biln :D
  • en iyi karakter bk dır biz tarkana kundun kesmeye gittik ikimizde full statdık arkadasım sm ben bk sm yarım saatte kesemio amaben saniyede kesiom kazanan bkk
  • Forever Bk
  • arkadaslar olayi sole dusunmek gerekir full charlar olarak dusunursek en guclusu BK dir. Bende MG hastasiyimdir ama bence mg ler tam ezik bir chardir :D kusura bakmayin ama ole SM lerin en guclu oldugunu kimse idda edemez zati
  • En iyi char bk dir.

Ama ben fun serverlarda bk,zor serverlarda mg kasıorum
  • bence sm
  • tabiki bk 1 lvl da bk 100reste de bk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.